12.gün değerim 90. çarş. tekrar dedi dr. bu arada prognex iğne kullanan var mı?
ben transferin ertesi günü progestan iğne kullandım 14 gün. 15.gün crinone %8 vajinal jele başladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12.gün değerim 90. çarş. tekrar dedi dr. bu arada prognex iğne kullanan var mı?
benim transferin 9.günü 174.5 , 10. günü 203.6 çıktı bugün yine yaptırdım ama sonucu henüz çıkmadı. çok heyecanlıyım. şimdiye kadar hep negatif sonuçlar aldığım için ilk testi yaptırmak beni çok sıkıntıya soktu . çok şükür artık pozitif :)) hala inanamıyorum üstelik ikiz ihtimali yüksek dediler bakalım hayırlısı. allah herkesin yardımcısı olsun ve bu duyguyu yaşatsın inş. çok zorlu bir dönem.
7. gün 18.44
9. gün 51.93
11. gün 79.89
13. gün 260.8
15. gün 643
kızlar sizce 13. ve 15. gün birden bu kadar artması normal mi? ikiz olup olmadığını nasıl anlıyoruz?
Tebrik ederim arkadaşım Dünkü sonucunu yazmamışsın ama hamilesin heralde Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebeğini
Tebrik ederim arkadaşım Dünkü sonucunu yazmamışsın ama hamilesin heralde Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebeğini
Canım öncelikle tebrik ederim Allahım sağlıklı bir hamilelik versin ve kucağına alasın bebeğini
Değerlerdeki artışla ilgili çok fazla bilgim yok ama 2-2,5 katlık artış iyi diyolar heralde Seninki de iyi görünüyo
Bu arada benim 12. gün 449 çıktı 14. gün 984 arkadaşlar bana da ikizler yolda galiba dedi ama doktor tek kese ve tek bebek gösterdi gözden kaçırmadıysa:) Yani pek değerlere bakmıyo galiba bu iş Çünkü değeri düşük olup da ikiz bekleyenler de oluyo ultrasonda görene kadar sabretmen lazım:)
ben transferin ertesi günü progestan iğne kullandım 14 gün. 15.gün crinone %8 vajinal jele başladım
arkadaşım tebrik ederim banada ikiz olabilir dediler ama daha ultrasona gitmedim sen transferin kaçıncı günü gittin ultrasona? heyecenlı bi bekleyiş ve çok güzel bi duygu. şimdiden çok merak ediyorum bebişleri:))
canım ben de şimdi bu jele başladım. ama hala puroluton diye bir iğneyi haftada yaptırıyorum. kan sulandırıcı iğne kullanıyor musun? bunları ne kadar zaman kullanacağız merak ediyorum. Allah tamamına erdirsin inş. hepimizi.
canım jelle birlikte bir de coraspin diye hap kullanıyorum. iğne 2 hafta progestan kullandım başka iğne kullanmadım. jeli 12.haftaya kadar coraspinide kalp atışlarını duyana kadar kullanıcam diye biliyorum.
allah kucağımıza almak nasip etsin inş.
aminn canım inş. Allah tamamına erdirsin hepimizi. ben de coraspin kullanıyorum ama bir de kan sulandırıcı iğne vermişti. ona da devam ediyorum her gün göbekten kendim yapıyorum. benim gibi kullanan var mı diye topik mi açsam? biz de cuma günü kalp atışlarını duyduk. İnş. sen de en yakın zamanda duyarsın. çok güzel bir duygu. ancak o zaman inandım hamile olduğuma.
Selam Kizlar
Benim değerlerim ;
8. Gün = 6,58
9. Gün =14,58
12. Gün = 27,16
Degerim cok artmadı umudumda kalmadı (
benim de olumsuz nasip değilmişolumlu olan arkadaşlara rabbim tamamına erdirsin inşallah.
Selam Kizlar
Benim değerlerim ;
8. Gün = 6,58
9. Gün =14,58
12. Gün = 27,16
Degerim cok artmadı umudumda kalmadı (
Canım inşallah elyasanın da dediği gibi bebeğin sürpriz yapar sana Olmazsa da kendini çok yıpratma Allah güç kuvvet versin Görüyorsun herşeyin çaresi bulunuyor
sanmıyorum canım bugün 14.gun ve değerim 36,88 ((((( hiç umut yok
Hani bi artış var aslında düşme değil.doktorun ne diyor?Tutunması için iğne falan veriyorlarmış bişey yaptı mı?