selam canım, ilk defa Hrs diye yazan birine rastladim. ben de Hrs de oldumAllah razi olsun iyiki sizler varsınız yoksa kime anlatip dertlesecektim ben, sebepsiz infertilite ankara hrsde oldum ilk denememdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam canım, ilk defa Hrs diye yazan birine rastladim. ben de Hrs de oldumAllah razi olsun iyiki sizler varsınız yoksa kime anlatip dertlesecektim ben, sebepsiz infertilite ankara hrsde oldum ilk denememdi
hatta önce ben mi yazdım bu mesaji diye baktim. İçerik farklı çıktı :))Allah razi olsun iyiki sizler varsınız yoksa kime anlatip dertlesecektim ben, sebepsiz infertilite ankara hrsde oldum ilk denememdi
benim de hrs :) pazar gün embriyo transferim olduhatta önce ben mi yazdım bu mesaji diye baktim. İçerik farklı çıktı :))
benim epey oldu transfer olali..9. gündeyim..benim de hrs :) pazar gün embriyo transferim oldu
Vallahi aynen o durumdayım. Aile baskısı var bide ayakları uzattım sürekli yatıyorum. İhtiyaç dışında kalkmıyorum Allah sonunu güzel eylesin inşallah.❤Çok stres yapma iyice kasılırsın benim de öyle açık pembe gelmşti 9.gün yürümeye bile korkuyordumsanki akıverecekmiş gibi geliyordu kesildi sonra seninki de kesilir inşaallah .
Amin canım hepimizinkini inşaallah ama kahverengiye döndüyse kahve telvesi gibi hiç korkma derim kızıma hamile olduğumu öğrendiğim gün 2011 yılı beta 261 çıkmış havalara uçuyorm tam hastanedeyken bi kanama geldi ama kıpkırmızı ağlaya ağlaya doktorun odasına gittim sakinleştrdi iğne yaptı eve gittm 5-6 gün yattmhep zamanla o leke kahverengiye döndü ve kızım şimdi 5buçuk yaşında sakin ol ve sebeplere yapış gerisini bırak Rabbime.Vallahi aynen o durumdayım. Aile baskısı var bide ayakları uzattım sürekli yatıyorum. İhtiyaç dışında kalkmıyorum Allah sonunu güzel eylesin inşallah.❤
Tedavin hayrlı olsun canım.transfer sonrası kanama herkeste olcak diyebişey yokcanım oladabilir olmayadabilir olursa negayf diye bişey de yok.Ama ilaç kullandığmz için test gününden önce afet pek olmuyor sonuç negatfse ilaçları bıraktıktan sonra adet oluyorsun tabi bu kişiden kişiye değişedebilir.Kızlar benim ilk tedavim ve 8. Gündeyim, iğne aşamasındayım hemü. transfer sonrası tutmaz ise kanamamı oluyor? Tam anlayamadım. Yani günü gelmeden regl mi olunuyor
Hımm anladım.. teşekkürler Allah güzel haberler nasip etsin herkese..Tedavin hayrlı olsun canım.transfer sonrası kanama herkeste olcak diyebişey yokcanım oladabilir olmayadabilir olursa negayf diye bişey de yok.Ama ilaç kullandığmz için test gününden önce afet pek olmuyor sonuç negatfse ilaçları bıraktıktan sonra adet oluyorsun tabi bu kişiden kişiye değişedebilir.
Canım Allah razı olsun moral oldu. Sürekli yatıyorum bende bugün sadece 1 kere pembe geldi toplu iğne başı kadar. Giderek azalıyor umarım biter.Amin canım hepimizinkini inşaallah ama kahverengiye döndüyse kahve telvesi gibi hiç korkma derim kızıma hamile olduğumu öğrendiğim gün 2011 yılı beta 261 çıkmış havalara uçuyorm tam hastanedeyken bi kanama geldi ama kıpkırmızı ağlaya ağlaya doktorun odasına gittim sakinleştrdi iğne yaptı eve gittm 5-6 gün yattmhep zamanla o leke kahverengiye döndü ve kızım şimdi 5buçuk yaşında sakin ol ve sebeplere yapış gerisini bırak Rabbime.
Doktorum ikiz olabilir dedi.ondan yüksek sanırım. Inşallah devamı iyi gelir. Bebişlerim sıkıca tutunurlar.Maşallah tebrikler değer oldukça yüksek
Ben de yoktu meraklanmaöncelikle hayırlı olsun canım. ben şunu öğrenmek istiyorum. hamilelikte mutlaka lekelenme olmalı mi? transferin 9. günündeyim. hiç leke vs birşey yok. Bugüne kadar bütün hamile olduğunu ogrenenlerde aynı belirtiyi gördüm. herhalde negatife kendimi alıştırmaliyim...kimi okuduysam lekelenme vardı dedi..
peki canim ağrı var mıydı? adet sancısı gibi...Ben de yoktu meraklanma
5 ve 10 gün alt kasiklarimin hafif batmalar oldu, 9. Veya 10. Gün olabilir adet olacak gibi hissettim bir iki gün, sonra tüm belirtiler kesildi. Testte pozitif görmesem hamileliği dair hiç bir işaret yoktupeki canim ağrı var mıydı? adet sancısı gibi...
İki embriyo mu transfer edilmişti? ikiz bebek anlamına mı geliyor iki kese :)Kızlar bugün kese kontrolünde doktor iki kese gördü ama çok net olmadığı için 2 hafta sonra yine gideceğim. İnşallah sağlıkla büyürler bebekler
Canim ankarada bahcecinin subesi acilmis hatta benim doktorum selen hanim oraya gecmis bu ayin sonu oraya geciyor. Doktorda istedigini sec ama sana şunu soyleyeyim bahceciye gitsen asla pisman olmazsin. Ben umut subesine gttm. Her gittigimde gelenlerin %80 yurt disindan gelenlerdi. Geriye kalanlar ise hep agir vakkalar, tanindik adi var olan merkezlerden sonuc alamamis olanlar... bak ben iki yil arastirdim ve bahceciye karar verdim. Hatta biz turkiyenin bir ucundan diger ucuna tayin istedik ist ye geldik sirf bahceci icin. Hastalarinin hemen hepsi sonuc aliyor. En azindan git bir gorus. Sebepsiz infertilite yoktur, bilenmeyen sorun vardir.Allah razi olsun iyiki sizler varsınız yoksa kime anlatip dertlesecektim ben, sebepsiz infertilite ankara hrsde oldum ilk denememdi
Hayirli olsn cift embriyo mu transfer edildi???Kızlar bugün kese kontrolünde doktor iki kese gördü ama çok net olmadığı için 2 hafta sonra yine gideceğim. İnşallah sağlıkla büyürler bebekler
Evet iki embriyo idi. İkiz anlamına geliyor iki kese umarım ikisinde sıkıca tutunup devam ederlerİki embriyo mu transfer edilmişti? ikiz bebek anlamına mı geliyor iki kese :)