İnşallah sağlıklıdır canm inşallah duyarsın hakkında hayırlısı olsun14 şubatta kalp dinlemesi bizim cnm dualarınızı eksik etmeyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah sağlıklıdır canm inşallah duyarsın hakkında hayırlısı olsun14 şubatta kalp dinlemesi bizim cnm dualarınızı eksik etmeyin
Cok tesekkür ederim canim ins persembe keseyide görürüm duada unutmayin insBence de gayet normal canım hayırlı olsun
Sende saol canım hakkında hayırlısı olsun Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsinÇok sağol canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde yarın transfer olacak 3.gün 2 tane inşallah sizler gibi bende güzel haberler alırım
Çok güzel canm değerlerin inşallah keseyide görürsün hayırlısı olsunSlm kizlar benim betahcg degerim transferin 14. günü 64 cikti 16. gün 114 olmustu dr tekrar bi test yapma geregi duymadi haftaya persembe keseyi görmek icin cagirdi fikrinizi almak istedim sizce normalmi degerlerim dr normal oldugunu söyledi
Allah razi olsun canim icime su serptiniz rahatladim ins canim rabbim hepimize bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insÇok güzel canm değerlerin inşallah keseyide görürsün hayırlısı olsun
Rabbim hayırlısıyla kucagimiza aldigimiz günleri de gostersin. Bende çarşamba günü gidicem kese gormeye hadi bakalım dua ediyorum sende gulerek evine dönersin inşallahCok tesekkür ederim canim ins persembe keseyide görürüm duada unutmayin ins
Amin canım inş burda güzel haberler veririzRabbim hayırlısıyla kucagimiza aldigimiz günleri de gostersin. Bende çarşamba günü gidicem kese gormeye hadi bakalım dua ediyorum sende gulerek evine dönersin inşallah
İnşallah keseyi görürsün canım. Bizde perşembr kese görmeye gitcez. Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin ve onları bize hayırlı kılsın inşallahCok tesekkür ederim canim ins persembe keseyide görürüm duada unutmayin ins
Hadi inş hayırlı haberlerle döneriz perşembe günü rabbim yardımcın olsun inş senindeİnşallah keseyi görürsün canım. Bizde perşembr kese görmeye gitcez. Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin ve onları bize hayırlı kılsın inşallah
Sağol canım inşallah hepimizinHadi inş hayırlı haberlerle döneriz perşembe günü rabbim yardımcın olsun inş seninde
Senin transfer sonrasi kacinci günün ve kacıncı gün embriyosu canımHadi inş hayırlı haberlerle döneriz perşembe günü rabbim yardımcın olsun inş seninde
24.01.2017 tarihinde transferi yaptılarSenin transfer sonrasi kacinci günün ve kacıncı gün embriyosu canım
Anladim canim. Benim 3. Gün embriyosu ve 20.01.17 de transferim oldu. Insallah güzel haberlerle geliriz evimize. Haberiji bekliycem canım24.01.2017 tarihinde transferi yaptılar
İnş canım inş sen yaz sonuclarını rabbim hayırlı haberler vermeyi nasip etsin ikimizede inşAnladim canim. Benim 3. Gün embriyosu ve 20.01.17 de transferim oldu. Insallah güzel haberlerle geliriz evimize. Haberiji bekliycem canım
Amin canım hepimize inşallahİnş canım inş sen yaz sonuclarını rabbim hayırlı haberler vermeyi nasip etsin ikimizede inş
Herkeste belirtiler farkli oluyor canım. Sen içini ferah tut ve inan. Rabbimdende herzaman hayırlısını dile. Odaklanıyorsun isteristemez ama normal hayatina devam et. Dr ne dediyse ozaman tahlil yaptır. Sabret bence. Ben öyle yaptım. Sıra kese görmede insallah. Hakkımızda hayırlısı.Hanımlar merhaba. Ayın 7sinde iki tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Transferden iki gün sonra coook gogus agrim oldu dokunamıyordum ama şimdi nerdeyse yok gibi... boyle bir durum normal olabilir mi? Bir de idrar testini en erken ne zaman yaptiniz???? Kendimi cok heyecanli hissediyorum bu sefer...
Cok teşekkür ederim... sabir ne buyuk sey iste ama insanoglu... :)Herkeste belirtiler farkli oluyor canım. Sen içini ferah tut ve inan. Rabbimdende herzaman hayırlısını dile. Odaklanıyorsun isteristemez ama normal hayatina devam et. Dr ne dediyse ozaman tahlil yaptır. Sabret bence. Ben öyle yaptım. Sıra kese görmede insallah. Hakkımızda hayırlısı.
Canim benimkiler 3.gun embriyosu 2 tane transfer ettiler 8.gun test yaptim belli belirsiz bir cizgi var gibi yarin 10.gunum tekrar test yapcam bakalim gorebilecekmiyim.bu durumda sen 6.gun yani ayin 13 unde sabah ilk idrarla deniyebilirsinHanımlar merhaba. Ayın 7sinde iki tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Transferden iki gün sonra coook gogus agrim oldu dokunamıyordum ama şimdi nerdeyse yok gibi... boyle bir durum normal olabilir mi? Bir de idrar testini en erken ne zaman yaptiniz???? Kendimi cok heyecanli hissediyorum bu sefer...