Transfer sonrasi belirtisi olmayan ama hamile olanlar yetisin :)

Evet negatif oldu benimde sonucum dun ogrendik simdi doktorum genetik atastirmasi ve histeroskobi falan cekicez dedi
Sizin adınıza gerçekten de çok üzüldüm 😔 Aynı duyguları yaşadığım için çok iyi anlayabiliyorum. Geçiyor ama merak etme, içini ferah tut ❣️Umuyorum hakkınızda hayırlısı olur. Bebeklerimize sağlıklı bir şekilde kavuşabiliriz 🍀

Sizin adınıza gerçekten de çok üzüldüm 😔 Aynı duyguları yaşadığım için çok iyi anlayabiliyorum. Geçiyor ama merak etme, içini ferah tut ❣️Umuyorum hakkınızda hayırlısı olur. Bebeklerimize sağlıklı bir şekilde kavuşabiliriz 🍀
Aminn aminnn allah razi olsunn binlerce kere rabbim kim istiyorsa teztezine versin cidden yasayan anlar dediginiz gibi dunki hayal kirikligimi uzuntumu tarif edemem ama evet bin sukur simdi iyiyim simdi bu yeni surece birran evvel olmasini istiyorum baslamak istiyorum.pes etmiycez bakalim hayirlisi olsunn

Yemin ediyorum benim psikoloji diye birsey kalmadi evet vucuttan vucuda degisiyor ama nblm insan biseye tutunmakta istiyor aslinda asiri cagresiziz
Acayip kafami karistirip takiyorum bianda kesildi hepsi ama ilk gunler acayip agrilar batmalar hatta ben 7. Gunumde atesim yukseldi bianda 37.6 falan cikti durup dururken dedim kesin korona oldum sonra gecti 2. Gunde yukseldi 37. Lere cikti sonra simdi biseyim yok normalim acaba gebelikle alakali olabilir mi bu durum ates yukselmesi ama grip gibi degil grip oldugunuzda etleriniz acir titrersiniz bende sadece ates yukseldi boyle bisi yasayan oldumu hic
Ateş basması bende de oldu canım bugün 3. Günüm. Sonucunu öğrendin mi?

X