- 11 Temmuz 2016
- 40
- 9
- 86
- 35
Yok benim doktoruma göre bugün 9.gün zaten yarın kan testi verecem belli olur tutup tutmadığı son bir günüm mecbur dayanacam artıkBenimde doktorum transfer günü sayılmıyor dedi, 12 günde kan vericeksin dedi. Senin bugün 8.günün. İdrar testi yap istersen
Bende lekenme felan olmadı ama iki üç gündür adet olacak gibi ağrım var sadece ama neyden kaynaklı bilmiyorum3. Gün test yapan var mı aranızda yada değişiklik hisseden. Birde lekelenme oldu hiç sizlerde. Bende de olmadı ama tutunma kanaması yaşayan var mı varsa kaçıncı gün oldu
Ben de 3 Ekim'de oldum. Sen de durum nedir . Ben sabırsızlanıyorumSelam kızlar bende 3 ekimde transfer oldum
Hadi inşallah benimde ilk denemem yarın trensferim var bana dua et olur muAmin inşallah canım stresten uzal dur moralini yüksek tut Allah nasip ederse olur herşeyfark varmı bilmiyorum benim ilk denememdi canım
Kan testi yaptın mı canım sonuç ne oldu bugün akşam da ben verecem çok hecanlıyımBende ayni durumdayim yarin test günüm bu agrilar ne belirtisi tuttu mu tutmadi mi bi anlam veremiyorum
İlk kaçıncı günü yaptınız idrar testiniİnşallah hepimiz hayırlı haberleri alırız, idrar testlerim pozitif ama yarın kan vericem korkuyorum
9.gün idrar testti yaptım 2 tane ayrı marka test aldım 2 side net 2 çizgi çıktı hatta şuan yanımda ovulasyon kıtı vardı onuda denedim 2 çizgi çıktı yarın sabah kan vericcemİlk kaçıncı günü yaptınız idrar testini
Hiç farklı bişey hissettiniz mi oncesinde9.gün idrar testti yaptım 2 tane ayrı marka test aldım 2 side net 2 çizgi çıktı hatta şuan yanımda ovulasyon kıtı vardı onuda denedim 2 çizgi çıktı yarın sabah kan vericcem
İnşallah bebişin seninle olurHadi inşallah benimde ilk denemem yarın trensferim var bana dua et olur mu
Öncesinde 3.günümde bi an seğirme oldu kasıklarımda o kadar.Ama 7.günden sonra baya baya hatta 2 gündür adet olucakmışım gibi sansım oluyor.Bazen ilk zamanlar hatta ilk 1 hafta belirti neden yok diye araştırma yapıyordum.Hiç farklı bişey hissettiniz mi oncesinde
Korkmayın bişey olmaz Allah in izni ile o kadarını gormussunuz. Kandan sonra idrarda çıkıyor zaten değerler iyi demekkiÖncesinde 3.günümde bi an seğirme oldu kasıklarımda o kadar.Ama 7.günden sonra baya baya hatta 2 gündür adet olucakmışım gibi sansım oluyor.Bazen ilk zamanlar hatta ilk 1 hafta belirti neden yok diye araştırma yapıyordum.
Şimdi de sancım oluyor ama hep değil ara ara mesela sabah hiç olmuyor akşama doğru ve akşam yatmaya yakın baya baya adet sancısı oluyor. Testlerim pozitif ama gene de korkuyorum yarın değerim yeterli çıkar mı çıkmaz mı diye
Bende ayni durumdayim yarin test günüm bu agrilar ne belirtisi tuttu mu tutmadi mi bi anlam veremiyorum
Kan verdiniz mi sonuç neBende ayni durumdayim yarin test günüm bu agrilar ne belirtisi tuttu mu tutmadi mi bi anlam veremiyorum
Evet verdi prolutex 25. Aynı gün olmuşuz transfer. Bende de artık sabırsızlanıyorum ama yapmıyorum test.Birde size şey sorucam igne verdiği doktorunuz progestan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?