Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 3.gün dondurulmuş 2 embriyo konuldu 1 temmuzda.
bugün 11. gün test yaptım onlar 15 temmuz demişlerdi. ilk tüp bebek denemesinden sonuç alamadım.
bu ikinci denemem önceden bir düşük birde dış gebelik tecrübem var ondan olumsuzluklara meyilliyim.
hemşirem saolsun cadı gibi korkuyorum resmen:)) umut güzel bişey umut inşallah sonucu güzel olursa tadından yenmez bir şey:))
medusaa senin için de çok sevindim inşallah bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip olsun keseyi görüp bebeği de gördükten sonra zaman hızlı geçiyorEvet biraz aceleci davranmışsın sen :) 3. gün emriyosu için gayet iyi değerin hiç takılma. Yeterki embriyolar sağlıklı olsun gerisi geliyor. Sağlıklı değilsede doğa kanunları geçerli. Hem bak esengul79 ne güzel yazmış ve ne güzel bir örnek bizler için. Allah tamamına erdirsin hepimizinkini.
Kızlar bugün yine kan testi yaptırdım 6.75 çok düşük sanırım kimyasal gebelik hapları kesiyorum o deli hemsireyi arıyacak gücüm yok ((Evet biraz aceleci davranmışsın sen :) 3. gün emriyosu için gayet iyi değerin hiç takılma. Yeterki embriyolar sağlıklı olsun gerisi geliyor. Sağlıklı değilsede doğa kanunları geçerli. Hem bak esengul79 ne güzel yazmış ve ne güzel bir örnek bizler için. Allah tamamına erdirsin hepimizinkini.
Kızlar bugün yine kan testi yaptırdım 6.75 çok düşük sanırım kimyasal gebelik hapları kesiyorum o deli hemsireyi arıyacak gücüm yok ((
doktorumla görüştüm ilaçları kes adet olmazsan ara dedi. tüp bebekte 2 olumsuz sonuçta histereskopi öneriyorlar. 4 tane daha dondurulmuş var inşallah kısmet onlarladır.Tatlım yeni girdim foruma, değerin düşmüş ama sen yinede doktorunla bir görüş derim. Kendince hareket etme lütfen.
Canım son değerin biraz düşük ama burdan okuduğum kadarıyla dış gebelikte artışlar çok düzensiz oluyor.ve seninki gibi olup düzene girenlerini de okudum.hayırlısı olsun canımACİL YARDIM!!!!!!
Arkadaşlar çok acil bilgilerinize ihtiyacım var.
5.gün(blast)transferi yapıldı(1 temmuz2016da)
8.gün beta hcg:21
10.gün:54
12.gün yani dün:81 çıktı
dr um tam sınırdasın düşük veya dış gebelik olabilir dedi
3aşılama 3tüp bebeğin ardından ilk defa bu sonucu almıştık moralimiz bitik durumda
BU ŞEKİLDE OLUP HİÇ YÜKSELEN OLDU MU?
doktorumla görüştüm ilaçları kes adet olmazsan ara dedi. tüp bebekte 2 olumsuz sonuçta histereskopi öneriyorlar. 4 tane daha dondurulmuş var inşallah kısmet onlarladır.
ACİL YARDIM!!!!!!
Arkadaşlar çok acil bilgilerinize ihtiyacım var.
5.gün(blast)transferi yapıldı(1 temmuz2016da)
8.gün beta hcg:21
10.gün:54
12.gün yani dün:81 çıktı
dr um tam sınırdasın düşük veya dış gebelik olabilir dedi
3aşılama 3tüp bebeğin ardından ilk defa bu sonucu almıştık moralimiz bitik durumda
BU ŞEKİLDE OLUP HİÇ YÜKSELEN OLDU MU?
Allah yardımcınız olsun inş kısa zamanda siz evlat sevgisini babanız torun sevgisini tadarsınız.Cevaplarınız için çok teşekkür ederim kızlar herkesin acısı elbet büyük herkes kendi bilir ne yaşadığını eşlerimiz bile tam anlayamaz bizi.Benimde kendimce büyük.babam lösemi kemoterapi alıyor torun sevgisini tatmadan birşey olursa vicdanım hiç rahat etmeyecek.eşimdede azospermi var tese ile yani ameliyatla çokzor bulundu spermelimizde donmuş 3 canlı sperm kaldı tekrar tese yi yaptıracak gücü kalmadı adamcağızın tüm aile ilk defa tüm aile bayram ettik o kadarda dedim hemen sevinmeyelim diye ama umut işte amaa bu en son ki değerde dr um yurt dışında olduğu için maille görüştük bana yazdığı cevap:düşük ya da dış gebelik olabilir 2 gün sonra tekrarlayın.bir cümle insanın hayatını bu kadar karartabilirmiş ama yine de bu halimizede şükür diyecek başka bişeyimiz yokki
Geçmiş olsun canım.ben kimyasal sonrası 10 gün içinde adet oldum.ama kanamam normalden yoğun ve uzun sürdü.sonraki ay biraz gecikmeyle normal adetimi oldum.bir sonraki adetle de tedaviye başladık.hakkında hayırlısı olsun sevgiler.Arkadaşlar daha öncede yazmıştım anca toparlanabildim ne yazık ki bebeğim düşüyor Biyokimyasal gebelikmiş 14.gün değeri tekrar 80 çıktı sonra 16.gün 20 ye düştü size sorum bu şekilde kimyasal gebelik sonrası ne zaman adet oldunuz ve tekrar ne zaman tedaviye başladınız
Geçmiş olsun canım.ben kimyasal sonrası 10 gün içinde adet oldum.ama kanamam normalden yoğun ve uzun sürdü.sonraki ay biraz gecikmeyle normal adetimi oldum.bir sonraki adetle de tedaviye başladık.hakkında hayırlısı olsun sevgiler.
dondurulmuş tedavisi biraz daha kolay.belki ondan hemen başlayalım demiştir.inşallah bu defa inş emeklerin boşa çıkmaz.2 gün sonra benimde dondurulmuş transferim var.hakkımızda hayırlısı olsun.sağol canım 4 gün içerisinde hemen adet oldum bugün ilk günü dr 3.gün gel hemen bu ay dondurulmuşları koyalım dedi çok erken değilmi anlamadım ama vardır heralde bibildiği inşallah seninde herkesinde emeği karşılık bulsun
Benim 14.gun degerim 143 tu.. sonra lekelenmem basladi 16.gun 90 a düştüğünü gördüm.. düşükle sonuclandi.. doktorum adet bitince genel bi muayene yapalim dedi.. ben arada 1 ay bosluk ( bu kimilerine gore 3 ay ) olmasi gerektigini duymustum..agustos adetiyle yeni bir deneme yapilabilir mi dedim.. eger yumurtaliklarda bi problem gormezsek neden olmasin dedi..sağol canım 4 gün içerisinde hemen adet oldum bugün ilk günü dr 3.gün gel hemen bu ay dondurulmuşları koyalım dedi çok erken değilmi anlamadım ama vardır heralde bibildiği inşallah seninde herkesinde emeği karşılık bulsun
Ilk denemede 2 tane orta kalite 3.gun embriyosu transfer edilmisti.. oglum 4 yasinda.. ikinci denemede embriyolar 5.gune kadar dayandi..fakat 1 tane 5.gun embriyosu ile hamile kalamadim malesef :))kizlar hepinizin gebelikleri hayirli olsun inşallah sağlıkla kucağiniza alın benimde daha transferim yapılmadı embiriyo larin orta kaliteymiş benim gibi orta kaliteyle hamile kalan varmi bir umut arıyorum iste