Transfer sonrası belirti arayanlar

Ben idrar testi yaptım negatif çıktı boşver zaten sen hiç o riske girme ben dayanamayıp yaptım inşallah erken olduğu için negatiftir. Kan testinde inşallah hepimizde pozitif sonuç alırız
Kaçıncı gunde test yaptiniz negatif çıktı

Merhabalar öncelikle çok mutlu oldum Rabb'im sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bende bugün opu oldum muhtemelen Taze transfer yapilacak gerçekten çok tedirgin oluyorum taze transferin dondurulmuş ile farkı var mı bu arada bizim erkek infertilitesi sorunumuz. Şuan bana umut oldun Rabb'im bu sevinci bize de nasip etsin

Ben de sırf o yuzden idrar testi yapmadım yapmıcam da cumartesi kan vericem rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. Bugün 8.günüm ve dün bay baya kasık agrısı hissettim.Bugün şuan yok agrım ama hep bi göğüs hassasiyetim var

Amin inşallah canım stresten uzal dur moralini yüksek tut Allah nasip ederse olur herşey fark varmı bilmiyorum benim ilk denememdi canım

Kızlaar nasılsınız
İki gündür bende kasık ağrısı var adet olacak gibi sanki acaba normal mi yoksa tutmadı mı sizde belirtiler ne durumda

Kızlaar nasılsınız
İki gündür bende kasık ağrısı var adet olacak gibi sanki acaba normal mi yoksa tutmadı mı sizde belirtiler ne durumda
Bende ayni durumdayim yarin test günüm bu agrilar ne belirtisi tuttu mu tutmadi mi bi anlam veremiyorum

Hayirli olsun sizin adiniza cok sevindim saglikla kucaginiza alin insallah
Teşekkür ederimmm Rabbim isteyen herkese nasip etsinn
Bende belirti yok denecek kadar az kafama takıyordum bende neden belirti yok diye ama bence bunlar boş düşüncelerr herkesin bünyesi farklı sonuçta. Rabbim tamamına erdirsin şimdi de bu düşünce kapladı içimi

Yok ben 27 Eylül'de transfer oldum 10 gün sonra kan tan tahlili transfer günü ilk gün sayılıyor doktorum böyle söyledi bana
Benimde doktorum transfer günü sayılmıyor dedi, 12 günde kan vericeksin dedi. Senin bugün 8.günün. İdrar testi yap istersen

Merhaba arkadaşlar . Benim bu 3. Transferim. Daha önce biri tutmadı digeride boş gebelik oldu. Pazartesi günü yaptırdım bugün 3. Gün bitti. Artık son şansım daha tedavi olmayı da düşünmüyorum. Göğüs hassasiyeti var bende karnımda sol tarafında önce bir sızı var. Ama kendimi çok mu dinliyorum bilmiyorum. Desteğe ve güzel haberlere ihtiyacım var. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız .

3. Gün test yapan var mı aranızda yada değişiklik hisseden. Birde lekelenme oldu hiç sizlerde. Bende de olmadı ama tutunma kanaması yaşayan var mı varsa kaçıncı gün oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…