Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım maptın kan sonucun9.günde Böyle çıkıpta kanda pozitif gören varmı acaba paylaşırmısınız ?
Canım maptın kan sonucun
Bende 7. Gun yaptım bugun ıdrar Hıcbıse cıkmadı morelım bpzuldu senın 9. Gun sılık cıkınca belkı benımkıde oyledır dıye umut baglıyorum Rahım agrısı hıssedıyoruk Batma tek belırtım
Canım maptın kan sonucun
Bende 7. Gun yaptım bugun ıdrar Hıcbıse cıkmadı morelım bpzuldu senın 9. Gun sılık cıkınca belkı benımkıde oyledır dıye umut baglıyorum Rahım agrısı hıssedıyoruk Batma tek belırtım
Canım artar bence gec dollenme olabılır sıkma canınjMerhabalar, bende de göğüs hassasiyeti dışında pek belirti yoktu.Bugün ne sevinebildim ne üzülebildim karışık duygular içindeyim , kan sonucum düşük çıktı 11.7 , gebelik var fakat 2 gün sonra kan testine yenilemem gerektiğini söyledi hemşirem artışa bakılcak, Allahın takdiri , böyle olup artan varmı acaba?
Canım artar bence gec dollenme olabılır sıkma canınj
Tüp bebekten bahsediyoruz geç döllenme nasıl oluyor?Canım artar bence gec dollenme olabılır sıkma canınj
Tüp bebekten bahsediyoruz geç döllenme nasıl oluyo
Bazen embrıyo 2-3. Gun tutunabılır o yuzden dedım benımde 3. Denemem Cok swy okudum Formlarda 9. Gun test yapıp 12. Gun kanda pozitif gorenler hatta bı tanıdıgım kıbrısda tup bebek yapmış 12. Gun kanda negatıf 20. Gun pozitif gormuş rabbım yeterki istesin..Tüp bebekten bahsediyoruz geç döllenme nasıl oluyor?
İnşallah dediğiniz gibi olmuştur , 2 gündür formlara bakıyorum umut olsun diye ama çok çok az kişiler gördüm bu şekilde umudum azalmıştı tam bu yazıyı gördüm.İdrarda da hemen çıkmayabilir önemli olan kan testi.Rabbim ol derse olur hakkımızda hayırlısı inşBazen embrıyo 2-3. Gun tutunabılır o yuzden dedım benımde 3. Denemem Cok swy okudum Formlarda 9. Gun test yapıp 12. Gun kanda pozitif gorenler hatta bı tanıdıgım kıbrısda tup bebek yapmış 12. Gun kanda negatıf 20. Gun pozitif gormuş rabbım yeterki istesin..
Ben de 8. Gunum Sabah negatıf cıktı idrar yarın kan verıcem var bı sınavım belkı kanda cıkacak belkı negatof cıkacak Şans
Amın canım ınan bende senın gıbıyım beklıyorum yarın kan verıcemİnşallah dediğiniz gibi olmuştur , 2 gündür formlara bakıyorum umut olsun diye ama çok çok az kişiler gördüm bu şekilde umudum azalmıştı tam bu yazıyı gördüm.İdrarda da hemen çıkmayabilir önemli olan kan testi.Rabbim ol derse olur hakkımızda hayırlısı inş
İnşallah yarın güzel haberler alırız ezan vakti Allahım nasip et sağlıcaklaAmın canım ınan bende senın gıbıyım beklıyorum yarın kan verıcem
İnşaAllah canımmİnşallah yarın güzel haberler alırız ezan vakti Allahım nasip et sağlıcakla
Maalesef kimyasalİnşaAllah canımm
Kaç cıktı canım değerın bende verdım beklıyorum sonucMaalesef kimyasal
4.7 çıktı, tutmuş ama devamı gelmemiş, inşallah siz güzel sonuçlar alırsınızKaç
Kaç cıktı canım değerın bende verdım beklıyorum sonuc
Benımde 0 cıktı canım. Benım pgt lıydı zaten embrıyo 5aa ydı ama monozomı 22 cıkmıştı yınede transfer ettık anne vucudunda kendını duzenlermış dna dıye o da tutmadı boşa gıtmesın deneyelım demıştık. Umitlendıkmk ümitlendık 3. Denemem 0 dan basla opu toplama Pgt yaptır bekle bunyem ypruldu ama Allah kerım Var bı bıldıgı.. Donmuş embrıyomdan denıcem Ona pgt yapılmamıştı kalıtesı 3 ama olsun 3 olupta tutan da var ınstagramda burcu gocmen de 3 muş umudum yoktu ama tuttu dedı nasıp her şey..4.7 çıktı, tutmuş ama devamı gelmemiş, inşallah siz güzel sonuçlar alırsınız