Transfer sonrası acayip belirtiler

Phatoshi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2022
156
47
18
42
Şimdi anlatayım.ben 7 şubatta transfer oldum tek embriyo 5.gün.ilk günden beri ilginç belirtiler yaşıyorum.mesela ilk 2 gün çok gaz oldu sancı fln yok,4 5. gün acayip baş dönmesi sonra bgn 6.gün kokular feci burnuma geliyor göğüslerim acıyor içimde pıt pıt bişi atıyor.

Ben de 13 şubatta oldum, bugün 3. Gün. Acaip gaz var midemde, ama içtiğimiz ilaçların mideye etkisi mi bilemem, yuru dediler ama yürüdükçe kasıklarımda ağrı oluyor. Karnım ağrıyor, dün batmalar vardı, bugün yok. Uykum çok. Hadi hayırlısı, inşallah bunlar olumlu belirtilerdir. Isteyen herkesin hepimizin kucağı sağlıkla dolsun inşallah

hepsi hormon ilaçlarının etkisi stres yapmayın rahat olun .

Bende çatlak bile olusmustu o kadar ödem tutmuştu vücudum goguslerim de çok
aciyordu

Hayırlı olsun şimdiden.Allah ol derse olacak bakalım.ben bekleyeceğim daha 3 gün.belirtiler dersen adet olacakmış gibi ağrı yapıyor iyiymiş bu belirti ama olumluymuş koku hassasiyeti var ateş basıyor hep tshirt giyiyorum ayyy az sabır..

Belirti olarak düşünmeyin biraz psikolojik birazda ilaçlardan oluyor onlar .

Kendinizi sartlamayin olur mu rahat olun akışına bırakın.

Sonuca kadar sabır....

Sende hep olumsuz hayırdır
Ayni şeyleri yaşadım ama hep ortada kaldım ne iyiye ne kötüye bırakmadım kendimi ki sonuc zamanına kadar bekledim .

Mide bulantısı şişlik kasiklarda agri neler neler çektim ama hiç belirti demedim doktorlar bile bu psikolojik daha çok ve ilaçların etkisi çünkü normal gebelik sürecinin aynı döneminde olan anneler belirti hissedemeyecegi için sizinde hissetmeniz mümkün değil dediler.

Bana herkes kesin kesin hamilesin derken ben hiç kendimi sartlamadim nasip dedim geçtim ve sonunda sonuca da hiiic üzülmedim.

Kotu birsey demedim ayrıca hislerinizi neler yaşadığınızı bildiğim için söyledim.

Sonuc gününe kadar sabır hakkınızda hayırlısı olsun.

🖐🖐

test günün ne zaman canım belirtilere takılma rahat ol her kadın farklı belirtiler gösteriyor beslenmene dikkat et arada evin içinde yürü ağrın olduğunda tekrar dinlen kafanı dağıtacak şeyler izle doktorunun dediği test gününe kadar sabret sonucu güzel olur inşallah allah emeklerini sabrını boşa çıkarmasın

Slm karbonat testi var yaptınmı evde çok inanmasam denedim köpürdü

Benim de 12 Şubat transferim oldu.Kasıklarda batma ilk günden beri devam.Hafif bel ağrısı var.Bugün aşırı halsizlik ve içim çekiliyor gibi oluyorum.Beklemeye devam

Merhabalar herkese, sizce surda hayalet bir çizgi var mı yoksa gayet de tek çizgi mi?

Eklentiler

• 20220218_113122.webp
    14 KB · Görüntüleme: 1.822
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…