Canım kaç çıktı değerin çok merak ettim inşallah sağlıkla devam eder gebeliğin , kucağına alırsınAllah razı olsun CNm
Hayirli olsun canim Allah kucağına almayi nasip etsin saglikli uzun omurler versin. Tek embriyo mu transfer edildi. Benim de transfere az kaldi tek transfer edilecek. Transferden sonra nelere dikkat ettin5. Gün Blasto 2 mayıs transfer ;
9. Gün 66.76
11. Gün 138.2hayi oln caan
Çok şükür bin şükür . Evdeki gebelik testi koyulaşmadı diye 2 gündür bebişimi üzdüğüm işin kahrediyorum şimdi Allah herkese nasip etsin
Çift transfer yapıldı canım ama değerlere göre sanırım tek embriyo tutundu . Transferden sonra 3 gün sadece tuvalete kalktım sürekli yattım . Doktorda hemşirede ilk 72 saat tutunma oluyor dediği için . Ananas , kabak çekirdeği yedim . Bebeğin tutunması için iyi demişlerdi . 3 günden sonra rutin işleri yaptım ama küçük , yavaş hareketlerle .Hayirli olsun canim Allah kucağına almayi nasip etsin saglikli uzun omurler versin. Tek embriyo mu transfer edildi. Benim de transfere az kaldi tek transfer edilecek. Transferden sonra nelere dikkat ettin
Pozitif görünüyor tebrikler canımYarın test günüm de elimde bi tane idrar testi vardı yapiveriyim dedim bi bakabilir misiniz
Hayirli olsun anneler günü hediyesiYarın test günüm de elimde bi tane idrar testi vardı yapiveriyim dedim bi bakabilir misiniz
Yarın test günüm de elimde bi tane idrar testi vardı yapiveriyim dedim bi bakabilir misiniz
Aminnnnn CNmP Pembe_1985 2 23lxuxantikdeniz ne güzel yorumlar yapmışsınız Allah razı olsun. Sabah erkenden tahlile gideceğim. İnşallah kanım daha da büyük müjde verir. Allah'ım isteyenlere hakederlere versin kucaklarımızı doldursun Amin
Tebrikler Allah sağlıkla hayırla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin13. Gün değerim 254.1 Pazartesi kese görmeye gideceğiz
Tebrikler canım.. Allah tamamına erdirsin inşallah.Yarın test günüm de elimde bi tane idrar testi vardı yapiveriyim dedim bi bakabilir misiniz
Haftaya pazartesimi ? Testi kaç kere yaptın canım ?13. Gün değerim 254.1 Pazartesi kese görmeye gideceğiz
CANIM NAPTIN MERAK ETTİM GİTTİNMİ KESEYİ GÖRMEYEAynı hemen hemen değerlerimiz bana doktorum belli olmaz ikiz olup olmadığı dedi ama kan verdiğim merkezdeki hemşire kesin ikiz diyo zaten iki tane transfer edilmişti
Ewet Can'ım gördüm çok şükür tekmiş bebeğim biz değerlerimden dolayı ikiz zannediyoduk ama tekmiş kalbi atmaya başlamış miniğimin ama biz henüz duyamadık 23mayısta kalp atışı için gidicez bakalımCANIM NAPTIN MERAK ETTİM GİTTİNMİ KESEYİ GÖRMEYE
Canım 9. Gün 66.76Haftaya pazartesimi ? Testi kaç kere yaptın canım ?
Ümrancım doktora gitcektin bugün naptın belli oldumu kanamanın nedeni düşükmü dış gebelikmiKizlar aranizda tedavisinde intralipid serumu kullanan var mi merak ettim gercekten etkili birseymidir
Sağlıklı ölçüm 10 günden sonra başlar. Kendinizi üzmeyinMerhaba 7.gun test yaptim 28 9.gun 32 10.gun 37 cikti yarın asıl test günü yenileyecegim degerlerim cok az ilerliyor bu sekilde olup hamile2devam edenler var mi acaba yardımcı olurmusunuz