Transfer sonrası belirtiler

Çıktı ama malesef değer kötü- 20 çıktı. Cuma günü bi daha bakılacak eğer 50-60 çıkarsa iyi dediler ama düşük bi ihtimalmiş. Hayırlısı olsun artık napalım
10 dan yüksekse her zaman umut var. Bakarsın birden cok yukselir kan vermeye devam et hayırlısı inş. Bugün kaçıncı günün?

10 dan yüksekse her zaman umut var. Bakarsın birden cok yukselir kan vermeye devam et hayırlısı inş. Bugün kaçıncı günün?
Evet bugün tekrar kan verdim değer 40 çıktı.. bugün 14. Günüm.. bu şekilde olup da hamile kalan ve bebeğini dünyaya getiren varmı? Pazartesi tekrar kan vercem..

Evet bugün tekrar kan verdim değer 40 çıktı.. bugün 14. Günüm.. bu şekilde olup da hamile kalan ve bebeğini dünyaya getiren varmı? Pazartesi tekrar kan vercem..
14.gün icin 40 cok dusuk canim. Benim 13.gün 1770 olmus. Ama sonuçta artış var demek ki tutunmaya çalışıyor olumlu bişey. Durmadigi sürece sevin bence hala seninle bebisin. Adetin de gelmedi herşey yolunda gibi

14.gün icin 40 cok dusuk canim. Benim 13.gün 1770 olmus. Ama sonuçta artış var demek ki tutunmaya çalışıyor olumlu bişey. Durmadigi sürece sevin bence hala seninle bebisin. Adetin de gelmedi herşey yolunda gibi
Aslında bugün lekeler ve adet sancısı ve minik pıhttılar var.. napalım kısmet herşeyin hayırlısı. Pazartesi kan sonucuuna bakıcaz artık. Sevgiler inşallah allah her isteyene kolaylıkla bebek nasip etsin

Aslında bugün lekeler ve adet sancısı ve minik pıhttılar var.. napalım kısmet herşeyin hayırlısı. Pazartesi kan sonucuuna bakıcaz artık. Sevgiler inşallah allah her isteyene kolaylıkla bebek nasip etsin
Amin inşallah. Akıntı ve siyahimsi bi leke 15.gün filan bende de oldu burda yazdım sağolsun arkadaşlar endişelenme normal dediler. Hatta kanaması olup hamileliği devam eden varmış. Hiçbiseyi kafana takma tamamen unutup pazartesiyi bekle hakkında hayırlısı olsun canım bişey belli olmadan sakın kendini yıpratma daha çok erken belli olması için.

Herkese merhaba,
4. Tüp bebek transferinin bekleme aşamasında kendimi yine beni en iyi anlayabilecek insanların olduğu yerde buldum. En baştan topiği gözden geçirdim hepinizin hikayelerini okudum. Ben de yazmasam olmazdı :)

Bugün transfer sonrası 3. Günü geride bıraktım. 2 adet genetik taramadan geçmiş 6. Gün embriyosu transfer edildi. ( diğer başarısız denemelerden sonra birçok farklı işlem yapıldı. Şuan işin en zor kısmı aslında. İlaç için durmayan alarmlar, iğneler, yatmalar kalkmalar geçmeyen zaman..

Birbirimize çok şey katıyoruz aslında hepinize desteğiniz ve paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Bu yıl bizim yılımız olsun diyorum, bol pozitifler görelim burada hep birlikte..

Hadi hayırlı olsun 6.gün embriyosu hem de 2 adet. Blastokist %65 olasılık veriyorlar 2 embriyo %80 civarı. Seninki daha fazla. Şu an tavsiyem bu tür sayfalara girmeyip transferi kafandan atman. Başka şeylerle meşgul olmalısın. Hem zaman kolayca akar hem de tutunmalarina yardımcı olursun

Canım ne yaptın merak ettim? İnşallah güzel sonuç almissindir

Canım pozitif çıktı benimde hamdolsun şükürler olsun. 3 hafta sonra kese ve kalp için randevu verdi şimdi heyecanla o günü bekliyorum her aşaması ayrı bir stres .
Hadi gözün aydın canım çok sevindim belirtilerimiz aynıydı zaten. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…