test yaptırdın mi.hamilesindir inşallah bnimde transferin 9.günü bakalım yarın bi cesaret idrar testi yapmak istiyrm.bu arada 3. denemem benmHerkese merhaba kizlar..
1 adet blast embriyom olusmustu transfer oldum baska da geride yok..bugun 4.gunum ancak en ufak belirtim yok korkuyorum da kim ne derse desin :) böyle olup ta pozitif gören oldu mu??? Yani ufacık ta olsa bi kasikta batma..1 2 damla.kanama...seyirme..adet öncesi belirtilere benzer şeyler olmalı gibi geliyor.bende hic biri yok
Malesef negatiftest yaptırdın mi.hamilesindir inşallah bnimde transferin 9.günü bakalım yarın bi cesaret idrar testi yapmak istiyrm.bu arada 3. denemem benm
yaa çok üzüldüm nasil bir duygu cok iyi biliyrm malesefki.ilk denemen miydiMalesef negatif
Hayırlı olsun siz hamilesiniz demek eylül dopiğini açıp arada geliyordunuz ..ordan hatırladım..Benim hiç belirtim yoktu nerdeyse kanda pozitifbelirti aramayın bence rahat olun stres daha kötü yapar
4.denemem canim 2.denemeden olan bir kızım var kardes istiyoruz ama olmuyoryaa çok üzüldüm nasil bir duygu cok iyi biliyrm malesefki.ilk denemen miydi
Ilaclarin etkisi olabilirKızlar ben test yaptırdım negatif çıktı ilaçları bıraktım bugün q18. Gün hala adet olmadım ara ara birer kerelik kanamam oldu normal mi neden olur
Yemin ediyorum benim psikoloji diye birsey kalmadi evet vucuttan vucuda degisiyor ama nblm insan biseye tutunmakta istiyor aslinda asiri cagresizizBen iki kere transfer oldum ilkinde bir sürü belirti vardı sonuç negatif oldu ikincide hiç bir belirtim olmadı sonucu pozıtıf oldu
Çok düşünüp stres yaparsan olmaz. Vücüdunu dinleme akışına bırak 37 ateş de ateş değil normal vücut ısısı.Yemin ediyorum benim psikoloji diye birsey kalmadi evet vucuttan vucuda degisiyor ama nblm insan biseye tutunmakta istiyor aslinda asiri cagresiziz
Acayip kafami karistirip takiyorum bianda kesildi hepsi ama ilk gunler acayip agrilar batmalar hatta ben 7. Gunumde atesim yukseldi bianda 37.6 falan cikti durup dururken dedim kesin korona oldum sonra gecti 2. Gunde yukseldi 37. Lere cikti sonra simdi biseyim yok normalim acaba gebelikle alakali olabilir mi bu durum ates yukselmesi ama grip gibi degil grip oldugunuzda etleriniz acir titrersiniz bende sadece ates yukseldi boyle bisi yasayan oldumu hic
Yaa mutlu ettiniiizzHayırlı olsun siz hamilesiniz demek eylül dopiğini açıp arada geliyordunuz ..ordan hatırladım..bu arada sevgili konu sahibi hiçbir belirtim yoktu.. ikiz annesi olacağım inşallah..darısı başınıza...
Benim sizin gibi olmuştu ne yazıkki negatifle sonuçlandıHeryere yaziyorum insallah donus olur peki transferden sonra ilk zamanlar belirtiler olupta sona dogru azalma hatta neredeyse belirtisi kalmayan oldumu hic bugun 10.gunum giguslerimde aci sizi faln hepsi normallesti
Evet negatif oldu benimde sonucum dun ogrendik simdi doktorum genetik atastirmasi ve histeroskobi falan cekicez dediBenim sizin gibi olmuştu ne yazıkki negatifle sonuçlandıUmarım sizin o şekilde olmaz