- 13 Haziran 2017
- 138
- 106
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah canim ya degerlerin nekadar yuksek benim 8.gun 43.73 korkmalimiyim sence bide 2embriyo transfer edilmistiSelam arkadaşlar. Iyi akşamlar. Benim transferin 8. Günü 246
11. Gün 684 çıktı kan sonucum.
5. Gün embriyosu. Tek embriyo transferi yapıldı. İNŞALLAH HERKES COOK GUZEL HABERLER ALIR. RABBIM YARDIMCIMiz olsun hepimizn.
Değerlerin haddinden fazla yüksek gibi. İlk defa gördüm böyle.Selam arkadaşlar. Iyi akşamlar. Benim transferin 8. Günü 246
11. Gün 684 çıktı kan sonucum.
5. Gün embriyosu. Tek embriyo transferi yapıldı. İNŞALLAH HERKES COOK GUZEL HABERLER ALIR. RABBIM YARDIMCIMiz olsun hepimizn.
Normal değerlerin. Sizinkini görünce ben korkuyorum cogul diye. Anormallik bende galiba :)Masallah canim ya degerlerin nekadar yuksek benim 8.gun 43.73 korkmalimiyim sence bide 2embriyo transfer edilmisti
Korkmuyo degilim valla. Beni ne bekliyor bilmiyorum . Hemşire ikiz olma ihtimali cok yuksek demişti ama umarım ikizle kalmıştır.Değerlerin haddinden fazla yüksek gibi. İlk defa gördüm böyle.
Ikiz mi acaba? Birsey dedimi doktor?Kızlar benim test sonucumda ilk gün 1874 çıkmıştı 2 gün sonra yaptırdığımda 4076 cikti
Benimde belim ara ara çok ağrıyor. Kasıklarımda ki ağrı hic gecmedi zatenBel agrisi ceken varmiydi? Bugün bel agrisindan duramadim
Yani keseye bakti ama bişey demedi bana 1 tane embriyo yerleştirildi tek yumurta ikizi şansı bana denk gelir mi bilmemBenimde belim ara ara çok ağrıyor. Kasıklarımda ki ağrı hic gecmedi zaten
Kasiklarimda dün geceden beri baldirlara doğru vuran ağrılar var ne hissedecegimi bilemedim(Benimde belim ara ara çok ağrıyor. Kasıklarımda ki ağrı hic gecmedi zaten
Benimde oyle oluyo bazen cok korkuyorum yaa biisy oldu diye. Hemşireyi aradım. Kontrol et sanci + kanama olursa acil kadin doguma gel dedi. Kanamam olmadi hic daha cok şükür.Kasiklarimda dün geceden beri baldirlara doğru vuran ağrılar var ne hissedecegimi bilemedim(
Transferden sonra ne zaman kan verdin de boyle sonuclar cikti acaba?Kızlar benim test sonucumda ilk gün 1874 çıkmıştı 2 gün sonra yaptırdığımda 4076 cikti
Hayırlısı olsun canim ya bemce de artik senin ikiz mi ucuz mu bilmiyoruminsallh kimse de bisey olmasinNormal değerlerin. Sizinkini görünce ben korkuyorum cogul diye. Anormallik bende galiba :)
Test günümde yani 13 günTransferden sonra ne zaman kan verdin de boyle sonuclar cikti acaba?
 hayırlısı olur umarım :) amiinnm İNŞALLAHHayırlısı olsun canim ya bemce de artik senin mi ucuz mu bilmiyoruminsallh kimse de bisey olmasin
Kesede bebek gorundumu acaba? Keseye ne zaman baktilar. Bana iki hafta sonra gel demislerdi 21 Ağustos gideceğimTest günümde yani 13 gün
Ay ins kanama olmaz insBenimde oyle oluyo bazen cok korkuyorum yaa biisy oldu diye. Hemşireyi aradım. Kontrol et sanci + kanama olursa acil kadin doguma gel dedi. Kanamam olmadi hic daha cok şükür.