Arkadaşlar ücretsiz PGT 11 Ağustos'ta onaylandı şartları yeni açtığım konuda bakmanızı tavsiye ederim.Merhabalar ,Eşim ve ben akdeniz anemisi taşıyıcısı olduğumuz için tup bebege başvurduk. 1 YIL once dondurduk 25 Ağustosta da transfer yaptırdık. Transferden sonra ki 3.gunde göğüs ağrım başladı 4.gun hafif kasıklarim kasıldı dünde ara ara devam etti bugün 6.günüm idrar testini 8.günde yapsam birsey gözükür mu. ALLAH isteyen herkese nasip etsin
Merhabalar bende 5.gün embiryosu transfer oldum bugün7.gün test yaptınızmı6. Günü bilmiyorum ama genelde 7.gün yapanlar var ve sonuçlar belli oluyor . Umarım pozitif olurBize de haber ver sonucu cnm
6. Gün kan testindemi çıkmıştı?Dondurulmuş embriyo mu ?
Benim 6.günü çıkmıştı herkeste erkenden çıkacak diye bir şey yok ama üzülmeyeceksiniz bakabilirsiniz tabi . Benim dondurulmuş 5.gün embriyosuydu . Hiçbir belirtim yoktu
Evet 33 çıkmıştı canım6. Gün kan testindemi çıkmıştı?
Biraz daha yüksek çıkması lazımdı benimdeEvet 33 çıkmıştı canım
15.83 cıktı kan sonucumBiraz daha yüksek çıkması lazımdı benimde
15.83 cıktı 6. Günün bugün benimEvet 33 çıkmıştı canım
Aa çok güzel çıkmış sakın üzülme daha 6.günse böyle çıkması normal15.83 cıktı kan sonucum
InşallahAa çok güzel çıkmış sakın üzülme daha 6.günse böyle çıkması normal
2 gün sonra daha güzel artacakInşallahTskler...
Inşallah2 gün sonra daha güzel artacak
İnşallah tutunur canım2 Eylül de transferimiz oldu, ilk tüp bebek denememiz inşallah bebişlerimiz bize sımsıkı tutunur hepimiz mutlu haberler alırız. Test gününü beklemek istiyorum ama zaman çok zor geçiyor inşallah merakıma yenik düşmem
Aynı gün transferimiz olmuş… inşallalah güzel haberleride birlikte veririz2 Eylül de transferimiz oldu, ilk tüp bebek denememiz inşallah bebişlerimiz bize sımsıkı tutunur hepimiz mutlu haberler alırız. Test gününü beklemek istiyorum ama zaman çok zor geçiyor inşallah merakıma yenik düşmem
Sizinde ilk denemeniz mi?Aynı gün transferimiz olmuş… inşallalah güzel haberleride birlikte veririz
Kasıklarıma iğne batıyor gibi bunun dışında çokta bir belirti yok henüzİnşallah tutunur canımbelirtin var mı
Hayırlısı olsun inşallah belirtilere çok takılma çoğu insan belirtisi oldunu yazmamış moralini yüksek tutKasıklarıma iğne batıyor gibi bunun dışında çokta bir belirti yok henüz
Bende kendimi öyle rahatlatmaya çalışıyorum umarım test günü üzülmem, sizlerle mutlu haberimi paylaşabilirimHayırlısı olsun inşallah belirtilere çok takılma çoğu insan belirtisi oldunu yazmamış moralini yüksek tut
Ne yazıkki 4.denemem benden doktorum 12 sinde sonuç istedi. Çok zorlanıyorum yarın mı versem diye.. varmı belirtinSizinde ilk denemeniz mi?
14 Eylül güzel haberler alacakmışım gibi hissediyorum çok umutluyum inşallah pozitif sonuçlarımızı yazmış oluruz o gün
Ben test gününe kadar beklemek istiyorum şuan için duygu durumum bekleyebilecekmişim gibi, kasıklarımda batma ve bu sabah ilk kez bulantı başka birşey yokNe yazıkki 4.denemem benden doktorum 12 sinde sonuç istedi. Çok zorlanıyorum yarın mı versem diye.. varmı belirtin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?