Aynen benimda sağ baldırıma doğru vuruyo inşallah güzel sonuçlar alırız çok korkuyorum benim 2. Denemem sizinayy benimde böyle ayağıma kadar iniyo ağrı ara ara devam ediyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen benimda sağ baldırıma doğru vuruyo inşallah güzel sonuçlar alırız çok korkuyorum benim 2. Denemem sizinayy benimde böyle ayağıma kadar iniyo ağrı ara ara devam ediyo
benim ilk olacak önceki denemende böyle oldumu hiçAynen benimda sağ baldırıma doğru vuruyo inşallah güzel sonuçlar alırız çok korkuyorum benim 2. Denemem sizin
üzülme canım benimde dondurulmuşlar transfer edildi hem idrarda her zaman çıkmaya bilir en iyisi kan tahlili sabretmek zor ama3.günü transferi ben ohss olup Ocak ayında dondurmak zorunda kaldık donmuş embriyo 1.kalitede 2 tane transfer edildi bugun idrar testi yaptım sonuç negatif çıktı çarşamba tahlil çok endişeliyim
benimde hep sol kasigima dogru agrilarim bugun biraz daha fazlabenim ilk olacak önceki denemende böyle oldumu hiç
Ilk denememde Hiçbir şeyim yoktu ne ağrı ne sızı doğru ilacım bile yoktu bu sefer daha farklı herşeybenim ilk olacak önceki denemende böyle oldumu hiç
kacinci gunun zeynep bugun3.günü transferi ben ohss olup Ocak ayında dondurmak zorunda kaldık donmuş embriyo 1.kalitede 2 tane transfer edildi bugun idrar testi yaptım sonuç negatif çıktı çarşamba tahlil çok endişeliyim
Inşaallah kavuşuruz bebişlerimizebenimde hep sol kasigima dogru agrilarim bugun biraz daha fazla
Çarşamba test günümkacinci gunun zeynep bugun
11.gğnümÇarşamba test günüm
inşallah sonucuda farklı olacak öncekinden :)Ilk denememde Hiçbir şeyim yoktu ne ağrı ne sızı doğru ilacım bile yoktu bu sefer daha farklı herşey
Ayyy inşallahinşallah sonucuda farklı olacak öncekinden :)
insallah guzel sonuc alirsin canim guzel haberi buraya bagira bagira yazarsinnn11.gğnüm
Aynen canım sizlerin sonuçlarınıda çok merak ediyorum aynı duyguları paylaşıyoruz yalnız değilizinsallah guzel sonuc alirsin canim guzel haberi buraya bagira bagira yazarsinnn
bak cok guzel bisey aferim sana benim var evimde bebek kiyafetleri dua yerine gecermis koymustum onlara bakip dua etmekte cok guzelben bugün ip aldım bebeğime yelek başlıycam kendimi rahat bırakmaya karar verdim şöyle düşünüyorum bebeğim mutlaka birgün gelecek ve bu yeleği ben ona giydiricem bu düşünce insana moral veriyo belki bugün olmaz bu yıl olmaz ama birgün mutlaka olacak
bende akinti yok progeston kullaniyorum vajinadan ilacin kalintisi oluyoryaa kızlar akıntı problemi yaşayan varmı ? sürekli aha adet oldum kesin diye tuvalete gidiyorum zaten kasıklarımda ağrıyo