- 11 Temmuz 2016
- 40
- 9
- 86
- 35
Benim karın ağrım çok değil var ama çok değil gogusumde sizi var. Bugünde sanki uyku modu dayimMerhaba kızlar bende 2 ekimde 5aa kalitede emriyo transferi oldum kasık ağrım çok var
Yaa evet bende akşam erken sabah ta geç uyanmama rağmen transfer den sonra bide öğlen bi anda uykum geliyor uyuyorum ikindiden sonrada aynısı oluyorBenim karın ağrım çok değil var ama çok değil gogusumde sizi var. Bugünde sanki uyku modu dayim
Benim gunde 3 estrofem gunde 3 duphaston bi folik asit birde gün aşırı Protestan 50 igne verdiEvet verdi prolutex 25. Aynı gün olmuşuz transfer. Bende de artık sabırsızlanıyorum ama yapmıyorum test.
Rabbim hayırlısını nasip etsin belki bugün yükselir Allah'tan ümit kesilmezArkadaslar gunaydin.. persembe aksami kan verdim sonuc negatif yani 10 cikti.. doktor kimyasal ama yine de tekrar kan vermeniz gerekiyor takip etmem lazim dedi.. bugun tekrar kan verecegim..
Benimde aynı bende yaptım 5. Günüm benimde erken mi bilemedim ama kan vermek istiyorum bugün yada yarinKızlar bende 2 Ekim'de transfer oldum 5inci gün ama test negatif erken mi
HCG tıncı gğn salgılamaya başlar yazıyor bir makalede. Ama kişiden kişiye değişiyor bence. Bekle yarına kadar benceBenimde aynı bende yaptım 5. Günüm benimde erken mi bilemedim ama kan vermek istiyorum bugün yada yarin
Hayırlı olsun çok mutlu oldumKızlarrrrr hamileyimmm 12. Gün değerim 1178
İnşallahhh kat kat yükselirHayırlı olsun çok mutlu oldumbende dün akşam verdim 26 çıktı yarın tekrar verecem bı sıkıntı olmaz inşallah yükselir
HCG tıncı gğn salgılamaya başlar yazıyor bir makalede. Ama kişiden kişiye değişiyor bence. Bekle yarına kadar bence
Kızlarrrrr hamileyimmm 12. Gün değerim 1178
Çok sevindim darısı başımıza insallahKızlarrrrr hamileyimmm 12. Gün değerim 1178
Size de hayırlı olsun inşallah . Bugün kaçıncı günü üzdü ve kaçıncı gün embriyosuHayırlı olsun çok mutlu oldumbende dün akşam verdim 26 çıktı yarın tekrar verecem bı sıkıntı olmaz inşallah yükselir
Hayırlı olsun çok mutlu oldumbende dün akşam verdim 26 çıktı yarın tekrar verecem bı sıkıntı olmaz inşallah yükselir
aminnnn hepiniz hayırlı haberlerle gelinnnnÇok sevindim darısı başımıza insallah
Bugün 11.gun donmuş 5 gün embriyosu transfer edilmiştiSize de hayırlı olsun inşallah . Bugün kaçıncı günü üzdü ve kaçıncı gün embriyosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?