- 13 Haziran 2015
- 1.864
- 894
ikiz olabilir iki embriyo konulduysa benim ikiz 12 gun 1017 cikmisti hayirlisi olsn cnnmBugün 12. Günümdü 1600 değerim ikiz olabilir mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikiz olabilir iki embriyo konulduysa benim ikiz 12 gun 1017 cikmisti hayirlisi olsn cnnmBugün 12. Günümdü 1600 değerim ikiz olabilir mi ?
14.gün değeriniz güzel çıkmış.hayırlı olsun.katlanmıştır umarım.güzel haberleri bekliyoruzMerhabalar. Benim 14.gün 538 çıktı değerim. İki gün sonra tekrarla demişti doktorum. Bugün yeniden yaptıracam. Umarım katlanmıştır değerim .
İnşallah çok istiyoruz ikiz olmasınıikiz olabilir iki embriyo konulduysa benim ikiz 12 gun 1017 cikmisti hayirlisi olsn cnnm
Hayırlısı olsun canım inşsllah hemen tutunurlar sana.Kızlar transfere gidiyorum şuan 2 tane 5.gün orta kalite koyulacak eski dondurulmuşlardan.dua edin bana
Genelde adet olacakmış gbii ağrı olunca pozitif oluyo inşallah öyledir dualarımız seninleSlm kız bende sürekli takip ediyorum hepinizi ama hiç yazmadım bugün tranferin 8 günü bel ağrım ve adet olacakmisim gibi bi his var içimde cumartesi test günü dua edin lütfen
Genelde adet olacakmış gbii ağrı olunca pozitif oluyo inşallah öyledir dualarımız seninle
Sağol cnm inşallah rabimiz tez zamanda hayırlı haberler vermeyi nasip etsinGenelde adet olacakmış gbii ağrı olunca pozitif oluyo inşallah öyledir dualarımız seninle
Selam canım, endişelenme bende de oldu aynı şey. Çok zorlandı girerken doktor hatta sırf bu yüzden benim transferim anestezili oldu çok canım yandığı için. Sonrasında da kanamam oldu, normal dedi doktor bu devam eder bir süre dedi. Karnının ağrıması da öyle normal. Hiç stres yapma olumlu ol, düşünme hiç bi şey. :)Kızlar öğlen 12 de transferim oldu ama baya zor oldu kateteri yerleştirirken çok zorlandı doktorum baya uğraştı tekrar tekrar girdi çıktı az öncede kahverengi kanamam oldu karnımda ağrıyo bu normalmidir yaa diğerlerinde hiç böyle olmamıştı bunu yaşayan varmı?
Canım benim çok sağol.muazzam bir duygu.rabbim kısa zamanda sizede yaşatır inşallah.Yaa süpersinizzz inşallah darısı başımıza gözlerim doldu okurken harikasınız sorunsuz bi 9 ay olur inşallh
3 .denemem kimyasaldı 1 haftacıkta olsa gebelik duygusunu tatmışım belkide hayatımın en güzel günleriydi rabbim tekrarını nasip etsin hepimizeCanım benim çok sağol.muazzam bir duygu.rabbim kısa zamanda sizede yaşatır inşallah.