ağrıların sureklı mı?
ağrıların sureklı mı?
sanırım hayra alamet sürekli olsa sanirim alarm gibiYok ara ara oluyor geçiyor
sanırım hayra alamet sürekli olsa sanirim alarm gibi
Tebrikler hamilesin
10. gun 41.93 13.gun 108.1 18. gün 846.1 çıktı benım 28.agustosta aradım dru 2 gun sonra kese görmek ıcın gıdebılırsın dedı.2 gun sonra 1500-3000 arası bır deger alır gorunur gıbı bısey dedı. 18. günde yaptır ona gore kese görmeye gıdersın degerını soyleyıp dr un gun verır.aslında kalp kese bır arada nakılsa daha ıyı.cunku kese gorununce hemen kalp atmıyor bu da anneyı strese sokuyor.3000 ve ustu olunca ıkısıde görukuyor bıldıgım.11. Gun.. 185.. di 13.gün 350 cikti tekrar test yaptirmaya gerek varmi sizce ? kese kacinci haftada gozukuyor
bellı bır gune kadar yukselış gosterıp sonra degerler cakılıyor.o yuzden 10. gunden baslarsan 3 kere test yapmak lazım aralıklı gunlerdetugsem_10 ilk denemem canim birde tam olarak anlayamadim kimyasal gebelik olmasi icin yuksek olup degerin dusmesi mi gerek
10. gun 41.93 13.gun 108.1 18. gün 846.1 çıktı benım 28.agustosta aradım dru 2 gun sonra kese görmek ıcın gıdebılırsın dedı.2 gun sonra 1500-3000 arası bır deger alır gorunur gıbı bısey dedı. 18. günde yaptır ona gore kese görmeye gıdersın degerını soyleyıp dr un gun verır.aslında kalp kese bır arada nakılsa daha ıyı.cunku kese gorununce hemen kalp atmıyor bu da anneyı strese sokuyor.3000 ve ustu olunca ıkısıde görukuyor bıldıgım.
maşallah.3. Gün embriyosu. 2 tane.
9. Gün kan testi 46
Progestan iğne başından beri vermedi mı? Kanama olunca mı verdi yani?Bayanlar 26 ağustosta 5. Gün embriyosu transfer edildi. 7. Gün kanamam başladı. Bugün 8. Gün değerin 2.7 . Doktor progestan iğne verdi. Anormal değil sonuçların dedi. Kanamam da pıhtı şeklinde öyle sıvı değil. Doktor ilaçları bırakmadan regl olamazsın olanaksız kanamanın başlaması dedi. Anlamıyorum hicbir şey moralim çok bozuk
Merhaba arkadaslar ben 15yiĺlik evliyim 2 aşılama 3tupbebek yaptırdım sonuç alamadık hiç pzotif görmedim.bu ay tupbebek yaptırdık 12gun değerim 135.14 gün 275 19.gün 1428cikti sonuç pozitif ama ben inanamıyorum yarın kese oluşumu için dktra gidecez bu değerler sizce nasıl sağlıklı ilerlememi çok korkuyorum yarın nasıl gidecem bilmiyorum kötü birşey söyler diye acaba dış gebelikmi diye psikolojim altüst oldu[/QUOTE
değerler cok güzel artmiş, 1500 ü geçince kese 3000i gecince kalp sesi görülüyor. hayirli olsun, darisi da bizim basimiza olsun