• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası belirtiler

Opu benim hiç korktuğum gibi olmadı.
Korkmayın. 🌸
Zaten 15 dk sürüyor. Sonra size yumurtalar ile ilgili bilgi veriliyor kaç tane toplandığı vs.
Eşinizden spermiyogram alınıyor.
Ben o gün biraz dinlendim. Anesteziden dolayı sersemleşmek normal.
Ben bol bol su içtim ve hiç karbonhidrat yemedim sadece protein ağırlıklı yedim.
Lekelenmem sadeve 3 gün sürdü.
Bol bol su dediğim gibi.
Ödem tutmasın diye çünkü su şart.
Bu biraz önemli.🤗
transfwrden sonra da aynı şekilde prottein ağırlıklı beslendim, bol suya devam ve ben biraz havuç salatası ağırlıklı yedim. 🙈
Cok tesekkur ederim ayrintili bilgi icin. 💞💞Transferden sonra rapor alip evde dinlenmeyi dusunuyorum. Siz dinlenmis miydiniz?
Ya bir de opu oncesi cinsel iliski oldu mu hic? Dr bize birsey demedi bizim oldu bugun ama korunduk. Opuma tahminen 4 gun var. Biraz pisman oldum sonradan

Cok tesekkur ederim ayrintili bilgi icin. 💞💞Transferden sonra rapor alip evde dinlenmeyi dusunuyorum. Siz dinlenmis miydiniz?
Ya bir de opu oncesi cinsel iliski oldu mu hic? Dr bize birsey demedi bizim oldu bugun ama korunduk. Opuma tahminen 4 gun var. Biraz pisman oldum sonradan
Biz opudan bir kaç gün önce kestik. Ne olur ne olmaz diye. 🙂
Ben sadece 1 gün dinlendim. Zaten masabaşı çalışıyorum, rahimde bir baskı mutlaka hissedeceksiniz.
Çok normal yani.
Suyu eksik etmeyin. Beni hemşirem uyarmıştı.🥹

Akıntın çok olduysa koy balım
Koydum canım Vala bakalım yarın test günüm rgl ağrısı yaşadım bel ağrısı yaşadım sırtım bide batmalrda oluşuyordu göğüslerimde dolgunluk var ama ağrı sızı yok sizce olumlumu pozitifi görürmüyüm

Biz opudan bir kaç gün önce kestik. Ne olur ne olmaz diye. 🙂
Ben sadece 1 gün dinlendim. Zaten masabaşı çalışıyorum, rahimde bir baskı mutlaka hissedeceksiniz.
Çok normal yani.
Suyu eksik etmeyin. Beni hemşirem uyarmıştı.🥹
Biz de en son bugun oldun ve bu ise bir son verelim dedik 🤣 sali gunu opum sanirim. 3-4 gun oncesi oluyor. Bir sey olmaz herhalde..
su bolca icmeye calisiyorum. Normalde az icerim ama elimde hep siseyle geziyorum. Ben riske atmayayim dedim 1 hafta kesin dinlenirim evde diye dusunuyorum sonrasina da bakarim. Hersey bebeklerimiz icin 🙏🏻💞 Saglikla gelsin bebisiniz insallah 💞🙏🏻

Biz de en son bugun oldun ve bu ise bir son verelim dedik 🤣 sali gunu opum sanirim. 3-4 gun oncesi oluyor. Bir sey olmaz herhalde..
su bolca icmeye calisiyorum. Normalde az icerim ama elimde hep siseyle geziyorum. Ben riske atmayayim dedim 1 hafta kesin dinlenirim evde diye dusunuyorum sonrasina da bakarim. Hersey bebeklerimiz icin 🙏🏻💞 Saglikla gelsin bebisiniz insallah 💞🙏🏻
Amin hepimizin inşallah. Çok teşekkürler🥰

Amin çok teşekkürler.🥰Benim tek belirtim tansiyon düşmesi ve kasıklarda ani bıçak saplanması hissi. Bu hissi daha önce hiç yaşamadım.
Başka da hiç belirtim olmadı
Benimde kasıklarım öyle birden bide 3.gunden beri sirt ağrım sırtımda bile batmalar hissediyorum bu üç gün ise regl alcam gibi ağrı var

Benimde kasıklarım öyle birden bide 3.gunden beri sirt ağrım sırtımda bile batmalar hissediyorum bu üç gün ise regl alcam gibi ağrı var
Ben hiç sırtımda belimde ağrı hissetmedim.
Hatta önce hiç bişey hissetmedim.
3. Günden sonra oldu ne olduysa, bi anda ani bıçak saplanmaları oldu oturup kalktıktan sonra.
4. Gün çok daha sık oldu.
5. Gün hiç olmadı.
Tabii ki ara ara regl sancılarına benzeyen ağrılar oldu ama aman aman değildi.
Dilerim pozitif olur sizin de🙏🏻

Ben hiç sırtımda belimde ağrı hissetmedim.
Hatta önce hiç bişey hissetmedim.
3. Günden sonra oldu ne olduysa, bi anda ani bıçak saplanmaları oldu oturup kalktıktan sonra.
4. Gün çok daha sık oldu.
5. Gün hiç olmadı.
Tabii ki ara ara regl sancılarına benzeyen ağrılar oldu ama aman aman değildi.
Dilerim pozitif olur sizin de🙏🏻
İnşallah İnşallah canım sabah test vercm mucize görürüm İnşallah 🙏

Koydum canım Vala bakalım yarın test günüm rgl ağrısı yaşadım bel ağrısı yaşadım sırtım bide batmalrda oluşuyordu göğüslerimde dolgunluk var ama ağrı sızı yok sizce olumlumu pozitifi görürmüyüm
Valla ben bu konuda çok karışığım benim belirtim sadece ağrım vardı adet gibi ve vücut ısım sıcaktı inşallah yarım yüzümüz seninle de güler

Back