- 24 Haziran 2015
- 62
- 8
- 35
Benimde 21 mart transfer yarin test gunum.suab gece saat 2 hala uyuyamadimm.hayirlisi olsun hakkmzdaBende 21martta transfer oldu yarin test yaptircam merakla bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 21 mart transfer yarin test gunum.suab gece saat 2 hala uyuyamadimm.hayirlisi olsun hakkmzdaBende 21martta transfer oldu yarin test yaptircam merakla bekliyorum
yukselir benimde öyle oldu şuan 2 güne bir kan verip yükselmesini takip ediyoruz bu süreç okadar zor bir süreç ki Rabbim hepimizin duasını kabul etsin inş.Kızlar Merhaba bende 23 martta transfer yaptrdm 3.gün embryosu 7 günü test yaptım 1.20 çıktı negatif yani sizce erken mi yaptırdım yükselir mi test günüm pazartsi
Amin canım inşallah benimki de yükseliryukselir benimde öyle oldu şuan 2 güne bir kan verip yükselmesini takip ediyoruz bu süreç okadar zor bir süreç ki Rabbim hepimizin duasını kabul etsin inş.
Canim senin ikiz mi gebelik mi12.gun 2088 degerim.biraz once ogrendim :))
Benim negatif çıktı canım çok üzüldümBenimde 21 mart transfer yarin test gunum.suab gece saat 2 hala uyuyamadimm.hayirlisi olsun hakkmzda
Nerde yaptırdınız öğrenebilirmiyimBenimde 21 mart transfer yarin test gunum.suab gece saat 2 hala uyuyamadimm.hayirlisi olsun hakkmzda
Bilmiyorum ki doktorda cok yuksek dedi ama 10gun.sonra cagirdi.kontrole.tek embriyo kondu ama 5.gun transferiydiCanim senin ikiz mi gebelik mi
Bursaacibadem.sahin zeterogluNerde yaptırdınız öğrenebilirmiyim
Yaa ben.dua ederim.bizimde nolcagimiz.belli diilki baksana kese goremeyen kalp atisi duyamayan bisuru sikinti oluyo..Benim negatif çıktı canım çok üzüldüm
Ama hamilesin suanda ve katlanarak.devam ediyo..2.gun embriyolari agir ilerliyomus.zaten.benim 5.gun oldugu icin yuksektir ve ikizden suphelendi.dr.10 gin banada huzur yok korkuyorumKızlar benim değerlerim düşük 3 tane 2. gün embriosu transfer edildi
12. gün 82,5
14. gün 122,3
16. gün 211,4
perşembe günü kontrolüm var kese için çoook korkuyorum
Bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah ölücem meraktan keseyi görebilecekmiyiz kalp atışlarını duyacakmıyız diye of of çok zor beklemekAma hamilesin suanda ve katlanarak.devam ediyo..2.gun embriyolari agir ilerliyomus.zaten.benim 5.gun oldugu icin yuksektir ve ikizden suphelendi.dr.10 gin banada huzur yok korkuyorum
Evet sonucun pozitif olması yetmiyor bi yerden sonra korkmuyor değilim ama hissediyorum bebeğim benimle büyümek için büyük çaba gösteriyorBebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah ölücem meraktan keseyi görebilecekmiyiz kalp atışlarını duyacakmıyız diye of of çok zor beklemek
İnşallah hepimizin duaları kabul olurEvet sonucun pozitif olması yetmiyor bi yerden sonra korkmuyor değilim ama hissediyorum bebeğim benimle büyümek için büyük çaba gösteriyor
Merhaba beni 12.gunden 15 gun sonrasi icin cagirdilar keseyi gormek icin:)Merhaba kızlar, 12.günden ne kadar sonra keseyi görmek için çağırıyorlar acaba? Hepimiz için hayırlısı olsun buarada
Teşekkür ederim cevap için :) ayrıca tebrik ederim inşallah sağlıkla devam etsin hamileliğimizMerhaba beni 12.gunden 15 gun sonrasi icin cagirdilar keseyi gormek icin:)
12.gün kan tahlilini 14 ocakta verdim doktorum 20 ocağa kese görmeye çağırmıştı yani 6 gün sonra gittim keseyi gördüm sonraki çarşamba da kalp atımlarını gördük çok şükür darısı sizlerinde başına inşallahMerhaba beni 12.gunden 15 gun sonrasi icin cagirdilar keseyi gormek icin:)