aa evet :) 7.haftanın içindeyim..
telkadayıf ;
arkadaşım Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah bebeğini kucağına almayı nasip etsin
cuma günkü sonucunu burda bizimle de paylaş lütfen (şöyle güzelce ikiye katlanmış bi sonuç) merak ediyorum şimdiden:18:
tebrik ederim canım Allah kucağına da almayı nasip etsin Seninle hemen hemen aynıyız
12.gün 45 (tüp bebek merkezinde)
13gün 58 (başka hastane)
14.gün 54 (daha başka bir hastane)
------------------------------ ve doktor ilaçlarını kes negatif regl olacaksın bir kaç güne kadar dedi---------------------------
ama olmadım ve içime bir kurt düştü 17. gün akşam kafama göre bir test daha yaptırdım 285 çıktı ben tutuştum sabahı zor ettim....
18. gün tüp bebek merkezine gidip durumu anlattım doktora orada bir test daha yapıldı 320
-------------------- veee ilaçlara tekrar başlandı ama iki gün sonrası için tekrar test istendi--------------
20. gün test sonucu 640 çıktı..
---------------------------------------- veee rabbime sonsuz şükürler olsun 23. gün kesemizi gördük-----------------------------
Allahtan umut kesilmez duaya sarılın arkadaşlar.... Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.... hamile olanlarımızın sağlıkla kucamıza alabilmemizi, tedavide olanlarında hayırlı pozitif sonuçlar almasını nasip etsin....
10 gününcü değerim 0,389 sizce yükselirmi çok üzgünüm
Mrb bnm 12.gun test sonucum 92 carsamba gunuydu yrn tekrar test yaptircm bklim ne cikicak ne cikmali onuda bilmiyrm gerce ilk denemem bndan sonra bni hangi asamalar bkliyor bilgi verirmisiniz
10 gün değerim 0,389 geldi dün ama ben umuda giden yolda kendimi bıraktım ilaçları felan bıraktım doktor devam et dedi ama bilemiyorummmmm.yarın 12.günüm son kez test bakcam yazarım sonucu
malesef olmadı adet oldum zaten
bugün 10.günüm değerim 1,20 doktorum gebelik oluşmuş dedi 3 gün sonraya test tekrarı istedi sizce artarmı değerim bana göre gebelik yok ama doktoruma göre var böle az olupta sonrasında değeri artan varmı aranızda yada duyduğunuz ne olur bişeler söleyin bana yalandanda olsa güzel şeyleri duymaya çok ihtiyacım var.......
bugün 10.günüm değerim 1,20 doktorum gebelik oluşmuş dedi 3 gün sonraya test tekrarı istedi sizce artarmı değerim bana göre gebelik yok ama doktoruma göre var böle az olupta sonrasında değeri artan varmı aranızda yada duyduğunuz ne olur bişeler söleyin bana yalandanda olsa güzel şeyleri duymaya çok ihtiyacım var.......