Kaçıncı gunde test yaptiniz negatif çıktıBen idrar testi yaptım negatif çıktıboşver zaten sen hiç o riske girme ben dayanamayıp yaptım inşallah erken olduğu için negatiftir. Kan testinde inşallah hepimizde pozitif sonuç alırız
Bugün yaptım 6.gundeyim daha çok erken yaptım diye düşünüyorumKaçıncı gunde test yaptiniz negatif çıktı
Evet daha cok erken sizinBugün yaptım 6.gundeyim daha çok erken yaptım diye düşünüyorum
Merhabalar öncelikle çok mutlu oldum Rabb'im sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinHiç öyle düşünme transfer oldugum gün dedim ki ben hamileyim ve ona göre yasıycam kanda negatif görmediğim sürece hamileyim dedim. Tutarmı tutmazmı demedim ilk denemem sperm kaynaklı tüp bebek bide bizmki daha zor. Taze transfer oldum o yuzden ilaçtanmı bebekmi tutunuyo bilemedim önce agrılarımi sonra 5.gün bi seyirme oldu 4 kez ardı ardına orda anladım ki hamileyim. Çünkü bu yasıma kadar hiç seyirme yasamamıstım. Freely test yaptım çıkmadı moralim bozuldu 6.gün tekrar freely yaptım yine çıkmadı ama hamile oldugumu düşünüyordum gittim eczaneye en pahalı testi aldım en hassas predictor express aksam üstü idrarı olmadına rağmen direk çıktı. Seninde o testi yapmanı öneririm
Amin inşallah canım stresten uzal dur moralini yüksek tut Allah nasip ederse olur herşeyMerhabalar öncelikle çok mutlu oldum Rabb'im sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinbende bugün opu oldum muhtemelen Taze transfer yapilacak gerçekten çok tedirgin oluyorum taze transferin dondurulmuş ile farkı var mı bu arada bizim erkek infertilitesi sorunumuz. Şuan bana umut oldun Rabb'im bu sevinci bize de nasip etsin
Hayirli olsun sizin adiniza cok sevindim saglikla kucaginiza alin insallahKızlarrr bugün dayanamadım ıkı tane test yaptımmm pozitifffff cumartesi kan vericemmm
Bende ayni durumdayim yarin test günüm bu agrilar ne belirtisi tuttu mu tutmadi mi bi anlam veremiyorumKızlaar nasılsınız
İki gündür bende kasık ağrısı var adet olacak gibi sanki acaba normal mi yoksa tutmadı mı sizde belirtiler ne durumda
Teşekkür ederimmm Rabbim isteyen herkese nasip etsinnHayirli olsun sizin adiniza cok sevindim saglikla kucaginiza alin insallah
inşallah tutmuştur inşallah bize de haber verir misin bende çok merak ediyorum benimde cuma günü test günümBende ayni durumdayim yarin test günüm bu agrilar ne belirtisi tuttu mu tutmadi mi bi anlam veremiyorum
23 eylulde transfer olmustum ben sizinde 24 muinşallah tutmuştur inşallah bize de haber verir misin bende çok merak ediyorum benimde cuma günü test günüm
Insallah isteyen cabalayan herkesle birlikte bize de nasip olur tez zamandainşallah tutmuştur inşallah bize de haber verir misin bende çok merak ediyorum benimde cuma günü test günüm
Yok ben 27 Eylül'de transfer oldum 10 gün sonra kan tan tahlili transfer günü ilk gün sayılıyor doktorum böyle söyledi bana23 eylulde transfer olmustum ben sizinde 24 mu
Benimde doktorum transfer günü sayılmıyor dedi, 12 günde kan vericeksin dedi. Senin bugün 8.günün. İdrar testi yap istersenYok ben 27 Eylül'de transfer oldum 10 gün sonra kan tan tahlili transfer günü ilk gün sayılıyor doktorum böyle söyledi bana
Her doktorun tarzi farkli dogrudurYok ben 27 Eylül'de transfer oldum 10 gün sonra kan tan tahlili transfer günü ilk gün sayılıyor doktorum böyle söyledi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?