Transfer sonrası belirti arayanlar

Benim karın ağrım çok değil var ama çok değil gogusumde sizi var. Bugünde sanki uyku modu dayim
Yaa evet bende akşam erken sabah ta geç uyanmama rağmen transfer den sonra bide öğlen bi anda uykum geliyor uyuyorum ikindiden sonrada aynısı oluyor inşallah ilaçların yan etkisi değilde bebiştendir

Arkadaslar gunaydin.. persembe aksami kan verdim sonuc negatif yani 10 cikti.. doktor kimyasal ama yine de tekrar kan vermeniz gerekiyor takip etmem lazim dedi.. bugun tekrar kan verecegim..

Arkadaslar gunaydin.. persembe aksami kan verdim sonuc negatif yani 10 cikti.. doktor kimyasal ama yine de tekrar kan vermeniz gerekiyor takip etmem lazim dedi.. bugun tekrar kan verecegim..
Rabbim hayırlısını nasip etsin belki bugün yükselir Allah'tan ümit kesilmez

Mutlu haberi alan arkadaşlar inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız. Bende bugün transfer oldum bana iğne verilmedi progestan fitil kullanıyordum buna devam etmemi söyledi doktorum bu sekilde olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…