Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Gözün aydin canim hayirli olsun.6.haftada kalp atisi duyulabiliyomu canim? Bana 8.haftada dediler hastanede o yuzden sordum.
İlk doktorun odasına girince bugün kalp atışı bekleme o haftaya ancak dedi. Daha belli olmayabilir dedi. Çok şükür ki ekranda böyle titreşti ikiside. Sonra aaa çok şanslısın kalpleri atıyor dedi. Aslında kimseye dinletmem ama çok ağladın kıpırdama çok az dinleteyim dedi. Bir iki saniye ikisinide dinletti

İlk doktorun odasına girince bugün kalp atışı bekleme o haftaya ancak dedi. Daha belli olmayabilir dedi. Çok şükür ki ekranda böyle titreşti ikiside. Sonra aaa çok şanslısın kalpleri atıyor dedi. Aslında kimseye dinletmem ama çok ağladın kıpırdama çok az dinleteyim dedi. Bir iki saniye ikisinide dinletti
Masallah canım.tebrik ederim.ama niye dinletmezmiski normalde merak ettim:)

Canımmmm heyecanla bekliyorum senden gelecek olan sonucu dualarım seninle
çok teşekkür ederim. giremedim 2 gündür. çok şükür gördük keseyi. off hiç bitmiyor bu beklemeler :) bir kese diyorsun, bir kalp atışı dyorsun bi tarama testleri aman kordon dolanmasın bilmem ne 9 ay da çekmeye devam ediyorsun herhalde. keseyi gördük de şimdi kalp atışını duyarız inşallah gerilmesi :) sen naptın ne durumdasın. bu arad o kadar su içtim gittim ama doktor alttan baktı, hemşireye karından bakılmıyor mu dedim yok alttan bakacaz dediler. uyuz oldum.

Kızlar merhaba benim gecen hafta cumartesi transferim oldu 3. Gün embriyosu bu sabah erken gebelik testinde pozitifi gördüm şükür kan sonucumuzda 18 cıktı sizce Nasıl değer

X