Transfer sonrası belirti arayanlar

ayy ne güzel haberler var gerçekten çok mutlu oluyor insan bmyle okudukça ..Bende 5 Ekim 5. Gün 5AA tek embriyo transferi oldum .Ara sıra bel ağrısı kasık Ağrısı çok az denecek kadar da göğüs ağrısı var .Birde idrar yaparken sonuna doğru ağrı hissediyorum .Birde vajina içinden bir yer ağrıyor bilemiyorum bunlar belirti mi ilk defa yaşayacağım bu duygunun belirtilerini de bilmiyorum açıkçası 10. Günüm pazara geliyor ben pazartesi gideceğim .Sürekli bir belirti arıyorum çok heyecanlı tavsiyelerinize ihtiyacım var sizce belirtiler normal mi nasıl belirti olmalı

Mutlu haberi alan arkadaşlar inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız. Bende bugün transfer oldum bana iğne verilmedi progestan fitil kullanıyordum buna devam etmemi söyledi doktorum bu sekilde olan var mi
Bende progestan ve iğnelere devam ediyorum dün transfer oldum. Ama yanımdaki arkadaşa ovitrelle verdi neden transferden sonra çatlatma iğnesi kullanılır ki

Bende progestan ve iğnelere devam ediyorum dün transfer oldum. Ama yanımdaki arkadaşa ovitrelle verdi neden transferden sonra çatlatma iğnesi kullanılır ki
Her hastanın tedavisi farklıdır demek ki bilemiyorum yani bana da iğne vermedi sadece hap ve fitil kullaniyorum

Sonucunuz ne oldu hamile misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…