Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Gittim dayanamadım ve keseyi gördük. Tek kese 5 mm. Kalp atışı için 10 gün sonrasına randevu verdi. Çok mutluyum. Allah isteyen herkese yaşatsın inş bu duyguyu
Oh be valla cok mutlu oldum dis gebelikten cok korktum uzmemek icin inan cok ugrastim ama uyarmakta zorunda kaldim cunku bana kimse birsey demedi ve cok acilar cektim cok mutlu oldum canim hadi bakalim kalp atisinida gor ve bizimle bu mutlu haberide paylas ınşallah

Oh be valla cok mutlu oldum dis gebelikten cok korktum uzmemek icin inan cok ugrastim ama uyarmakta zorunda kaldim cunku bana kimse birsey demedi ve cok acilar cektim cok mutlu oldum canim hadi bakalim kalp atisinida gor ve bizimle bu mutlu haberide paylas ınşallah
Çok hassastın mesajında kalben hissettim üzmemek için kelimeleri ne kadar dikkatli seçtiğini. Çok teşekkür ederim uyarın çok öenmliydi. Allah razı olsun

Slm kizlar size bir sorum var.Bugün dr kontrolüm vardi coksükür keseyi gördük.Ama kan testimde PROGESTAN hormonum düsükmüs.Bugünden itibaren hergün karnimdan igne yapicam.Aranizda bu durumu yasan varmi?Cok korkuyorum progestan hormonum yükselmezde düsükle sonuclanir hamileligim diye :KK43:

Kızlar normalde test günüm cuma ydi ama dün bi idrar testi yapim dedim. Meselef o salak tek çizgi yine yüzünü gösterdi. 7.gün silik olsa da yinede cikmazmiydi kızlar moralimi bozma mak şartı ile testi yaptım öyle olMadi bozdum yine. Doktor bana 5.gün Blast. Olduğu için 9.günü kan testi günü verdi bakalım artık o günü beklicem. 7 gün benim gibi idrarda negatif gören varmı ?
Şu idrar testleri insanı o kadar üzüyor ki piyasadan toplatılmalı diye düşünüyorum. 7. Gün olacak olsa o gün kan testi isterlerdi. Kanda bile çıkmayacak sonuç için idrarda test yapıyoruz. Tabiki de çıkmıyor ve üzülüyoruz. Kan testinde bir gün 0 çıkar ertesi gün 10 çıkar. Anne kanına karışmaya başladığında birden artıyor hcg. Öncesinde "0" onun için üzülmeyin bekleyin. :sinirli:

X