- 23 Ağustos 2024
- 120
- 84
- 24
- Konu Sahibi meryyyynur24
Hadi gelin sohbet edelim günler geçmiyor gibi hissediyorum iyice daraldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman transfer oldunuz ben daha dün oldum gerçekten zaman durdu sankiHadi gelin sohbet edelim günler geçmiyor gibi hissediyorum iyice daraldım
Ayy size çok az kalmış güzel haberlerinizi alırız inşallah umut olursunuz bize de hangi gün gideceksiniz kan vermeye31 ekimde oldum gün yaklaştıkça korku sardı içimi bir yandan zaman çok yavaş geçiyor gibi hissediyorum….. evden de çıkmama müsaade etmiyorlar evdekiler iyice daraldım vallahi stres olmaya başladım gerçekten düşündükçe ağlayasım geliyor.
İnşallah birbirimize umut olucaz pazartesi vereceğim kısmetseAyy size çok az kalmış güzel haberlerinizi alırız inşallah umut olursunuz bize de hangi gün gideceksiniz kan vermeye
Yürüyüş yapabilirsiniz kendinizi kapatmayın birçok arkadaşım çalışmaya bile başladı burada konuştuk hatta :) yürüyüş yapmak kan dolaşımınızı arttırır risk yoksa extra kendinizi kapatmayın31 ekimde oldum gün yaklaştıkça korku sardı içimi bir yandan zaman çok yavaş geçiyor gibi hissediyorum….. evden de çıkmama müsaade etmiyorlar evdekiler iyice daraldım vallahi stres olmaya başladım gerçekten düşündükçe ağlayasım geliyor.
Evde oturmuyorum zaten karın ağrılarım olduğu zaman oturuyorum bana kalsa çoktan çıkmıştım evden de çıkamadım maalesef ki. Evdekilere kalsa oturduğum yerden kalkmamam lazım doktorum bile uzun yatışları önermedi ilk gün dinlen yeterli demişti ama anlatamıyorumYürüyüş yapabilirsiniz kendinizi kapatmayın birçok arkadaşım çalışmaya bile başladı burada konuştuk hatta :) yürüyüş yapmak kan dolaşımınızı arttırır risk yoksa extra kendinizi kapatmayın
Haklısınız hava almak bile çok iyi geliyor yürümeyi geçtim deBenim transferim de 30Ekimdeydi. 11i test günüm. Ben de heyecan içinde bekliyorum. İnatla test yapmıyorum evde Bence eve kendinizi kapatıp strese girmeniz daha kötü etkiler. Dışarı çıkıp yavaş yavaş yürümek, hava almak çok iyi geliyor.
Günler yavaş geçiyor sizi anlıyorum güzel sonuçlar alacağız Allah izniyleBu baslik iyi olmus burda toplanalim:) bana da gunler gecmiyo bugun 6.gun
2 kasimda oldu transfer, 14unde kan istediler, bakalim..
Çıkmayabilir boş yere moralinizi bozmayın bence 3.gün embriyoları için en erken 12 gün sonra diyorlar tahlil için. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahBenim de 4 ünde transfer oldu bu gün transfer hariç 3. Gun 3. Gün embiryolariydi test de yapmadım zaten çıkmaz da ayın 18 de test verecegim
Amin inşallah sizin kaç embiryo kaçıncı gün embiryosuÇıkmayabilir boş yere moralinizi bozmayın bence 3.gün embriyoları için en erken 12 gün sonra diyorlar tahlil için. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Benimki de 10gun rapor verdi çünkü ilçeye gitmek için 1 saat yol çekiyorum, bir de öğretmenim sürekli ayakta durmak iyi gelmez dedi. Ben de sıkıldım ama işte yazılı hazırladım, sinav kağıtlarını okuyacağım bi şekilde zaman geçecek artik insan düşünmeden duramıyo amaBende 30 ekimde oldum hiç ağır iş temizlik falan yapmadım süpürge bile tutmama izin vermiyorlar. Kalabalık yerlere çıkmıyorum salgın falan var yürüyüp yorulma diyorlar sadece bir iki kere markete gidip geldim iğne için sağlık ocağına falan öyle. Kimisi işe geri dönüyor ama benim doktorum 10 günlük rapor yazdı sıkıldım evde vakit geçmiyor son 3 günüm kaldı.
Neyse az kaldı hafta sonunu da atlattık mı tamam inşallah güzel sonuçlar alırız pazartesiBenimki de 10gun rapor verdi çünkü ilçeye gitmek için 1 saat yol çekiyorum, bir de öğretmenim sürekli ayakta durmak iyi gelmez dedi. Ben de sıkıldım ama işte yazılı hazırladım, sinav kağıtlarını okuyacağım bi şekilde zaman geçecek artik insan düşünmeden duramıyo ama
Hayırlı olsun, benim transfer 2 kasımda oldu, 2 embriyo koydular 5.gun embriyosu. 2bb ve 3bbKızlar merhaba benim 5 kasımda oldu transfer 17 sinde test vereceğim çok korkuyorum iki embriyo transfer oldu ama birinin hücresi azdı bilmiyorum ikinci tüp bebek olduğu için umudum yok yine dört sene olacak . Sizde herhangi bir belirti vs var mı? Belirti olmak zorunda mı bilmiyorum