Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Aynı şeyleri yaşadım en son değerim neredeyse artmamıştı zaten kanamam başladı adet ağrısının biraz şiddetli halini yaşadım 3 gün 2 hafta sürekli adet oldum .. iki gün sonra sen yine kan ver bakalım düşecekmi .. dış gebelikte genelde kan değerleri çok yüksek oluyor ben hep öyle okudum burda ..hayat garip en yoruldum zamandı o düşük zamanı bi sevinip bi üzülüyordum kan değerine ama anladımki düzenli artmıyorsa bi sorun oluyor ...
Cok mu agrimisti kac gun suruyor normalde reglin. Benim zaten sanciliydi Allah bilir nasil olucam 6 gun suruyor reglm. Ama tabi yinede dis gebelikten daha cok korkuyorum en iyi ihtimalle sadece bu sanciyi cekerim insallah dis gebelik degildir

Cok mu agrimisti kac gun suruyor normalde reglin. Benim zaten sanciliydi Allah bilir nasil olucam 6 gun suruyor reglm. Ama tabi yinede dis gebelikten daha cok korkuyorum en iyi ihtimalle sadece bu sanciyi cekerim insallah dis gebelik degildir
Yok yok öyle dayanılmıycak bi agrı deil adetin şiddetlisi oluyor oda herzaman deil tam 14 gün kanamam oldu sanırım kanamanın 3 yada 4. Günü böyle et parçası gibi löp diye bşy geldi zaten ondan sonra agrımda baya azaldı o sıra düşük yaptığımı anladım.herşeyde bi hayır vardır sakat hasta bi bebek doğurmak İnan insanı bi ömür daha üzer bana doktorum hep derdi düşeceği varsa tıbbın yapacağı hiç bşy yok yada düşmüycekse neyapsan boş düşmez ...

Ne ignesi dr neden bana yapmadi ki acaba neden pazartesiye cagirdi ki acaba
Canım egerkı dıs gebelıkse erken onlem alındıgında methotrexate dıye bır ıgne var doktorun bılır dıs gebelıkte erken onlemde bebegi erıtıp dusuruyor allah korusun gec kalınlığında bebek rahım dısındakı yerde buyuyor ve bulunduğu yerı yırtıp ıc kanama oluyor ve sezeryan gıbı acık ameliyat oluyorsun ınsallah dıs gebelık degıldır ama boyle bır ıhtımal varsa bıle baska doktora gıt ve gereklı onlemı gec kalmadan al canım cok zor ve agrılı bır surec yıpratıcı yssayan bılır

Kizlar degerim cok az yukselmis yani soyle toparlayacak olursak
24 nisan 13.70
26 nisan 46.6
28 nisan 214
3 mayis 637
5 mayis 950
7 mayis 1327
9 mayis 2323
11 mayis 2884
Dr sakat bebekleri vucut disari atar, oyle birseydi heralde dedi dua edelim dis gebelik olmasin dedi pazartesi bir daha gidicem kan verip hem betama bakicak hem muayene olucam hakkimizda hayirlisi kizlar. Bir kac haftalikta olsa hamile olmak guzeldi. Kendimi boyle tesselli ediyorum. Omrum08 Omrum08 H Hangoverrr

Canım iyi düşünelim inşallah sonu iyi olur.

Ketum saklayabilen demek tatlım ben kendim saklayamadığım için dedim sen nasılsın ne zamn görceksin keseyi
canım biz seninle hemen hemen aynıyıs heralde ne zamn yaptırdın transferi,ne zaman keseyi ve kalp atışlarıı görmeye gidiceksin ve beta hcg değerlerin ne çıkmıştı canım?
Çok soru sordum dimi:KK48:

Kızlar dün transferin 9. Günüydü evde idrar testi yaptım pozitifi gördüm dün kan da verdim 66.76 çıktı . Bu sabah tekrar evde gebelik testi yaptım daha koyu bekliyordum testi aynı gibi çıktı sanki Gereksiz evham mı yapıyorum , manyaklaştım mı paranoyak mıyım bilmiyorum . Daha önce spontane bir gebeliğim olup kimyasal olarak sonuçlandı . Sanırım onın korkusu

Kızlar benimde bugün 12.günüm test yaptırcam. en son 10.günde yaptırmıştım 0.56 çıkmıştı. İnşallah mucize olur artmıştır değerim. Çok korkuyorum :KK43:

Kızlar dün transferin 9. Günüydü evde idrar testi yaptım pozitifi gördüm dün kan da verdim 66.76 çıktı . Bu sabah tekrar evde gebelik testi yaptım daha koyu bekliyordum testi aynı gibi çıktı sanki Gereksiz evham mı yapıyorum , manyaklaştım mı paranoyak mıyım bilmiyorum . Daha önce spontane bir gebeliğim olup kimyasal olarak sonuçlandı . Sanırım onın korkusu

Ahh canım şükret haline. O silik çizgiyi hiç göremedim bile. Değerim bile 0 larda geziyor. İnşallah güzel sonuçlanır seninde.

Ahh canım şükret haline. O silik çizgiyi hiç göremedim bile. Değerim bile 0 larda geziyor. İnşallah güzel sonuçlanır seninde.
Canım kesinlikle haklısın ben de hayatımda ilk kez pozitif aldım . 3. Tüp bebek denemem , hem de 3 ameliyat sonrası ... Bir tek şunu anladım pozitifi almak ile bitmiyor , gerekli seviyede artacak mı ? Kese görünecek mi ? Kalp atışı var mı ? Filan filan filan ....
Sadece korkuyorum İnan'ın

Canım kesinlikle haklısın ben de hayatımda ilk kez pozitif aldım . 3. Tüp bebek denemem , hem de 3 ameliyat sonrası ... Bir tek şunu anladım pozitifi almak ile bitmiyor , gerekli seviyede artacak mı ? Kese görünecek mi ? Kalp atışı var mı ? Filan filan filan ....
Sadece korkuyorum İnan'ın

Anlıyorum seni. İnşallah sorunsuz devam eder sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.

canım biz seninle hemen hemen aynıyıs heralde ne zamn yaptırdın transferi,ne zaman keseyi ve kalp atışlarıı görmeye gidiceksin ve beta hcg değerlerin ne çıkmıştı canım?
Çok soru sordum dimi:KK48:
Benim dondurulmuş embriyoydu 5. Gün embriyosuydu 22nisanda transferim oldu 2mayısta kan verdim 400 çıktı üç gün sonra tekrarla dediler 1386 çıktı yarında kese görmeye gitçez sen gördünmü keseni

Benim dondurulmuş embriyoydu 5. Gün embriyosuydu 22nisanda transferim oldu 2mayısta kan verdim 400 çıktı üç gün sonra tekrarla dediler 1386 çıktı yarında kese görmeye gitçez sen gördünmü keseni
Benimde dondurulmuşlarla 5.gün embriyosuydu iki tane transfer edildi 28 nisanda ben 24 mayısta gidicem keseyi görmeye benim transferin 11.günü 404 çıktı doktorum bidaha tekrar etmeye gerek yok dedi,bende bidaha yaptırmadım aslında merak ediyorum ama eşimde kızıyo rahat bırak kendini doktor bile ihtiyaç duymadı diyo.
Hadi bakalım üç gün sonra git gör keseyi ikiz olabilr falan dedimi doktor sana

Benimde dondurulmuşlarla 5.gün embriyosuydu iki tane transfer edildi 28 nisanda ben 24 mayısta gidicem keseyi görmeye benim transferin 11.günü 404 çıktı doktorum bidaha tekrar etmeye gerek yok dedi,bende bidaha yaptırmadım aslında merak ediyorum ama eşimde kızıyo rahat bırak kendini doktor bile ihtiyaç duymadı diyo.
Hadi bakalım üç gün sonra git gör keseyi ikiz olabilr falan dedimi doktor sana
Aynı hemen hemen değerlerimiz bana doktorum belli olmaz ikiz olup olmadığı dedi ama kan verdiğim merkezdeki hemşire kesin ikiz diyo zaten iki tane transfer edilmişti

Umudun gittiği hayallerin yıkıldığı anı az önce ben de yaşamış bulunmaktayım bugün test günümde 10.günüm ve sonucum 3 çıktı Rabbim diğer sonuç bekleyen diğer arkadaşların yüzünü güldürsün

Umudun gittiği hayallerin yıkıldığı anı az önce ben de yaşamış bulunmaktayım bugün test günümde 10.günüm ve sonucum 3 çıktı Rabbim diğer sonuç bekleyen diğer arkadaşların yüzünü güldürsün
Canım benim çok üzüldüm keşke 2gün sonra tekrarlasan burda çok duyduk birden yükselenleri

Ç
Canım benim çok üzüldüm keşke 2gün sonra tekrarlasan burda çok duyduk birden yükselenleri

Çarşamba günü sağlık Ocağı sonucu sabahtan 12.48 çıktı akşam hastane 7.46 çıktı bugün de 3 çıktı umut yok canım o yüzden baktırmayı düşünmüyorum yükselmez artık sanırım:KK43:

X