Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi canım benimde baştan öyleydi 27 55 77 193 diye ilerledi
Transfer günü sayılmaz hesap yaparken inşallah katlar değerlerin kaç tane embriyo kondu sana belki ondan böyle katlamasız artış olmuş olabilir birde kaçıncı gün embriyosuyduBayanlar öncelikle transfer günü sayılıyor mu sayılmıyorsa 11.gün beta 70.5 13.gün 93 çıktı ikiye katlanmadi normal mi acaba aklım takıldı bu çarşamba bir daha kan ver dedi doktorum lütfen yardımcı olun ilk tüp bebek ilk hmileligim
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah değerlerin artar ve sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın3.gün embriyosu 1 embriyo
Hayırlı olsun Allah kucağıniza almayı nasip etsin inşallah bizdede dua edin bizde görelim duyalımBende bugün kalp atışlarını duydum elhamdülillah Rabbime şükürler olsun Bugünleri de gösterdi bana 11 sene sonra gelen mutluluk
Transfer sonrası 7. gün 62
9. gün 197 olmuş tam 4 haftalıkmış kese 5 haftadamı görünecek.. buarada bence açık pembe leke oldu normalmi
Teşekkür ederim. bende akşam çok ama çok hafif açık pembe leke oldu normalmi sizce sonra kahve geldi sabah tuvalet kağıdına5.haftada görünecek.
Hayırlısı olur inşallah ben 4+5 te kese görmüştüm 5+5 te de kalp atımını görmüştüm çok şükürTransfer sonrası 7. gün 62
9. gün 197 olmuş tam 4 haftalıkmış kese 5 haftadamı görünecek.. buarada bence açık pembe leke oldu normalmi
Teşekkür ederim. bende akşam çok ama çok hafif açık pembe leke oldu normalmi sizce sonra kahve geldi sabah tuvalet kağıdına
Bana mı sordun progestanı neden kullanıyorsunu?Canim sen progestan ne yini kulaniyirsun