Transfer Sonrası 8. ve 9. gün idrar testi

benimde 2 tane 5. gün transver edildi bugün 3.günüm özellikle yeiğin bişeyler varmı canım rabbim bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inşallah benimkilerde
Amin canım Allah herkese sağlıklı hayırlı evlat, evlatlar nasip etsin. 10 gün yattım pek fazla hareket etmedim, özellikle yediğim bir şey yok, kabız kalmamaya dikkat ettim, ağır kaldırmak, yukarıya uzanmaktan sakındım.

Bu gün ikizlerimizin kesesini gördük. Allah herkese nasio etsin bu mutluluğu :))

Maşaallah canım Allah sağlıkla tamalanıp kucağınıza almayı nasip etsiiiin
darısı bizlere bende ikiz çok isterim ama ailede yakınlarımızda yok.
Allahu teala ol derse olur inanıyorum

Selam arkadaslar ben size biraz kendim den bahsedim
Ben 6 senelik evliyim evliligimin ilk senesi hamile kaldim ve ilk hamileligimde bebegim 4 aylikken normal dogum ederek almak zorunda kaldilar ve ikinci hamileligimde karnimda oldu ucuncu hamileligimde dusuk oldu 4. Hamileligimde de 5 aylik ozurlu tesisi koyuldugu icin ve bana zarari oldugu icin onu da normal dogumla almak zorunda kaldim ve iki sene ara verdim hamile kalmadim doktorum pgt yontemi ile saglikli cocuk sahibi ola bilirsin dedi ve benim ilk denemem insaallah allahin izlniyle hamile kalirim ve bugun benim transferimin sekizinci gunu dayanamayim bugun idrar testi yaptim ve cok cok silik ikinci cizgi cikti sizce hamile ola bilirmiyim cevap yazarsaniz sevinirim

Kızlar transferimin 9.günü.forumda okudum ıdrar testı yaptıranları.ben de yaptım ama malesef tek cizgi cıktı. 12.gunu bekliyorum ama içim sıkıntılı.ne dersinz.bu durumu yasayan var mı?

Merhabalar,

Dün kotrole gittim, 9 hafta 3 gün, maalesef bir tanesinin kalp atımı duyulmadı, diğeri sağlıkla devam ediyor, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Merhabalar,

Dün kotrole gittim, 9 hafta 3 gün, maalesef bir tanesinin kalp atımı duyulmadı, diğeri sağlıkla devam ediyor, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Canım haberini okudum çok sevindim hayırlı olsun inşallah digeri saglıklı olur pozitif düşün üzülme bu arada hangi merkezde tedavi gördün?

merhaba hanımlar ... bugün benim tuü bebk transferimin 8. günü ara ara kasıklarıma adet ağrıları giriyo bel ağrım oluyo bazen bacaklarımada ağrı vuruyo .... adet olucam diye çok endişeliyim kan tahlili yapılma gününe kadar sabredemiyorm normal gebelik testi yapsam çıkmazmı acabaaa yaşım 19 haliyle tecrübesizim bu konularda içim daralıyo her an adet olucakmışım gibi bi his var içimde çok bunaldım ilaçlarımı progestan ve estrofem i düzenli bi şekilde kullanıyorum insallah hayırla sonuçlanır .. rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin inşallah ...

Mrb degerli anneler Rabbim cumlemizin kalbine gore versin benimde transferin 9.gunu bugun idrar testi yaptim 2.cizgi silik cikti ins olumlu bir haberin mujdesidir esim azospermiydi cok sukur ameliyati iyi gecti Allahima siginarak hep sukrederek gecirdim zor gunlerimi rabbim herkesin yüzünü güldürsun kismetse bizede nasip etsin burasu benim icin ilac gibi geliyor iyiki varsiniz:)))

merhaba canım. silik çıkması pozitife işaret. Allah ın izniyle hamilesin canım. Rabbim gönlüne göre versin. sağlıkla tamamına erdirsin.
kanda baktırırsan pozitif sonucu görürsün:))

canım yaşın çok genç. neden bu kadar erken tüp bebek denemesi yaptın merak ettim. sıkıntı yapma kendine. meşgul olacak bişeyler bul kendine. seni yönlendrmek istemem ama benim de bu belirtiler vardı. her an adet olakmışım gibiydi. bel ağrısı, kasığıma vuran batma tarzı ağrılar vardı. idrar yapsan çıkabilir ama çıkmayadabilir. çıkmazsa moralin bozulur. kötü olursun. beklemen daha iyi. en azından 9. günü bekleyebilirsin. bizim merkez 9. gün yaptırıyordu testi. senin kaçıncı gün embriyosuydu canım? ve inş pozitif sonucu görürsün. Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin.

eşimde tedaviisi oolmayan bi sorunumuz vardı sperm şekil bozukluğu.. doktor yaşın genç erken olduğu zaman başarı şansı yüksek olur dedi ... inanın bütün duygular var içimde çok zor 11 kasımda yani bu pazartesi tahlilim yapılcak ve bi türlü gelmiyo bu tahlil günü her an adet olucakmışı hissi beni deli ediyo ... dualrınız için amiiin çok saolun rabbm kimseyi evlatsızlıkla sınamasın yaşım fazla yok pek anlamam ama olmama duygusu bile insanı yakıp kül ediyo ...

silik çizgi demek bebek yolda demek inşallah güzel bir artış olur kanda ve bebişinizi görürsünüz hayırlı haberlerinizi yazın bize de...ben 10. gün silik çizgi görmüştüm

10 yada 11. gün yapın idrar testi sabah ilk idrarı ile ama çıkmayabilir bazen bebişler nazlanıyor en iyisi 12. gün kanda baktıermak benim ki 5. gün emb. olmasına ragmen 10. gün çok silik izgi vardı umarım pozitifi görürsün bizede yaz sonucu

Mrb kizlar 9.gunumde test yapmistim silik cikmisti 2.cizgi.bugunde 10.gun bir daha yaptim 2.cizgi yine silik cikti saliyi bekliycem artik

canım benim inşaallah ilk tedavinde yavruna kavuşursun. yaşının genç olması bence de başarı şansını arttırıyor. bugün pazartesi. tahlil yaptınmı? ben de sonucunu merak ettim. ,nş. hami,lesindir canım....

Mrb kizlar 9.gunumde test yapmistim silik cikmisti 2.cizgi.bugunde 10.gun bir daha yaptim 2.cizgi yine silik cikti saliyi bekliycem artik

canım sen hamilesin Allah ın izniyle. silik bile çıksa sonuç yanıltmıyor. kanda kesin çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…