Transfer sonrası belirtiler

Öyle tabi dayanicam mecbur. Ama kan sulandırıcı çok canımı yakıyor ve mosmor ediyor göbeğimi. Bir de sisti sepsert oldu
Clexane mi kan sulandırıcı bende günde 2 defa yapıyorum ,yavaş yavaş sıkınca gelende morarmiyor. Şimdiye kadar 15 20 tane yapmışımdır 2 büyük morluk var sadece

V
Clexane mi kan sulandırıcı bende günde 2 defa yapıyorum ,yavaş yavaş sıkınca gelende morarmiyor. Şimdiye kadar 15 20 tane yapmışımdır 2 büyük morluk var sadece
Benimki Hibor. Benziyolarmis galiba. Aynen 2 büyük morluk var. Benimkini eşim yapıyor çok dikkatli yapmaya çalışıyor ama ne kadar dikkat de etsen bazen yakıyor. Mesela bugünkü azcık yaktı dunku de ciglik aticaktim nerdeyse. Ben bir de leucositim yapıyorum ya o yüzden morluk iyilesemiyor. Senin ne kadar devam edicek?

Son düzenleme:
Ben hiboru hamileliğin ilk 3 ayı kullandım ve kendim yaptım. O yakan bi ilaçtır. Ayriyetten bide kalcadan progestan kullandım. Oda full beze yaptı. :) sonuç 3 yaşında oğlum var. Sabredin, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin. :)

Allah bağışlasın herşeye değiyor elbette darısı başımıza inş. Sizin tüp bebek mi? Progestan ben de fitil ve kalçadan iğne yaptırıyorum morarip ağrıyor çok. Tüm hamilelik boyu yaptınız mı progestani?

Evet, tüp bebekle oldu 2.denemede. Benim ikiz gebelik olarak başladı ve ara ara kanamam oluyordu. O sebeple progestanı ve hiboru 3 ay kullandım

Benim hamilelik boyunca günde 2 olarak devam edecek anti faktör xa diye bi test yaptirmistim önceki hamileligimde dozu ona göre belirlemislerdi. Bakalım insallah bu devam ederde iğne mine umrumda değil inanki

Benim hamilelik boyunca günde 2 olarak devam edecek anti faktör xa diye bi test yaptirmistim önceki hamileligimde dozu ona göre belirlemislerdi. Bakalım insallah bu devam ederde iğne mine umrumda değil inanki
Aynen öyle canım yeterki sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.

Evet, tüp bebekle oldu 2.denemede. Benim ikiz gebelik olarak başladı ve ara ara kanamam oluyordu. O sebeple progestanı ve hiboru 3 ay kullandım
Galiba artık kendinden gebe kalanlara bile iğne fitil kullandiriyolar. Yaygınlaştı önlem olarak. Siz ikiz olduğunu kan testinde anladınız mı? Yoksa ultrasondan once haberiniz yok muydu?

Dr.soylemedi, sürpriz oldu ama 6 hafta 4 günlük iken kalbi durmuş.
Ah kıyamam allah evladınıza ömür versin. benim kan değerlerim yüksek gidiyor ve 3 kat arttı Dr um ikiz olabilir dedi o yüzden merak ettim gerçekten değerlerle ilgisi var mı diye

Ah kıyamam allah evladınıza ömür versin. benim kan değerlerim yüksek gidiyor ve 3 kat arttı Dr um ikiz olabilir dedi o yüzden merak ettim gerçekten değerlerle ilgisi var mı diye
Amin canım olabilir. Benim rutin ultrason muayenesinde belli oldu. Dr. Kalp atışı için baktı, ses var görüntü yok, sizde iki tane mi transfer edildi dedi. Bilmiyoruz Dr. Söylemedi dedik, ayrıntılı ultrason çekildi. Biri yaşıyor diğeri yasamiyordu. Hayırlısı boyleymis demek ki :)

Kesinlikle herseyin hayırlısı tabii

Bugün blastokist transferimin 6. Gunu idrar testi yaptım kalbim kadar temiz bi test oldu koca bi negatif. 2 gun kaldı kan testine minnacık ta olsa görünürdü heralde değilmi

Bugün blastokist transferimin 6. Gunu idrar testi yaptım kalbim kadar temiz bi test oldu koca bi negatif. 2 gun kaldı kan testine minnacık ta olsa görünürdü heralde değilmi
6.günde çıkmazki canım hem de idrar. Çok yanlış yapmışsın sabırsızlık en büyük düşman. Belki pozitif ve sen en gerekli şeyini moralini kaybediyorsun sabırsızlık yüzünden. Kafandan at başka şeyler düşün ve kan testini bekle moral çok onemli

Ben hep adetime 4 gün kala idrar testinde öğrendim hamileliklerimi 5 kez düşük yaptım ,bunda da erkenden çıkar sandim inşallah yanilmisimdir. Ancak moralimi toparladım arkadaşımın 4 yaşında kızına sordum sence karnımda bebek var mı diye evet hissediyorum var hemde kız dedi galiba idrar testinden çok sabiye güveneceğim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…