Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

telkadayıf ;
arkadaşım Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah bebeğini kucağına almayı nasip etsin:emir_bebek:
cuma günkü sonucunu burda bizimle de paylaş lütfen (şöyle güzelce ikiye katlanmış bi sonuç) merak ediyorum şimdiden:18:

telkadayıf sonucun ne oldu inşallah güzel haberler verirsin:emir_bebek:

tebrik ederim canım Allah kucağına da almayı nasip etsin Seninle hemen hemen aynıyız:KK49::KK1:

aa evet, benim de 24 şubat görünüyor.

Teşekkür ederim hanımlar. Umarım bu kadar çekilen çileden sonra sağlıklı yüzlerini de görmek kısmet olur.

12.gün 45 (tüp bebek merkezinde)
13gün 58 (başka hastane)
14.gün 54 (daha başka bir hastane)

------------------------------ ve doktor ilaçlarını kes negatif regl olacaksın bir kaç güne kadar dedi---------------------------

ama olmadım ve içime bir kurt düştü 17. gün akşam kafama göre bir test daha yaptırdım 285 çıktı ben tutuştum sabahı zor ettim....

18. gün tüp bebek merkezine gidip durumu anlattım doktora orada bir test daha yapıldı 320

-------------------- veee ilaçlara tekrar başlandı ama iki gün sonrası için tekrar test istendi--------------

20. gün test sonucu 640 çıktı..
---------------------------------------- veee rabbime sonsuz şükürler olsun 23. gün kesemizi gördük-----------------------------

Allahtan umut kesilmez duaya sarılın arkadaşlar.... Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.... hamile olanlarımızın sağlıkla kucamıza alabilmemizi, tedavide olanlarında hayırlı pozitif sonuçlar almasını nasip etsin....

12.gün 45 (tüp bebek merkezinde)
13gün 58 (başka hastane)
14.gün 54 (daha başka bir hastane)

------------------------------ ve doktor ilaçlarını kes negatif regl olacaksın bir kaç güne kadar dedi---------------------------

ama olmadım ve içime bir kurt düştü 17. gün akşam kafama göre bir test daha yaptırdım 285 çıktı ben tutuştum sabahı zor ettim....

18. gün tüp bebek merkezine gidip durumu anlattım doktora orada bir test daha yapıldı 320

-------------------- veee ilaçlara tekrar başlandı ama iki gün sonrası için tekrar test istendi--------------

20. gün test sonucu 640 çıktı..
---------------------------------------- veee rabbime sonsuz şükürler olsun 23. gün kesemizi gördük-----------------------------

Allahtan umut kesilmez duaya sarılın arkadaşlar.... Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.... hamile olanlarımızın sağlıkla kucamıza alabilmemizi, tedavide olanlarında hayırlı pozitif sonuçlar almasını nasip etsin....

Ne kadar güzel canım yaa işte bu Allahın bir mucizesi Umudumuzu hiç tüketmemeliyiz aslında
Çok sevindim senin için sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini:nazar::emir_bebek:

Mrb bnm 12.gun test sonucum 92 carsamba gunuydu yrn tekrar test yaptircm bklim ne cikicak ne cikmali onuda bilmiyrm gerce ilk denemem bndan sonra bni hangi asamalar bkliyor bilgi verirmisiniz

10 gününcü değerim 0,389 sizce yükselirmi çok üzgünüm

değerin düşük gibi canım ama hiç belli olmuyo herşey Allahtan geliyo
yine de herşeye hazırlıklı ol sonucun olumlu çıkarsa mutluluğun daha da katlanır
Umarım bebeğine kavuşursun:emir_bebek:

Mrb bnm 12.gun test sonucum 92 carsamba gunuydu yrn tekrar test yaptircm bklim ne cikicak ne cikmali onuda bilmiyrm gerce ilk denemem bndan sonra bni hangi asamalar bkliyor bilgi verirmisiniz

Mrb canım şimdiden tebrik ederim yarınki sonucunun yaklaşık 2 ye katlanması gerekiyo galiba benim de öğrendiğim kadarıyla yani 180-190 civarlarında olması gerekiyo inşallah test sonucun güzel çıkar yarın haberdar edersin buradan:KK49:

10 gün değerim 0,389 geldi dün ama ben umuda giden yolda kendimi bıraktım ilaçları felan bıraktım doktor devam et dedi ama bilemiyorummmmm.yarın 12.günüm son kez test bakcam yazarım sonucu

12.gün değerim 90. çarş. tekrar dedi dr. bu arada prognex iğne kullanan var mı?

bugün 10.günüm değerim 1,20 doktorum gebelik oluşmuş dedi 3 gün sonraya test tekrarı istedi sizce artarmı değerim bana göre gebelik yok ama doktoruma göre var böle az olupta sonrasında değeri artan varmı aranızda yada duyduğunuz ne olur bişeler söleyin bana yalandanda olsa güzel şeyleri duymaya çok ihtiyacım var.......

bugün 10.günüm değerim 1,20 doktorum gebelik oluşmuş dedi 3 gün sonraya test tekrarı istedi sizce artarmı değerim bana göre gebelik yok ama doktoruma göre var böle az olupta sonrasında değeri artan varmı aranızda yada duyduğunuz ne olur bişeler söleyin bana yalandanda olsa güzel şeyleri duymaya çok ihtiyacım var.......

Moralini bozma, sakın canım, hamilesindir inşallah. Doktorun var bir bildiğiki olumlu konuşmuş. Dualarım seninle.
Sevgiler:KK16:

canım sonucu yazmamışsın merak ettim seni. inş hamileliğin verdiği bi telaşla girip yazamamışsındır. bu arada bu test sonuçları benim kafamı karıştırdı. benim sonucum2.10 du sonuç negatifti. senın doktor gebelik var diyosa inş vardır yaaaa :)

benim transferin 9.günü 174.5 , 10. günü 203.6 çıktı bugün yine yaptırdım ama sonucu henüz çıkmadı. çok heyecanlıyım. şimdiye kadar hep negatif sonuçlar aldığım için ilk testi yaptırmak beni çok sıkıntıya soktu . çok şükür artık pozitif :)) hala inanamıyorum üstelik ikiz ihtimali yüksek dediler bakalım hayırlısı. allah herkesin yardımcısı olsun ve bu duyguyu yaşatsın inş. çok zorlu bir dönem.

7. gün 18.44:nazar:
9. gün 51.93:nazar:
11. gün 79.89:nazar:
13. gün 260.8:nazar:
15. gün 643:nazar:
kızlar sizce 13. ve 15. gün birden bu kadar artması normal mi? ikiz olup olmadığını nasıl anlıyoruz?:emir_bebek::emir_bebek:

X