TeşekkürlerCok yüksek. .tek yumurta ikizi olabilir..ama sonuc keseyi görünce belli olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TeşekkürlerCok yüksek. .tek yumurta ikizi olabilir..ama sonuc keseyi görünce belli olur
DEĞERİN % 70 ARTMIŞ GÖRÜNÜYOR İKİ KATINA TAM OLARAK ÇIKMASI GEREKMİYOR. % 60 VE YUKARISI NORMAL SAYILIYOR, BENİM DE DEĞERLERİM TAM OLARAK 2 YE KATLANMAMIŞTI....acil Cvp lütfen benim 12. Gün değerim 200 idi bugün 14. Gün değerim 341 doktorumla görüşemedik daha bu Değerler nasıl acaba bir anormallik olabilir mi
Sonuc süper. Ikiz mi?5.gun dondurulmus transferi
9.gun 240
11.gun 525
13.gun 1205
bugun keseyi gordum.14 gunumdu.4+2yiz.allah herkese nasip etsin
Sonuc süper. Ikiz mi?[/QUOhayor tek cnm
tek cnmSonuc süper. Ikiz mi?
Tek yumurta ikizi olabilir mi acaba. ? keseyi gördünüzmütek cnm
kese goruldu tek kese varTek yumurta ikizi olabilir mi acaba. ? keseyi gördünüzmü
Hayırlı olsunkese goruldu tek kese var
Benim ilk transferim kimyasal gebelik le sonuçlandı 12. Gün değerim 23.8 di. On gün boyunca gün aşırı tekrar test yaptırdım ikiye katlayarak arttı ama sonuç kimyasal . İnşallah senin benim gibi olmaz. Birden pik yapanlarda oluyormuş. O dönemler çok okumuştum. Allahtan hepimiz için hayırlısı. Benim şuan 3.transferim oldu inşallah sonu güzel olur..Merhaba öncelikle Rabbim isteyen herkese nasip eylesin anne olmayı. Kafam o kadar karışık ki 11 kasımda transferim oldu 5. Gün embriyoları 2 adet ve dayanamayarak transferimin onuncu günü test yaptırdım sonuç 21,59 açıkcası sevinemedim iki gün sonra farklı bir hastanede tekrar baktırdım yani onikinci gün 20,95 tabii tam bir hayal kırıklığı... Yinede içimi kurcalıyordu bu değerler ve ertesi gün tekrar test yaptırdım sonuç 25,29 , merkezle görüşüyordum zaten onlarda yine test yaptırın iki gün sonra dediler, Allahtan ümidimi kesmiyorum ama böyle bir sonuç karşısında nasıl düşünmeliyim bilemiyorum (ama hep aklımda kimyasal gebelik sorusu ) en azından belki yaşayan vardır diye buraya yazmak istedim. İnşallah olumlu sonuçlanır herkesin gönlünce olsun...
ben yeni katildim araniza.benim10.gun 377 12.gun 904 ve 14.gun 2082....hastaneden cagirdilar pazartesi bakalim hqyirlisi12.gün 113
15. gün 276
18 .gün 855
21. gün 2086
bundan sonra test istenmedi keseyi görmek için randevu verdiler. Bademcim senin değerin yükselmeye başlamış bu haber aslında bugün yapacağın test çok önemli. Hayırlısı olur umarım.
Bu arada 3.denemem.5.gun transferiydi.ben yeni katildim araniza.benim10.gun 377 12.gun 904 ve 14.gun 2082....hastaneden cagirdilar pazartesi bakalim hqyirlisi