- 18 Ocak 2017
- 2.070
- 2.451
- 133
9. Gün canım. Cumartesi tekrar kan vericemOo masallah bugün kacinci gunun ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9. Gün canım. Cumartesi tekrar kan vericemOo masallah bugün kacinci gunun ???
9. Gün canım. Cumartesi tekrar kan vericem
Ve bence ikiside tutmuş olabilir9. Gün canım. Cumartesi tekrar kan vericem
Dr. da ikiz olabilir dedi ama galiba keseden önce emin olunmuyormus canım hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da inş. Upuzun bir yol var önümde. Rabbim sana da sağlıklı bir hamilelik ve sağlıkla kucağına almak nasip etsin inş. İsterim ki kimse aramasın her isteyen kavuşsun ama kimimiz yıllarca bekliyoruz işte Allah herkesi farklı sınav ediyor. Herşeyin hayırlı ve sağlıklı olanını dileyelim her zaman.Ve bence ikiside tutmuş olabilir
Benim 9. Gun degerim 43 dü
Dr. da ikiz olabilir dedi ama galiba keseden önce emin olunmuyormus canım hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da inş. Upuzun bir yol var önümde. Rabbim sana da sağlıklı bir hamilelik ve sağlıkla kucağına almak nasip etsin inş. İsterim ki kimse aramasın her isteyen kavuşsun ama kimimiz yıllarca bekliyoruz işte Allah herkesi farklı sınav ediyor. Herşeyin hayırlı ve sağlıklı olanını dileyelim her zaman.
Yüreğini ferah tut canım bak ilkinde tutmuş senin ne güzel. Yine tutar. Ama düşük hikayesinin üstünde iyi dursun doktorunu uyar. Kapsamlı testlerini yaptırdın mı? Nedenini söylediler mi?Sağlıkla gelsinler de tek cift farketmez demi :)
Bakalim bende 3 hafta sonra başlıcam adetle cok heycanliyim ins bu sefer bebegime kavusurum
Tutmayacak yada tutup düşecek diye cok korkuyorum hayirlisi artik
Yüreğini ferah tut canım bak ilkinde tutmuş senin ne güzel. Yine tutar. Ama düşük hikayesinin üstünde iyi dursun doktorunu uyar. Kapsamlı testlerini yaptırdın mı? Nedenini söylediler mi?
Çok üzüldüm canım Allah bidaha yaşatmasın hiç kimsenin başına gelmesin inş. Kanama için bir çözüm bulamadılar mi? Rahim dokusunu güçlendirici iğne var. Acaba önlemez mi? Sorunsuz acisiz bir hamilelik dilerim sana en tezindenBenim cok kanamalarim oldu 6. Haftadan 10. Uncu haftaya kadar. Rahimde cok buyuk bi kanama alani vardi. Bebegimin kalbi sonunda durdu malesef. Evde kendim düşürdüm baya zor gecti gözlerimle gördüm.
Resmen buyuyememis yavrum her tarafı örülmüştü dokularla sanki etrafi sarilmisti
Çok üzüldüm canım Allah bidaha yaşatmasın hiç kimsenin başına gelmesin inş. Kanama için bir çözüm bulamadılar mi? Rahim dokusunu güçlendirici iğne var. Acaba önlemez mi? Sorunsuz acisiz bir hamilelik dilerim sana en tezinden
Sağol canım. İşte onu başarmak biraz zor oluyor hele hamilelikte daha hassaslasiyormussun. Ama seninki fiziksel biseymis, bu kez doktorlar daha temkinli olur ignelerini ilaçlarını ona göre ayarlarlar üzülme. Bizim bi tanıdık ilk evlendiği ay hamile kaldı doğurdu 6-7 yıl sonra 2.sine çok zor hamile kaldı. Onda da devamlı kanaması oldu. Bitmeyen kanama. Dr lar takibe aldı sağlıkla doğurdu hayırlısıyla bebeğini. Allah olacak dedi mi oluyor ona güven canım. Benim de bugün koyu renkli akıntım var adet sancım da var ister istemez endişe ediyorum.Bilmiyorum canim tek bildigm bidaha pozitifi görürsem ne kendimi nede bebegimi uzmucem
Kokulardan varligina bile inanamadim
Sana tavsiyem stressiz bi gebelik gecir onun yada onların var oldugunu düşün
Sağol canım. İşte onu başarmak biraz zor oluyor hele hamilelikte daha hassaslasiyormussun. Ama seninki fiziksel biseymis, bu kez doktorlar daha temkinli olur ignelerini ilaçlarını ona göre ayarlarlar üzülme. Bizim bi tanıdık ilk evlendiği ay hamile kaldı doğurdu 6-7 yıl sonra 2.sine çok zor hamile kaldı. Onda da devamlı kanaması oldu. Bitmeyen kanama. Dr lar takibe aldı sağlıkla doğurdu hayırlısıyla bebeğini. Allah olacak dedi mi oluyor ona güven canım. Benim de bugün koyu renkli akıntım var adet sancım da var ister istemez endişe ediyorum.
Çok sağol canım evet kahverengimsi.Kahverengi akıntı eski kan canim yani yerlesmeden kalan kan simdi cikiyor
Pembe taze kan olmadigi surece korkma
Lekelenmeler gayet normal
Ozaman korkmuyorsun bebisleri de üzmüyorsun annesi :))))Çok sağol canım evet kahverengimsi.
11.gün değerim 684 olmuş canım ikiz mıdır sence? Değerden anlaşılmaz diyorlar ama normale göre yüksek galiba. Bir de sen hatırlıyor musun ignelerin kaçıncı haftaya kadar devam etti canım? Her yanım delik desik oldu da :)Ozaman korkmuyorsun bebisleri de üzmüyorsun annesi :))))
11.gün değerim 684 olmuş canım ikiz mıdır sence? Değerden anlaşılmaz diyorlar ama normale göre yüksek galiba. Bir de sen hatırlıyor musun ignelerin kaçıncı haftaya kadar devam etti canım? Her yanım delik desik oldu da :)
Amin ins. teşekkür ederim darısı başınıza olsun inş. İnanın aradaki farkı bilmiyorum ben hem gün aşırı iğne oluyorum hem de günde 3 kez progestan fitil alıyorum. Dr aynen devam ediceksin dedi. Size gerek görülmemiştir belki. İlk transferiniz mi? Kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane transfer edildi acaba?Merhaba hayırlı olsun hamileliğiniz, sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza.
Benim transferimin 6. günü bugün. Ben sadece 5 tane progesteron iğnesi oldum sonra vajinal jele döndük. İkisi arasında ne gibi farklılık var acaba ?
Hayırlı olsun 6.gün çok güzel. Benim sürekli adet sancilarim oldu halen de oluyor bir de kasik ağrım coktu doktor yerlesirken ağrı yapar dedi.Selam kızlar ,bugün transferimin 4. Gunu.
6 günlük blastokist transfer edilmişti. Belim inanılmaz ağrıyor bugün başladı. Belirti olarak görebilir miyiz acaba :)
Yaaa 6. Gün süpriz bi test mi yaptırsam acaba . Benimde blastokist 8. Gün test yaptır dedi dr.Merhaba arkadaşlar bnde tüp bebek ile hamile kaldım. Blastokist emriyo transferi oldu adet yazılanları okudum bnde ayni belirtileri yaşadım transfer gününü sen sayarak 6 Gün kan testinde sonucum pozitif çıktı cok şükür şimdi 33 haftalık hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah sormak istediğiniz birşey olursa severek cvp verebilirim