Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence cok iyi. Hadi gözün aydın canımKizlar 8. Gün 53.7 cikti sizce iyimi
Iki gün sonra tekrar yaptirin. Artış varsa sevininkızlar benim de 10.gün değerim 20,8 sevinmelimiyim üzülmelimiyim bilmiyorum
Sagol canim. Allah hic birimizi sagliksiz evlatla imtihan etmesin. Iyi ki yanina aldi.müge defneciyim rabbim herşeyin h ayirlisini versin. .o bebekte sana mahşer gününde sefaat edecek inşallah..çok zor bir durum. .tekrar bebisin oldumu
. haklisin canim bu deger umutlanmaya degecek bir deger degil... kendimizi kandirip sonra da depresyona girmenin anlami yok... bir kac saatlik de olsa hamilelik umudu guzeldi:)inşallah mucize olur...ama yinede cok umutlanma derim..
tatlım canını sıkmak istemem ben de ilk transferimde aynısını yaşadım önce hafif kanamaydı lekelenme gibi ertesi gün arttı ve değerim düşük çıktı bu şekilde tabiki netice olumsuz oldu, ama allaha şükür ikinci seferde oldu. 10.günden sonra değerin yükselme ihtimali yok gibi bişey. yine de allahtan umut kesilmez hakkında hayırlısı...Arkadaslar aranıza yeni katıldım bugün transferinin 10. Günü hafif bi kanamam başladı doktora sordum test yap dedi ve sonucu 1.2 çıktı çok Üzgünüm değişme ihtimali varmı bu şekilde yaşayan ve sonra hamile olan varmi(
Hayırlısı olsun. .bir dahakine transferin ilk gününden tahlil gününe kadar havuc suyu icin. Tutunmayı sağlıyor .isterseniz yarindan itibaren iki gün havuc suyu icip iki gün sonra tekrar tahlil yaptırın. Yükselme varsa pozitif ilabilirArkadaslar aranıza yeni katıldım bugün transferinin 10. Günü hafif bi kanamam başladı doktora sordum test yap dedi ve sonucu 1.2 çıktı çok Üzgünüm değişme ihtimali varmı bu şekilde yaşayan ve sonra hamile olan varmi(
cnmm uzulme cunku bende 6 defa denedim bi 12 gun testi yapmaya kismet olmadi hep 11 gun normal adet oldum ve sonucu cok net aliyoduk ve halimize sukretmeyi unutmayalim cunku bizden daha kotu durumda olanlarda varInsallah canim herseyin hayırlısı bakalim ne olacak
Cnm dün tekrar test yaptırdım 14. Gün değerim 141,9 (3. Gün embriyosu) nasıl.? Dr bey 4 günde bir test tekrarlanacak dediIki gün sonra tekrar yaptirin. Artış varsa sevinin
10. Gunden sonra zaten fikir verir bhcg sonucu. Ama 10. Gun dusuk cikmissa genelde yukselme olmayabiliyor.. korkma. Rizki varsa cikar. Yoksa cikmaz . Inan bana 6. 7. Aylarda kaybetmektense simdi negatif ciksa bile hayir var...Benim de 3. Gün dondurulmuş embriyonun 11. Günü test yapmaya korkuyorum offf
Iyi bence..doktorun dediklerine uy..o daha iyisini bilirCnm dün tekrar test yaptırdım 14. Gün değerim 141,9 (3. Gün embriyosu) nasıl.? Dr bey 4 günde bir test tekrarlanacak dedi