- 17 Şubat 2018
- 603
- 758
Canım benim hiç oralara çıkmadı değerim kimyasallar da. en fazla 150 200 lere çıktı değerim. Hiç endişe etme.Kimyasal gebelik değer 1000 leri gördükten sonra da olabiliyor mu
Teşekkür ederim darısı başınızaHarika tebrik ederim
Canım öncelikle hayırlısı olsun benim bugün 8. Günüm bugün belirtim gitti göğüs hassasiyeti var sizde belirtiler nelerdi ?Transfer günü hariç 9. Günüm bugün. 21 kasımda kan testi vereceğim. Mor Çubuklu test 2-3 gün öncesine ait. Pembe Çubuklu test ise bugüne ait. tabi kan testi vermeden emin olamıyorum ama bariz belli çizgiler bugün
merhaba canım, ben transfer gününden sonra 4. günden itibaren kasık ağrıları hissetmeye başladım hala da devam ediyor. Onun haricinde değişik bir hissim olmadı. Vücudumu dinlemek istemedim açıkçası, çünkü her araştırdığımda vücutta hissedilenlerin kesin gebelik belirtisi olmadığı yazıyordu. Hangi birini hesap edebiliriz ki. Bünyeden bünyeye de değişiyor. Belirtiden ziyade kan testi en kesin sonucu veriyorCanım öncelikle hayırlısı olsun benim bugün 8. Günüm bugün belirtim gitti göğüs hassasiyeti var sizde belirtiler nelerdi ?
Bi anda kesilince belirti insan korkuyor ya4 haftalık
merhaba canım, ben transfer gününden sonra 4. günden itibaren kasık ağrıları hissetmeye başladım hala da devam ediyor. Onun haricinde değişik bir hissim olmadı. Vücudumu dinlemek istemedim açıkçası, çünkü her araştırdığımda vücutta hissedilenlerin kesin gebelik belirtisi olmadığı yazıyordu. Hangi birini hesap edebiliriz ki. Bünyeden bünyeye de değişiyor. Belirtiden ziyade kan testi en kesin sonucu veriyor
Testte gebelik var görünüyor bence. Muhtemelen 2 gün sonra kan testi yaptıracaksınız. 9-10. günde idrarda çoğu kişi pozitifi görüyor bende de öyle oldu. Çatlatma iğnesinin de etkisi geçmiştir zaten. Yalancı pozitif olduğunu düşünmüyorum.Eki Görüntüle 3506939 merhaba 11 kasımda transfer oldum bugün idrar testi yaptım böyle çıktı sonuç nedir acaba bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Taze transferse eğer ona istinaden çatlatma iğnesini de hesaba katarak yazdım canım..Testte gebelik var görünüyor bence. Muhtemelen 2 gün sonra kan testi yaptıracaksınız. 9-10. günde idrarda çoğu kişi pozitifi görüyor bende de öyle oldu. Çatlatma iğnesinin de etkisi geçmiştir zaten. Yalancı pozitif olduğunu düşünmüyorum.
Cumayı bekliyorum4 haftalık
merhaba canım, ben transfer gününden sonra 4. günden itibaren kasık ağrıları hissetmeye başladım hala da devam ediyor. Onun haricinde değişik bir hissim olmadı. Vücudumu dinlemek istemedim açıkçası, çünkü her araştırdığımda vücutta hissedilenlerin kesin gebelik belirtisi olmadığı yazıyordu. Hangi birini hesap edebiliriz ki. Bünyeden bünyeye de değişiyor. Belirtiden ziyade kan testi en kesin sonucu veriyor
Bugün 8. Gün idrar yapmak istemiyorum 10. Gün belli olacak kan vericem diyorum direkHiçbir belirtisi olmayıp gebe olan kişilere rastladım burada. İnan bünyeden bünyeye değişiyor. Sen hiç test yapmadın mı bugüne kadar
Merhaba canim sonucun ne oldu ?Hayırlısı olsun, ben de bugün kan testi verdim sonucu bekliyorum
Merhaba, Hala çıkmadı sağlık ocağında vermiştim bu kadar bekleyeceğimi tahmin etmiyordum dünden beri meraktan çatladımMerhaba canim sonucun ne oldu ?