Teşekkür ederim inşallah kan testinde de güzel sonuç çıkarTebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Perşembe günü test yaptıracağımKoyulasma baya belirgin bence gitgide artıyor değeriniz. İçinizi rahat tutun. Ne zaman kan testi
Ayyy sizinde hayirli olsunBenim de idrar da bu şekilde yarın kan baktıracağım inşallah artışla devam eder. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bende 6 tane kimyasal gebelik yaşadım sizi ve korkunuzu çok iyi anlıyorum. Ama benim kimyasal gebeliklerimde test hiç bu kadar koyulasmadan dusuk oluyordu. Gönlünüzü ferah tutunİnşallah çok teşekkür ederim 2si kimyasal ile sonuçlandı değerimin düşmesinden korkuyorum ama insaalah bu sefer umutluyum
Ooooo hayırlı olsunBenim de idrar da bu şekilde yarın kan baktıracağım inşallah artışla devam eder. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ben de heyecanla bekliyorum yazarım tabiiiÇok heyecanlısonucu mutlaka yazin
Çıktı mı sonucunuZBen de heyecanla bekliyorum yazarım tabiii
Ay canımmmm hayırlı uğurlu olsun inşallah çok sevinidimmmBenim çıktı 12. Gün 768 2 gün sonra artış için tekrarlayacağız
Benim test günüm perşembe günü canım sabırsızlıkla bekliyorum günümüÇıktı mı sonucunuZ
Kimyasal gebelik değer 1000 leri gördükten sonra da olabiliyor muBende 6 tane kimyasal gebelik yaşadım sizi ve korkunuzu çok iyi anlıyorum. Ama benim kimyasal gebeliklerimde test hiç bu kadar koyulasmadan dusuk oluyordu. Gönlünüzü ferah tutun
Ayyy sizinde hayirli olsundilerim saglikla kavusursunuz miniginize kan sonucunuzu bekliyoruz
Bende 6 tane kimyasal gebelik yaşadım sizi ve korkunuzu çok iyi anlıyorum. Ama benim kimyasal gebeliklerimde test hiç bu kadar koyulasmadan dusuk oluyordu. Gönlünüzü ferah tutun
Ay canımmmm hayırlı uğurlu olsun inşallah çok sevinidimmm
Harika tebrik ederimBenim çıktı 12. Gün 768 2 gün sonra artış için tekrarlayacağız