- 7 Ocak 2013
- 11
- 12
-
- Konu Sahibi LIGHTNING88
Kan testi günüm yarın, yarın sabah yaptıracağım.
Arkadaşlar Merhabalar,
Aranıza yeni katıldım, 21.12.2012 de yumurta çatlatma iğnesi oldum, 24.12 de yumurta toplandı ve 29.12.2012 de iki adet 5. gün embriyosu(blast) transferi yapıldı, dün(06.01.2013) dayanamayıp idrar testi yaptım sabah idrarı ile ikinci çizgi fotoğraftaki gibi silik çıktı, bu akşam emin olmak için tekrar ettik ikinci çizgi hemen belirginleşti. Adetim 2 gün geçti bu gün itibariyle. İlaç olarak günlük Progestan, Estrofem, Folbiol ve Clexane iğne kullanıyorum. Yarın 10. günüm ve kan testi yapılacak umarım hayırlı haber alırım. Günlerdir eski konuları okuyup olumlu düşünmeye çalışıyorum. Dualarınız bekliyorum, Allah herkesin muradını nasip eyler inşallah.
Saygılarımla....
Kan sonucum 288,6(pozitif) çıktı. 3 yıldır yolunu gözlüyoruz, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah. Allah herkese nasip etsin.
Kan sonucum 288,6(pozitif) çıktı. 3 yıldır yolunu gözlüyoruz, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah. Allah herkese nasip etsin.
Evet, iki tane 5. gün embriyosu transfer edilmişti.
Kan testi günüm yarın, yarın sabah yaptıracağım.
o halde ikizlerine hazırlıklı ol derim