Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birz dağılmıştı ama tam olmamıştıKapsül olarak çıktıysa bence yeniden koymalısn
Akıntın çok olduysa koy balımBirz dağılmıştı ama tam olmamıştı
Cok tesekkur ederim ayrintili bilgi icin. Transferden sonra rapor alip evde dinlenmeyi dusunuyorum. Siz dinlenmis miydiniz?Opu benim hiç korktuğum gibi olmadı.
Korkmayın.
Zaten 15 dk sürüyor. Sonra size yumurtalar ile ilgili bilgi veriliyor kaç tane toplandığı vs.
Eşinizden spermiyogram alınıyor.
Ben o gün biraz dinlendim. Anesteziden dolayı sersemleşmek normal.
Ben bol bol su içtim ve hiç karbonhidrat yemedim sadece protein ağırlıklı yedim.
Lekelenmem sadeve 3 gün sürdü.
Bol bol su dediğim gibi.
Ödem tutmasın diye çünkü su şart.
Bu biraz önemli.
transfwrden sonra da aynı şekilde prottein ağırlıklı beslendim, bol suya devam ve ben biraz havuç salatası ağırlıklı yedim.
Ben fitil hiç kullanmadım bilemiyorum o yüzdenKızlar bisey sorcam ben saat 22.00 progestan fitil kullandım iki adet yeni kalktım lavaboya gitim olduğu gibi birini komple atı sizce tekrar kullanmalı miyim yeterince geriyede itim
Anladım canım yarın test günüm sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah belirtilerin neydiBen fitil hiç kullanmadım bilemiyorum o yüzden
Biz opudan bir kaç gün önce kestik. Ne olur ne olmaz diye.Cok tesekkur ederim ayrintili bilgi icin. Transferden sonra rapor alip evde dinlenmeyi dusunuyorum. Siz dinlenmis miydiniz?
Ya bir de opu oncesi cinsel iliski oldu mu hic? Dr bize birsey demedi bizim oldu bugun ama korunduk. Opuma tahminen 4 gun var. Biraz pisman oldum sonradan
Koydum canım Vala bakalım yarın test günüm rgl ağrısı yaşadım bel ağrısı yaşadım sırtım bide batmalrda oluşuyordu göğüslerimde dolgunluk var ama ağrı sızı yok sizce olumlumu pozitifi görürmüyümAkıntın çok olduysa koy balım
Biz de en son bugun oldun ve bu ise bir son verelim dedik sali gunu opum sanirim. 3-4 gun oncesi oluyor. Bir sey olmaz herhalde..Biz opudan bir kaç gün önce kestik. Ne olur ne olmaz diye.
Ben sadece 1 gün dinlendim. Zaten masabaşı çalışıyorum, rahimde bir baskı mutlaka hissedeceksiniz.
Çok normal yani.
Suyu eksik etmeyin. Beni hemşirem uyarmıştı.
Amin çok teşekkürler.Benim tek belirtim tansiyon düşmesi ve kasıklarda ani bıçak saplanması hissi. Bu hissi daha önce hiç yaşamadım.Anladım canım yarın test günüm sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah belirtilerin neydi
Amin hepimizin inşallah. Çok teşekkürlerBiz de en son bugun oldun ve bu ise bir son verelim dedik sali gunu opum sanirim. 3-4 gun oncesi oluyor. Bir sey olmaz herhalde..
su bolca icmeye calisiyorum. Normalde az icerim ama elimde hep siseyle geziyorum. Ben riske atmayayim dedim 1 hafta kesin dinlenirim evde diye dusunuyorum sonrasina da bakarim. Hersey bebeklerimiz icin Saglikla gelsin bebisiniz insallah
Benimde kasıklarım öyle birden bide 3.gunden beri sirt ağrım sırtımda bile batmalar hissediyorum bu üç gün ise regl alcam gibi ağrı varAmin çok teşekkürler.Benim tek belirtim tansiyon düşmesi ve kasıklarda ani bıçak saplanması hissi. Bu hissi daha önce hiç yaşamadım.
Başka da hiç belirtim olmadı
Ben hiç sırtımda belimde ağrı hissetmedim.Benimde kasıklarım öyle birden bide 3.gunden beri sirt ağrım sırtımda bile batmalar hissediyorum bu üç gün ise regl alcam gibi ağrı var
İnşallah İnşallah canım sabah test vercm mucize görürüm İnşallahBen hiç sırtımda belimde ağrı hissetmedim.
Hatta önce hiç bişey hissetmedim.
3. Günden sonra oldu ne olduysa, bi anda ani bıçak saplanmaları oldu oturup kalktıktan sonra.
4. Gün çok daha sık oldu.
5. Gün hiç olmadı.
Tabii ki ara ara regl sancılarına benzeyen ağrılar oldu ama aman aman değildi.
Dilerim pozitif olur sizin de
Valla ben bu konuda çok karışığım benim belirtim sadece ağrım vardı adet gibi ve vücut ısım sıcaktı inşallah yarım yüzümüz seninle de gülerKoydum canım Vala bakalım yarın test günüm rgl ağrısı yaşadım bel ağrısı yaşadım sırtım bide batmalrda oluşuyordu göğüslerimde dolgunluk var ama ağrı sızı yok sizce olumlumu pozitifi görürmüyüm
Şuan progestan fitil kullanmıyor musun. Yerine ne verdi drBen fitil hiç kullanmadım bilemiyorum o yüzden
Duphaston tablet verdi. Günde 3 defaŞuan progestan fitil kullanmıyor musun. Yerine ne verdi dr
İnşallah canım verdim bekliyorum bakalımValla ben bu konuda çok karışığım benim belirtim sadece ağrım vardı adet gibi ve vücut ısım sıcaktı inşallah yarım yüzümüz seninle de güler
Ne yaptın çıktı mı sonuçİnşallah canım verdim bekliyorum bakalım
Seni doğal mı hazırladı gebeliğeDuphaston tablet verdi. Günde 3 defa