• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası belirtiler

erken gebelik mi daha iyi sonuç veriyor tüp bebekte kaset mi?
Ben 4. Günde ovitrelle kullanmama rağmen koyulaşmayı takip edebildim erken gebelikle. Şu an sadece kaset test ile takip ediyorum. Yarın artık 10. Günüm.
Ama kaset test önerisi isterseniz laboquick diyebilirim. Benim yaptığım erken gebelik testleriyle aynı koyulukta çıktı hep.

Ben 4. Günde ovitrelle kullanmama rağmen koyulaşmayı takip edebildim erken gebelikle. Şu an sadece kaset test ile takip ediyorum. Yarın artık 10. Günüm.
Ama kaset test önerisi isterseniz laboquick diyebilirim. Benim yaptığım erken gebelik testleriyle aynı koyulukta çıktı hep.
İnşallah kanda da görürsün

Merhabalar sonunda oldu bende hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin zorlu defalarca denemeler olumsuz sonuçlar asık yüzler defalarca ameliyat kesik izleri ve binlerce şükür ben kesinlikle olmadı diye düşünürken son transferde oldu. Duygu durumu karışıklığı ilk belirtim oldu dizi izlerken ağlamaya başladım ama hıçkıra hıçkıra dedim ben hamileysem bunu unutmayayım. sonra tarçından tiksindim ve 11.gün itibariyle bağırsak hareketim arttı ve alt karı bölgemi net hissediyorum dilerim anne olmak isteyen herkes olur
Lütfen belirti aramayın o kadar belirti aradım ki hiçbiri olmadı ve kesinlikle hamile olmadığımı düşündüm bence yanlış yönlendirmeler olabiliyor buralarda ben zırıl zırıl ağladım kaç gün adet olacağım belli ki diye halbuki bebekmiş. Akıntı makıntı olmadı göğüs ucum aynı .sadece adet olacağım sandım ve vücut ısım çok yükseldi .ama diyorum ya aynı şeyleri ben adet döneminde görüyorum dinlemeyin demeyeceğim dinleyin vücudunuzu ama en kötü ihtimal şöyle olacak sizin içinizde her türlü ve nasipten öteye gitmiyor şuan içimdesin deyip kendimi sakin tutmaya çalıştım size de bunu tavsiye ederim

Tebrik ederim 💞 sizin ilk deneme miydi kacinci gun embriyosu taze mi donmus muydu? Daha onceden sorduysam kusura bakmayin
Çok teşekkür ederim.♥️
Benim ilk denememdi. Bütün sürecim 30 Aralıkta başladı, 9 Ocakta opu, 14 ocakta taze transfer oldum.🙏 5. Gün embriyosu yani.
Benim 15 gün kadar sürdü bütün sürecim.

Çok teşekkür ederim.♥️
Benim ilk denememdi. Bütün sürecim 30 Aralıkta başladı, 9 Ocakta opu, 14 ocakta taze transfer oldum.🙏 5. Gün embriyosu yani.
Benim 15 gün kadar sürdü bütün sürecim.
Ne kadar guzellll ❤️💞 darisi basima insallah. Benim de haftaya opum olacak. Bu surecte nelere dikkat ettiniz biraz anlatir misiniz?

Ne kadar guzellll ❤️💞 darisi basima insallah. Benim de haftaya opum olacak. Bu surecte nelere dikkat ettiniz biraz anlatir misiniz?
Opu benim hiç korktuğum gibi olmadı.
Korkmayın. 🌸
Zaten 15 dk sürüyor. Sonra size yumurtalar ile ilgili bilgi veriliyor kaç tane toplandığı vs.
Eşinizden spermiyogram alınıyor.
Ben o gün biraz dinlendim. Anesteziden dolayı sersemleşmek normal.
Ben bol bol su içtim ve hiç karbonhidrat yemedim sadece protein ağırlıklı yedim.
Lekelenmem sadeve 3 gün sürdü.
Bol bol su dediğim gibi.
Ödem tutmasın diye çünkü su şart.
Bu biraz önemli.🤗
transfwrden sonra da aynı şekilde prottein ağırlıklı beslendim, bol suya devam ve ben biraz havuç salatası ağırlıklı yedim. 🙈

Back