Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Hayirli olsun canim Allah kucağına almayi nasip etsin saglikli uzun omurler versin. Tek embriyo mu transfer edildi. Benim de transfere az kaldi tek transfer edilecek. Transferden sonra nelere dikkat ettin

Hayirli olsun canim Allah kucağına almayi nasip etsin saglikli uzun omurler versin. Tek embriyo mu transfer edildi. Benim de transfere az kaldi tek transfer edilecek. Transferden sonra nelere dikkat ettin
Çift transfer yapıldı canım ama değerlere göre sanırım tek embriyo tutundu . Transferden sonra 3 gün sadece tuvalete kalktım sürekli yattım . Doktorda hemşirede ilk 72 saat tutunma oluyor dediği için . Ananas , kabak çekirdeği yedim . Bebeğin tutunması için iyi demişlerdi . 3 günden sonra rutin işleri yaptım ama küçük , yavaş hareketlerle .

Merhaba 7.gun test yaptim 28 9.gun 32 10.gun 37 cikti yarın asıl test günü yenileyecegim degerlerim cok az ilerliyor bu sekilde olup hamile2devam edenler var mi acaba yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…