- 4 Ekim 2013
- 2.594
- 4.882
- 333
Teşekkürler zor bi sürecti inşallah sağlıkla dogarHayırlı olsun 6.gün çok güzel. Benim sürekli adet sancilarim oldu halen de oluyor bir de kasik ağrım coktu doktor yerlesirken ağrı yapar dedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler zor bi sürecti inşallah sağlıkla dogarHayırlı olsun 6.gün çok güzel. Benim sürekli adet sancilarim oldu halen de oluyor bir de kasik ağrım coktu doktor yerlesirken ağrı yapar dedi.
Siz neden tüp bebek yaptirmistiniz yani sorun neydiMerhaba arkadaşlar bnde tüp bebek ile hamile kaldım. Blastokist emriyo transferi oldu adet yazılanları okudum bnde ayni belirtileri yaşadım transfer gününü sen sayarak 6 Gün kan testinde sonucum pozitif çıktı cok şükür şimdi 33 haftalık hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah sormak istediğiniz birşey olursa severek cvp verebilirim
Amin inş siz de bir an önce pozitifı görürsünüz. 5.gun blastokist olasılığı %65 diye yazıyor sizinki 6.gün daha da yüksektir içiniz rahat olsun. Ben 9.gün ogrendimTeşekkürler zor bi sürecti inşallah sağlıkla dogar
Benim adet agrilarim daha 3.günden filan başlamıştı çok moralim bozuldu tutmadı dedim. Sonraki günlerde de oldu hala oluyor ama çok şükür tutunmuş. Ağrı siziyla şunla bunla pek anlaşılmıyor en güzeli test sonucunu beklemek zaten birşey kalmamış yarın 10.gün bakacaksınız dimi? Hadi iyi haberler inş.Benim transferin 9.gunu adet sancisi gbi hafif agrilarim basladi test gunum yarini bu normal mi arkadaslar onceki tup bebek tedavimde hic agrim olmamisti ve sonuc negatifti smdi bu agrilar bni umitlendiriyo ama bi yandan da korkuorum
Amin ins. teşekkür ederim darısı başınıza olsun inş. İnanın aradaki farkı bilmiyorum ben hem gün aşırı iğne oluyorum hem de günde 3 kez progestan fitil alıyorum. Dr aynen devam ediceksin dedi. Size gerek görülmemiştir belki. İlk transferiniz mi? Kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane transfer edildi acaba?
Test gününüz ne zaman? Hadi hayırlı haberler inşEvet ilk denememiz , inşallah tutar da son olur 4. gün embriyosu , 2 tane transfer oldu .
Test gününüz ne zaman? Hadi hayırlı haberler inş
Daha çok varmış sakın o konuyu düşünme. Ben var ya bu siteye bile girmedim hep başka şeylerle meşgul oldum film izledim müzik dinledim kitap okudum arkadaşlarıma bile söylememiştim kimse bilmediği için hep havadan sudan konuştular benimle. Kafam rahattı. Çünkü aşılamada sürekli elimde internet o belirti mi bu belirti mi araştırdım durdum. İnsanlar sordu hep kafamdaydi malesef. etkisi var mı bilmiyorum ama süreci sakın atlatmak çok onemliCumartesi günü . İnşallah biz de olumlu sonuç alırız :)
Sperm sayısında azalma vardı ondanSiz neden tüp bebek yaptirmistiniz yani sorun neydi
11.gün değerim 684 olmuş canım ikiz mıdır sence? Değerden anlaşılmaz diyorlar ama normale göre yüksek galiba. Bir de sen hatırlıyor musun ignelerin kaçıncı haftaya kadar devam etti canım? Her yanım delik desik oldu da :)
Canm bn iğneyi 9 haftaya kadar kullandım ilaçlarda değişiyor 7 haftada kestiğim de oldu 30 haftaya kadar kullandığımda olduKızlar transfer sonrası başladıgimiz ilaç ve iğneler ne zamana kadar devam ediyor bilen var mı?
Benmde 12. Gün değerim 687 ama tek bebis değere göre değerlendirmek Dogru değilmiş canm. Cok yüksek çıkıpta tek olan da varValla canim halam 12. Gunde 700 falandı ikiz dogurdu
Ins oyle olur. Tekse de saglikli olsunda tek olsun
Ben valla opu ya kadar 3 cesit igne kullandim
Daha sonra da progesteron ignesi 10. Haftaya kadar düşüğe kadar kullandim
Sen kac iğne kullanıyorsun? Ve isimleri neler??
Bana testten sonra konuşuruz dedi doktorum ama ben bunların bir çoğunu normal hamile kaldigımda da kullanıyordum. Düşük olmasın diye.Kızlar transfer sonrası başladıgimiz ilaç ve iğneler ne zamana kadar devam ediyor bilen var mı?
Aynen canım değere göre beklentiye girmemek lazım kese görünmeden.Benim için fark etmez zaten tek istediğim sağlıkla kucağıma alabilmek. Bugün 13. gün değerim 1770Benmde 12. Gün değerim 687 ama tek bebis değere göre değerlendirmek Dogru değilmiş canm. Cok yüksek çıkıpta tek olan da var
Rutin galiba çoğu. Bana da doktor hiçbir şey söylemiyor canım aynen devam diyor sadeceBana testten sonra konuşuruz dedi doktorum ama ben bunların bir çoğunu normal hamile kaldigımda da kullanıyordum. Düşük olmasın diye.
Progestan hem iğne hem fitil var canım, bi kan sulandırıcı iğne var bide ne işe yaradığını tam bilmediğim 5e bölüp yaptığımız bi iğne var. 3 iğneValla canim halam 12. Gunde 700 falandı ikiz dogurdu
Ins oyle olur. Tekse de saglikli olsunda tek olsun
Ben valla opu ya kadar 3 cesit igne kullandim
Daha sonra da progesteron ignesi 10. Haftaya kadar düşüğe kadar kullandim
Sen kac iğne kullanıyorsun? Ve isimleri neler??
Progestan hem iğne hem fitil var canım, bi kan sulandırıcı iğne var bide ne işe yaradığını tam bilmediğim 5e bölüp yaptığımız bi iğne var. 3 iğne
Öyle tabi dayanicam mecbur. Ama kan sulandırıcı çok canımı yakıyor ve mosmor ediyor göbeğimi. Bir de sisti sepsert olduOo cokmus olsun kullan bebegin icin hersey yoluna girince bırakırsın
Bende fitil igne vardi