Ben kalp atışlarını duymayı bekliyorum yarın nasipse duycam canmSağol canım tesekkur ederim. Yarın tekrarlicaz tahlili bakalım kaç cikicak. Sen bugunlerini atlattin sanirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kalp atışlarını duymayı bekliyorum yarın nasipse duycam canmSağol canım tesekkur ederim. Yarın tekrarlicaz tahlili bakalım kaç cikicak. Sen bugunlerini atlattin sanirim
Özellikle haber bekliyorum sendenBen kalp atışlarını duymayı bekliyorum yarın nasipse duycam canm
Rabbim kucagimiza aldigimiz günleri gostersin insallahhBen kalp atışlarını duymayı bekliyorum yarın nasipse duycam canm
Ins cnm hayırlı olsunEvet çok erken ama biz sabredemiyoruz işte neyse beklicez mecbur inşallah hepimiz için güzel şeyler olur
Canım herkesin değişiyor sonuç. Benimde 7. Günü 25 çıkmıştı. Ama iki gün sonra tekrar yaptır ki yükseliyor mu sayımerhaba kızlar benimde 3.gün embriyosu 2 tane transfer edildi dün 9.günde baktirdim 20 çıktı hcg sizce nasıl
yarın tekrar yaptıracağım çok merak ediyorum yükselecek miCanım herkesin değişiyor sonuç. Benimde 7. Günü 25 çıkmıştı. Ama iki gün sonra tekrar yaptır ki yükseliyor mu sayı
Benimde yarın 10. Gün ben de yarın yaptircam sonucu burdan yaz canım merak ederim bende yazicamyarın tekrar yaptıracağım çok merak ediyorum yükselecek mi
Sanki yarın olmuyor bir türlü heyecanliyim çok bendeyarın tekrar yaptıracağım çok merak ediyorum yükselecek mi
tamam canim yazarım sBenimde yarın 10. Gün ben de yarın yaptircam sonucu burdan yaz canım merak ederim bende yazicam
Cnm benimde 5. Gün embriyosu transferden sonraki 9. Gün test yazdılar ben 8. Gün yaptım 166 çıkmıştı Dr önemli olan artması dedi çok şükür arttı. İnşallah seninde katlanacak şuan için iyi bence içini ferah tut önce test günleri gelmiyor bu sefer öğreniyorsun pozitif ama keseyi görmek için bekliyorsun :)Merhaba kızlar. Ben transferin 7. Günü idrar tahlili yaptım silik çıktı ve arkasından kan tahlili yaptım 25.23 çıktı sonuç sizce nasil
Mutlaka yazarım canımÖzellikle haber bekliyorum senden
Canım bende yaptırdım bugün 10. Gün 262.36 çıktı sayı doktoum hamilesin dedi 5 gun sonra ultrasona çağırdı çok heyecanlandı. Acaba kese gorunur mu. Bak senin dediğin gibi acaba yukselcekmi mi sonra kese merak ediliyor sonra da kalp atışı öyle devam edecek hep heyecanlı süreçCnm benimde 5. Gün embriyosu transferden sonraki 9. Gün test yazdılar ben 8. Gün yaptım 166 çıkmıştı Dr önemli olan artması dedi çok şükür arttı. İnşallah seninde katlanacak şuan için iyi bence içini ferah tut önce test günleri gelmiyor bu sefer öğreniyorsun pozitif ama keseyi görmek için bekliyorsun :)
Canım senin sonuç noldu11. gün değer 1.76 çıktı acildeki doktor yok tutmamış dedi ama doktorumuz 2 gün sonra ilaçlara devam ederek tekrar kan testi istedi var mı acaba hala bir ihtimal 3. gün 2 embriyo transfer edildi
Ayy ya ne güzel 5 gün sonraya çağırmış ben öğrendim 1 hafta oldu kan testi yaptırmalı ve daha 10 gün var gitmeme 20 Şubat'ta çağırdılar kontrol içinCanım bende yaptırdım bugün 10. Gün 262.36 çıktı sayı doktoum hamilesin dedi 5 gun sonra ultrasona çağırdı çok heyecanlandı. Acaba kese gorunur mu. Bak senin dediğin gibi acaba yukselcekmi mi sonra kese merak ediliyor sonra da kalp atışı öyle devam edecek hep heyecanlı süreç
İnsan sabredemiyo ki gün verilince bide sanki zaman hiç geçmiyor dimi canım. Olsun çok şükür bunada diyelim :)Ayy ya ne güzel 5 gün sonraya çağırmış ben öğrendim 1 hafta oldu kan testi yaptırmalı ve daha 10 gün var gitmeme 20 Şubat'ta çağırdılar kontrol için
Hayırlı olsun canimmMerhabalar çok şükür buraya yazmam için sebebimi verdi Rabbim bana 5. Gün embriyosu transfer edildi 2 tane biri blast diğeri orta kaliteydi...30 Ocak transfer günüm transferden sonra 6. Gün bi iki damla lekelenmem oldu test yaptım 24.3 çıktı...dünde 10. Günümdu kan verdim çok şükür ki 133.33 çıktı darısı isteyen herkesin başına
benimde kese muayenesi 20 şubat,kalp atışı 6 martAyy ya ne güzel 5 gün sonraya çağırmış ben öğrendim 1 hafta oldu kan testi yaptırmalı ve daha 10 gün var gitmeme 20 Şubat'ta çağırdılar kontrol için