Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bugün iki tane kese gördük,ikisininde kalbi atıyor duyduk çok şükür
Transfer olduğun gün dahil mi 8 gün canım3. Gün embriyosu 8. Günüm kan sonucu 18.75 nasıl sizce
Bence güzel değerin3. Gün embriyosu 8. Günüm kan sonucu 18.75 nasıl sizce
Yok canım transferin ertesi gününden itibaren 8. GünümBence güzel değerin
Gözün aydin canim hayirli olsun.6.haftada kalp atisi duyulabiliyomu canim? Bana 8.haftada dediler hastanede o yuzden sordum.Kızlar bugün iki tane kese gördük,ikisininde kalbi atıyor duyduk çok şükür
İlk doktorun odasına girince bugün kalp atışı bekleme o haftaya ancak dedi. Daha belli olmayabilir dedi. Çok şükür ki ekranda böyle titreşti ikiside. Sonra aaa çok şanslısın kalpleri atıyor dedi. Aslında kimseye dinletmem ama çok ağladın kıpırdama çok az dinleteyim dedi. Bir iki saniye ikisinide dinlettiGözün aydin canim hayirli olsun.6.haftada kalp atisi duyulabiliyomu canim? Bana 8.haftada dediler hastanede o yuzden sordum.
Masallah canım.tebrik ederim.ama niye dinletmezmiski normalde merak ettim:)İlk doktorun odasına girince bugün kalp atışı bekleme o haftaya ancak dedi. Daha belli olmayabilir dedi. Çok şükür ki ekranda böyle titreşti ikiside. Sonra aaa çok şanslısın kalpleri atıyor dedi. Aslında kimseye dinletmem ama çok ağladın kıpırdama çok az dinleteyim dedi. Bir iki saniye ikisinide dinletti
Görünmeyebiliyormuş bazen sonra üzülüyor anne adayları dedi. Ancak ben net görünce söylüyorum dedi. Hemen belli olmuyor bazen kalpleri dediMasallah canım.tebrik ederim.ama niye dinletmezmiski normalde merak ettim:)
Hayırlısı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Maşallah güzel değerin. İnşallah güzelcede katlanırHerkese merhaba benim 5. Gün transferimin 12. Gün değeri 757.59 ilk denemem okuduğum kadarı ile iyi bir değer ama bilenlere sormak istedim yarın testi tekrar yapacağım kısmetse
Anladım canim hadi hayırlısı.darısı bizlerin başına..sağlıkla kucagina al insallahhGörünmeyebiliyormuş bazen sonra üzülüyor anne adayları dedi. Ancak ben net görünce söylüyorum dedi. Hemen belli olmuyor bazen kalpleri dedi
Amin amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin Ben çok aradım yaşamayan bilemez çok şükürAnladım canim hadi hayırlısı.darısı bizlerin başına..sağlıkla kucagina al insallahh
Sakin idrar testinden dolayi uzme kendini ben 8.ve 10.gun idrar testinde negatifi gordum 10.gun kanda pozitifti.3. Gün embriyosu transferimin bugün 7. Günü ,idrar testi negatif .
İdrar testi yapan oldu mu aranızda
çok teşekkür ederim. giremedim 2 gündür. çok şükür gördük keseyi. off hiç bitmiyor bu beklemeler :) bir kese diyorsun, bir kalp atışı dyorsun bi tarama testleri aman kordon dolanmasın bilmem ne 9 ay da çekmeye devam ediyorsun herhalde. keseyi gördük de şimdi kalp atışını duyarız inşallah gerilmesi :) sen naptın ne durumdasın. bu arad o kadar su içtim gittim ama doktor alttan baktı, hemşireye karından bakılmıyor mu dedim yok alttan bakacaz dediler. uyuz oldum.Canımmmm heyecanla bekliyorum senden gelecek olan sonucu dualarım seninle
Can'ım çok erken idrar testi için. Kaldı ki 3. Gün embriyosuna kan testi bile için erken. Varsa da çıkmama olasılığı Yüksek3. Gün embriyosu transferimin bugün 7. Günü ,idrar testi negatif .
İdrar testi yapan oldu mu aranızda