Benim katlayarak ilerlemeye devam ediyor çok şükür. Bugün 4. defa kan testimi yaptırdım. Haftaya pazartesi ise kese görmeye gideceğim. Benim değerlerim;
10. gün : 10,30
12. gün : 38,27
16. gün : 151,31
20. gün : 875,69
Doktorumun söylediği Geç Yerleşme olma ihtimalinin yüksek olduğu. Muhtemelen seninkinde de durum budur. Ne söylesem boş şu an senin için biliyorum, o yüzden stres yapma vs demeyeceğim. İster istemez yapılıyor çünkü. Yinede sen beslenmene dikkat et, ben her gün süt, yoğurt, kefir, tahin pekmez (özellikle tahin pekmezin ve kefirin sindirime çok faydası oldu, hiç kabız olmadım ben) bal, sebze, et, baklagil, zeytinyağlı, ananas vs tüketmeye gayret ediyorum. Yorulmamaya gayret et, ben ev işini kocama devrettim :) bazen yemek yada hafif işleri yapıyorum yani ayakta çok durmadan yorulmadan yapabildiğim herşeyide yapıyorum sayılır ama. Bol bol gezdim ben transferden sonra ama öyle avm vs değil, insanın hem bedeni hem kafası yoruluyor öyle yerlerde. Yeşillik deniz kenarı bağ bahçe takıldım hep. Hem kafam dağıldı hem temiz hava aldım. Olumlu düşünmek önemli unutma. Yeri geldi konuştum bebişle, yeri geldi doğduktan sonrası için planlar yaptım kendimce. Tüm bunları yaparken ve aslında şu anda bile hala kötü ihtimalleride asla unutmadım. Gönlümü kış tutuyorum yaz çıkarsa bahtıma kısacası. Hayırlıysa gelsin bebiş, kaderi, kısmeti, şansı güzel yazıldıysa gelsin. Tek duam bu. Dilerim sen ve diğer tüm yoldaşlarımızında kat kat artsın değerleri. Sormak istediğin olursa çekinme. 2 güne bir aynı merkezde aynı saatte tekrarla testini mutlaka. Zaten doktorun yönlendirecektir seni. Güzel haberlerini bekleyeceğim :)