yeni mi açtılar? 2016 yılı içinde onları aramistim istanbul dışında olmadıklarını söylemişlerdi..Canim ankarada bahcecinin subesi acilmis hatta benim doktorum selen hanim oraya gecmis bu ayin sonu oraya geciyor. Doktorda istedigini sec ama sana şunu soyleyeyim bahceciye gitsen asla pisman olmazsin. Ben umut subesine gttm. Her gittigimde gelenlerin %80 yurt disindan gelenlerdi. Geriye kalanlar ise hep agir vakkalar, tanindik adi var olan merkezlerden sonuc alamamis olanlar... bak ben iki yil arastirdim ve bahceciye karar verdim. Hatta biz turkiyenin bir ucundan diger ucuna tayin istedik ist ye geldik sirf bahceci icin. Hastalarinin hemen hepsi sonuc aliyor. En azindan git bir gorus. Sebepsiz infertilite yoktur, bilenmeyen sorun vardir.
Yillardir diyarbakirda da subesi var ist haricinde.Ankarada yoktu yeni aciyorlar. Benim arkadasim da tedavi icin merkez arastiriyordu, umut tup bebek merkezi selen hanima randevu al dedim selen hanimi tavsiye ettim. Iki uc gun once aramis ve selen hanim bu ayin sonu ankarada acilacak olan subemize gececek demisler. Instagramda selen hanim kac gundur ugurlama yemeklerinde kutlamalarda son geceler vs diye veda paylasimlari yapiyor. Istersen direk ara sor:)yeni mi açtılar? 2016 yılı içinde onları aramistim istanbul dışında olmadıklarını söylemişlerdi..
Merhaba çok geçmiş olsun bence artarak gidecek inş olumlu düşünün. Bnm yakın arkadaşımda aynı rahatsızlıklar bekarken bi süru ameliyat kemoterapi gördü evlendi sağ yumurtalık ve tüp yoktu. Evlenir evlenmez rutin kontrollerini yaoti bi kaç ay sonra da kendiliğinden hamile kaldı şimdi çok tatlı bi kızı var. O yüzden umutsuz olduğunuzu sakn dusunmeyinMerhaba,
Nereden nasıl başlayacağımı bilemedim kısaca ben yumurtalık kanseri nedeniyle ameliyat oldum kemoterapi gördüm yaklaşık 3 yıl önce.Daha sonra çocuk sahibi olalım dedik bu seferde tüplerde sıkıntı cikti ve alındı ama yine yilmadik ve tüp bebek denedik.
5.gun embriyosu 9.gun değerim:7.6 çıktı 11.gun değerim:19.68 cikti.Pazartesi tekrar yapicaz bakalım ne çıkacak.Bu şekilde olup ta değerleri artan var mı?Umutlanmali miyim bilemedim
maşallah27 temmuzda 2 adet embriyo transfer yapıldı 06 ağustosta kan testi beta hcg yaptırdık 314,7 çıktı, 08 ağustosta da yaptırdık 686,63 çıktı, 13 ağustosta 2242 çıktı size göre bu değer nasıldır ??
benımle aynı şekılde artmış benım 2 tane ıdı.Kizlar bulgisi olan bana da bi baksa :)
Transferin 9.gunu 73, 12.gunu 284 cikti degerim. Sizce nasil normal mi? 5.gun embryosu tek embriyo transfer edilmisti.
2 gün sonra keseler görunur sanırım.Kızlar çok şükür 3. Gün embriyosu 2 taneydi 13. Gün değerim 832,99
10. gün çıkanların çoğu yükselyor çn ferah tut.Merhaba benim transferin 10.gunu bugun test sonucum 220, 5.gun embriyosu 2 tane koyulmustuumarim artarak devam eder
5.gün blastların daha yüksek oluyor sznk 2. gün ancak yerleşmeye başlamış.normal bence yoksa o tahlıl kağıdında aralık yazmazlardı.4 hücreli 2. Gun embriyosuydu benim. Bugun 11inci gun tahlil yaptirdim 15,32 çikti doktorum arada bir deger ama pozitif dedi 2 gün sonra tekrar yaptircam sevinsem mi uzulsem mi bilemedim :/
5.gün blastların daha yüksek oluyor sznk 2. gün ancak yerleşmeye başlamış.normal bence yoksa o tahlıl kağıdında aralık yazmazlardı.
önemli değil canim sen güzelce dinlen seni mutlu eden ne varsa onla ilgilen.hic anlamadan gecer bu süreç ben hele adetlerimi hastanede igne yemeden gecirmeyen ben.allaha şükür sessiz sedasiz bhcg nin yükseldiğini görünce Allahin mucizesi dedim.Insallah oyledir iki gün daha nasil beklerim bilmem çok sağol cvp verdiğin için :)
önemli değil canim sen güzelce dinlen seni mutlu eden ne varsa onla ilgilen.hic anlamadan gecer bu süreç ben hele adetlerimi hastanede igne yemeden gecirmeyen ben.allaha şükür sessiz sedasiz bhcg nin yükseldiğini görünce Allahin mucizesi dedim.
o kadar karamsar olma canimDarısı başıma bugün değeri görünce üzülsem mi sevinsem mi bilemedim bütün adet belirtilerini yaşıyorum korku hat safhada :/
o kadar karamsar olma canim
ağrıların sureklı mı?Elimde değil ki :/
11. gün den sonra 2 günde br artısını ızlendıgınde artıs katlanarak devam edıyorsa sıkıntı yok bıldıgım.kımyasallarda ıse cok uçlarda artıp 3 kez yapılan 2 günde bır olculen bhcg testlerınde 3.yapılan testte dusmeye başlar. kacıncı denemenız?Merhaba dondurlmus 4.gün embriyosu transfer edildi 28 agustos günü transferin 11. gunu bhcg testi sonucum 22 çıktı doktor değeri düşük buldu 4 gün sonra tekrar bhcg testi istedi sizce de deger cokmu düşük yani kimyasal gebelik dış gebelik yada düşük ilemi sonuçlanır