Merhaba kız kalp atışını duydunuzmu siz?Bu arada kızlar dün kese görmeye gittik ve ikiz olduğunu öğrendik çok heycanlıyım :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kız kalp atışını duydunuzmu siz?Bu arada kızlar dün kese görmeye gittik ve ikiz olduğunu öğrendik çok heycanlıyım :))
İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Doktorunu dinle ve kendini pozitif tut. Allah isteyen herkese versin inşallah.11. gün değer 1.76 çıktı acildeki doktor yok tutmamış dedi ama doktorumuz 2 gün sonra ilaçlara devam ederek tekrar kan testi istedi var mı acaba hala bir ihtimal 3. gün 2 embriyo transfer edildi
Bu cuma duycaz canmMerhaba kız kalp atışını duydunuzmu siz?
Bizde bugün gittik bebişi gördük kalp atışı için 14 Şubat dedi doktorumuz cnmBu cuma duycaz canm
Oh ne güzel inşallah sağlıklıdırlar çok merak edyrm kalp atışını duysam rahatlicam :)Bizde bugün gittik bebişi gördük kalp atışı için 14 Şubat dedi doktorumuz cnm
Cnm gözünüz aydın senin ne zaman transfer olmustun acaba ?Bizde bugün gittik bebişi gördük kalp atışı için 14 Şubat dedi doktorumuz cnm
7Ocak cnm karlı bir kış günüCnm gözünüz aydın senin ne zaman transfer olmustun acaba ?
7Ocak cnm karlı bir kış günüCnm gözünüz aydın senin ne zaman transfer olmustun acaba ?
Ayy benim tedavi de o karda başladı bilmez miyim bizimde 20 Şubat'ta çağırdılar bakalım canım zaman da geçmiyor :)7Ocak cnm karlı bir kış günü
Kaçıncı gün embriyosu canım.Merhaba kızlar. Ben transferin 7. Günü idrar tahlili yaptım silik çıktı ve arkasından kan tahlili yaptım 25.23 çıktı sonuç sizce nasil
Canim bence gayet guzel.benim 3.gun embriyosu 2 tane transfer ettiler bugun 5.gun idrarda baktim negatif ama sanirim cok eekenMerhaba kızlar. Ben transferin 7. Günü idrar tahlili yaptım silik çıktı ve arkasından kan tahlili yaptım 25.23 çıktı sonuç sizce nasil
5. Gün embriyosu canım benimki 7. Gün yaptırdım tahlili. 7 günde bile erken dedi doktor tahlil için bana da iki tane transfer yaptilarCanim bence gayet guzel.benim 3.gun embriyosu 2 tane transfer ettiler bugun 5.gun idrarda baktim negatif ama sanirim cok eeken
Benimki cok cok erken demekki daha en az 4 gun daha beklemem lazim.hayirlisi5. Gün embriyosu canım benimki 7. Gün yaptırdım tahlili. 7 günde bile erken dedi doktor tahlil için bana da iki tane transfer yaptilar
Gayet güzel canm benim 8. gün 27 çıkmıştı seninkide sağlıklı ve hayırlı olsun inşallahMerhaba kızlar. Ben transferin 7. Günü idrar tahlili yaptım silik çıktı ve arkasından kan tahlili yaptım 25.23 çıktı sonuç sizce nasil
Sağol canım tesekkur ederim. Yarın tekrarlicaz tahlili bakalım kaç cikicak. Sen bugunlerini atlattin sanirimGayet güzel canm benim 8. gün 27 çıkmıştı seninkide sağlıklı ve hayırlı olsun inşallah