Transfer sonrası 9. Gün idrar testi pozitif

zeynosd

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2023
32
22
28
Transfer günü hariç 9. Günüm bugün. 21 kasımda kan testi vereceğim. Mor Çubuklu test 2-3 gün öncesine ait. Pembe Çubuklu test ise bugüne ait. tabi kan testi vermeden emin olamıyorum ama bariz belli çizgiler bugün

Eklentiler

• IMG_6298.jpeg
    53 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_6369.jpeg
    60,1 KB · Görüntüleme: 73
Koyulasma baya belirgin bence gitgide artıyor değeriniz. İçinizi rahat tutun. Ne zaman kan testi

Benim de idrar da bu şekilde yarın kan baktıracağım inşallah artışla devam eder. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Eklentiler

• 7D02AFD9-142A-4D80-9347-3E1BA90BEFD3.jpeg
    95,3 KB · Görüntüleme: 56
İnşallah çok teşekkür ederim 2si kimyasal ile sonuçlandı değerimin düşmesinden korkuyorum ama insaalah bu sefer umutluyum

İnşallah çok teşekkür ederim 2si kimyasal ile sonuçlandı değerimin düşmesinden korkuyorum ama insaalah bu sefer umutluyum
Bende 6 tane kimyasal gebelik yaşadım sizi ve korkunuzu çok iyi anlıyorum. Ama benim kimyasal gebeliklerimde test hiç bu kadar koyulasmadan dusuk oluyordu. Gönlünüzü ferah tutun

Teşekkürler darısı başınıza
Ayyy sizinde hayirli olsun dilerim saglikla kavusursunuz miniginize kan sonucunuzu bekliyoruz

Bende 6 tane kimyasal gebelik yaşadım sizi ve korkunuzu çok iyi anlıyorum. Ama benim kimyasal gebeliklerimde test hiç bu kadar koyulasmadan dusuk oluyordu. Gönlünüzü ferah tutun

Ay canımmmm hayırlı uğurlu olsun inşallah çok sevinidimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…