- 30 Ekim 2024
- 42
- 11
- 3
erken gebelik mi daha iyi sonuç veriyor tüp bebekte kaset mi?Erken gebelik testi miydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erken gebelik mi daha iyi sonuç veriyor tüp bebekte kaset mi?Erken gebelik testi miydi
Ben 4. Günde ovitrelle kullanmama rağmen koyulaşmayı takip edebildim erken gebelikle. Şu an sadece kaset test ile takip ediyorum. Yarın artık 10. Günüm.erken gebelik mi daha iyi sonuç veriyor tüp bebekte kaset mi?
Çok erken yapıyorusunuz bence en garanti şuan kanerken gebelik mi daha iyi sonuç veriyor tüp bebekte kaset mi
İnşallah kanda da görürsünBen 4. Günde ovitrelle kullanmama rağmen koyulaşmayı takip edebildim erken gebelikle. Şu an sadece kaset test ile takip ediyorum. Yarın artık 10. Günüm.
Ama kaset test önerisi isterseniz laboquick diyebilirim. Benim yaptığım erken gebelik testleriyle aynı koyulukta çıktı hep.
İnşallahhh. Bugün artık kan testi günüm. Ama yarın gideceğim.İnşallah kanda da görürsün
Ne kadar zor olduğunu o kadar iyi biliyorum ki inşallah en hayırlısıyla anne olmanızı diliyorumİnşallahhh. Bugün artık kan testi günüm. Ama yarın gideceğim.
Lütfen belirti aramayın o kadar belirti aradım ki hiçbiri olmadı ve kesinlikle hamile olmadığımı düşündüm bence yanlış yönlendirmeler olabiliyor buralarda ben zırıl zırıl ağladım kaç gün adet olacağım belli ki diye halbuki bebekmiş. Akıntı makıntı olmadı göğüs ucum aynı .sadece adet olacağım sandım ve vücut ısım çok yükseldi .ama diyorum ya aynı şeyleri ben adet döneminde görüyorum dinlemeyin demeyeceğim dinleyin vücudunuzu ama en kötü ihtimal şöyle olacak sizin içinizde her türlü ve nasipten öteye gitmiyor şuan içimdesin deyip kendimi sakin tutmaya çalıştım size de bunu tavsiye ederimMerhabalar sonunda oldu bende hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin zorlu defalarca denemeler olumsuz sonuçlar asık yüzler defalarca ameliyat kesik izleri ve binlerce şükür ben kesinlikle olmadı diye düşünürken son transferde oldu. Duygu durumu karışıklığı ilk belirtim oldu dizi izlerken ağlamaya başladım ama hıçkıra hıçkıra dedim ben hamileysem bunu unutmayayım. sonra tarçından tiksindim ve 11.gün itibariyle bağırsak hareketim arttı ve alt karı bölgemi net hissediyorum dilerim anne olmak isteyen herkes olur
Çok teşekkür ederim.Ne kadar zor olduğunu o kadar iyi biliyorum ki inşallah en hayırlısıyla anne olmanızı diliyorum
Tebrik ederim sizin ilk deneme miydi kacinci gun embriyosu taze mi donmus muydu? Daha onceden sorduysam kusura bakmayinÇok teşekkür ederim.
Bugün hastanedne arandım kanı bugün verin diye.
334 çıktı.
Umarım 10. Güne göre iyi bir değerdir
Çok teşekkür ederim.Tebrik ederim sizin ilk deneme miydi kacinci gun embriyosu taze mi donmus muydu? Daha onceden sorduysam kusura bakmayin
Ne kadar guzellll darisi basima insallah. Benim de haftaya opum olacak. Bu surecte nelere dikkat ettiniz biraz anlatir misiniz?Çok teşekkür ederim.
Benim ilk denememdi. Bütün sürecim 30 Aralıkta başladı, 9 Ocakta opu, 14 ocakta taze transfer oldum. 5. Gün embriyosu yani.
Benim 15 gün kadar sürdü bütün sürecim.
Acaba ikiz olabilir miÇok teşekkür ederim.
334 çıktı.
Tebrik ederimÇok teşekkür ederim.
334 çıktı.
Opu benim hiç korktuğum gibi olmadı.Ne kadar guzellll darisi basima insallah. Benim de haftaya opum olacak. Bu surecte nelere dikkat ettiniz biraz anlatir misiniz?
Çok teşekkür ederim.Tebrik ederim
Tek embriyo kondu amaAcaba ikiz olabilir mi
Kızlar bisey sorcam ben saat 22.00 progestan fitil kullandım iki adet yeni kalktım lavaboya gitim olduğu gibi birini komple atı sizce tekrar kullanmalı miyim yeterince geriyede itimTek embriyo kondu ama
Çok şükürTek embriyo kondu ama
Kızlar bisey sorcam ben saat 22.00 progestan fitil kullandım iki adet yeni kalktım lavaboya gitim olduğu gibi birini komple atı sizce tekrar kullanmalı miyim yeterince geriyede
Kızlar bisey sorcam ben saat 22.00 progestan fitil kullandım iki adet yeni kalktım lavaboya gitim olduğu gibi birini komple atı sizce tekrar kullanmalı miyim yeterince geriyede itim