Hayırlı olsun şimdiden.Allah ol derse olacak bakalım.ben bekleyeceğim daha 3 gün.belirtiler dersen adet olacakmış gibi ağrı yapıyor iyiymiş bu belirti ama olumluymuş koku hassasiyeti var ateş basıyor hep tshirt giyiyorum ayyy az sabır..Ben de 13 şubatta oldum, bugün 3. Gün. Acaip gaz var midemde, ama içtiğimiz ilaçların mideye etkisi mi bilemem, yuru dediler ama yürüdükçe kasıklarımda ağrı oluyor. Karnım ağrıyor, dün batmalar vardı, bugün yok. Uykum çok. Hadi hayırlısı, inşallah bunlar olumlu belirtilerdir. Isteyen herkesin hepimizin kucağı sağlıkla dolsun inşallah
Belirti olarak düşünmeyin biraz psikolojik birazda ilaçlardan oluyor onlar .Hayırlı olsun şimdiden.Allah ol derse olacak bakalım.ben bekleyeceğim daha 3 gün.belirtiler dersen adet olacakmış gibi ağrı yapıyor iyiymiş bu belirti ama olumluymuş koku hassasiyeti var ateş basıyor hep tshirt giyiyorum ayyy az sabır..
Sende hep olumsuz hayırdırhepsi hormon ilaçlarının etkisi stres yapmayın rahat olun .
Bende çatlak bile olusmustu o kadar ödem tutmuştu vücudum goguslerim de çok aciyordu
Ayni şeyleri yaşadım ama hep ortada kaldım ne iyiye ne kötüye bırakmadım kendimi ki sonuc zamanına kadar bekledim .Sende hep olumsuz hayırdır
Slm karbonat testi var yaptınmı evde çok inanmasam denedim köpürdüBen de 13 şubatta oldum, bugün 3. Gün. Acaip gaz var midemde, ama içtiğimiz ilaçların mideye etkisi mi bilemem, yuru dediler ama yürüdükçe kasıklarımda ağrı oluyor. Karnım ağrıyor, dün batmalar vardı, bugün yok. Uykum çok. Hadi hayırlısı, inşallah bunlar olumlu belirtilerdir. Isteyen herkesin hepimizin kucağı sağlıkla dolsun inşallah
:) yok duymuştum bunu ama yapmadım, zaten 3 gün sonra beta verecegim, bakalım Rabbim kimsenin umutlarını söndürmesinSlm karbonat testi var yaptınmı evde çok inanmasam denedim köpürdü
Var canımMerhabalar herkese, sizce surda hayalet bir çizgi var mı yoksa gayet de tek çizgi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?