Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evetttt bi hamile daha Kendi degerımle kıyaslarsam seninki tek benimki de tek 11. Gün 414 tu. Ama değer çok güzel maşallah rabbim hayırlısını versin hepimize12.gun 396 :))) sizceee????tesekkurlerr
Sizin tek miii. hayirlisi cok merak ediyirummmm saglikli olsun bnmle olsunn insallahEvetttt bi hamile daha Kendi degerımle kıyaslarsam seninki tek benimki de tek 11. Gün 414 tu. Ama değer çok güzel maşallah rabbim hayırlısını versin hepimize
Evet tek. Ben de çok merak ediyorum yaa kese ya da kalp atısına giden var mı ne zaman gittiniz?Sizin tek miii. hayirlisi cok merak ediyirummmm saglikli olsun bnmle olsunn insallah
Masallah canım cok guzel.. Benim 12.gun 325 16.gun 2559 du... Pazartesi günü keseyi görmeye gidecwgimMerhaba hanımlar,
Sizleri sürekli takip ediyorum. Sağolun bilmediklerimizi tecrübeli arkadaşlardan öğreniyoruz.
Ben 2 tane dondurulmuş embriyo transferi yaptırdım. Bugün 14. günüm. Beta Hcg değerlerim 12. gün 1.354 14. gün 4356
18 Nisan'da muayeneye çağırdılar . Hemşire değerleriniz güzel dedi ama sanırım ultrasyonda görene kadar rahat edemicem. Sizce bu değerlerle ikiz gebelik mi olur ?
Benim hiç belirtim yok Dr normal dedi gebelik 40 günü tamamladıktan sonra belirtiler başlarmış..Benim suan 27 gun oldu transfer sonrası zawan gecmiyorpozitifi gorupte ağlama krizleri baş dönmeleri halsizlikler başlayanlar varmı ben daha kese bile görmedim ama kendimi çok kötü hissediyorum (
Guzel hayırlı olsun bebisin..Benim 12. Gun 325 cıktı 16.gun 2559.. 4.gun emriyosu 2 tane:) pazartesi günü gidecem keseyi görmeyeKizlar selam 12.gun 396 sizce??? 5. Gun embriyosu 2 tane:)))))
merhaba cam benimde 24 mart transfer günüm banada 2. gün embriosu transfer yapıldıKızlar Merhaba bende 23 martta transfer yaptrdm 3.gün embryosu 7 günü test yaptım 1.20 çıktı negatif yani sizce erken mi yaptırdım yükselir mi test günüm pazartsi
Canim sen test yaptın mi ben anlamadm sen 24 martta yaptysan daha test günün gelmemiş olmaycmiydi geçen yıldan mi bahsedyrsn anlayamdm kusura bakma ne olurmerhaba cam benimde 24 mart transfer günüm banada 2. gün embriosu transfer yapıldı
12. gün 82.5
14. gün 122.3
16. gün 211.4
Pardon cnm şubat 24 ben yanlış yazmışımCanim sen test yaptın mi ben anlamadm sen 24 martta yaptysan daha test günün gelmemiş olmaycmiydi geçen yıldan mi bahsedyrsn anlayamdm kusura bakma ne olur
Anladım canım gözün aydın Rabbim sağ salim kucagnza almayı nasıp etsin inşallah sen 7 8 gün yapmismiydin sence benimde yukselr miPardon cnm şubat 24 ben yanlış yazmışım
Çok saol cnm rabbim herkese nasip etsin inşallah . benim 2. tüp bebek denememdi ilki negatifti o yüzden 2. denememdede cesaret edemedim teste 12. gün eşim zorla yaptırdıAnladım canım gözün aydın Rabbim sağ salim kucagnza almayı nasıp etsin inşallah sen 7 8 gün yapmismiydin sence benimde yukselr mi