- 18 Şubat 2021
- 80
- 45
- 23
-
- Konu Sahibi GulcanKarakayaTurker NZ
Öncelikle selamünaleyküm kızlar 17 Ocak çarşamba günü transfer oldum 5 günlük embriyo 2 tane . bugün transfer günü dahil 7 çi gün arada adet olacakmış şimdi ağrılar oluyor dün gece gidip Beta hgc testi yaptırdım 0.1 çıktı benim gibi olup değerleri yükselen oldu mu lütfen yardımcı olun. Bu arada çikolata kisti ve polikistik over var bende yaşım 23
Bilmiyorum bu gün ara ara adet olacakmışım gibi ağrı oldu hafif bel ağrımda var. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallahTransfer günü sayılmıyor, en az 7. Gün test yaptır derim ilaçlarını sakın bırakma
Kan tahlilini ne zaman verdiniz ve değer kaç çıktı acaba birde belirtilerinin nelerdi5.gun embriyosu 10.gunde silik cizgi cikmisti benim. Daha erken acele etme
Şu an durumun nasıl neler yaşıyorsun belirti var mı acabaAcele davranmışsınız.Benim transfer 16 ocak bende de o belirtiler var.Normal yani. 5 gün embriyosu.Ama 6 cı gün başlıyor tutunma.Transfer günü hariç.
11.gun kan verdim 413 cikti.hic belirti yoktu diyebilirimKan tahlilini ne zaman verdiniz ve değer kaç çıktı acaba birde belirtilerinin nelerdi
Bana da dua edermisin çok sıkıntılı geçiyor günlerim. Birde senin sorunun neydi sende de polikistik over veya çikolata kisti varmıydı11.gun kan verdim 413 cikti.hic belirti yoktu diyebilirim
Yok hayir bende herhangi bi sorun yoktu. Sperm sayısı idi bizdeki sorun. 2.denemede pozitifi gördük biz cok sukur.Bana da dua edermisin çok sıkıntılı geçiyor günlerim. Birde senin sorunun neydi sende de polikistik over veya çikolata kisti varmıydı
Rabbim sizlere bağışlasın inşallahYok hayir bende herhangi bi sorun yoktu. Sperm sayısı idi bizdeki sorun. 2.denemede pozitifi gördük biz cok sukur.
Aminn. Sizlerinde kucağını doldursun inşallahRabbim sizlere bağışlasın inşallah
Hayır o konuda bir bilgim yok iki adet 5 günlük embriyo transferi oldumAminn. Sizlerinde kucağını doldursun inşallahembriyo kalitesi ne peki bilgi verdiler mi
Himmm. Bize bilgi veriliyodu klinikteHayır o konuda bir bilgim yok iki adet 5 günlük embriyo transferi oldum
İnşallah benim için de dua edinHimmm. Bize bilgi veriliyodu klinikte
Hayirlisi insallah tutunur ikiside
Merhaba canım ben o iğneyi transferden 3 gün önce vurdum 1 adet 2 cısını de transfer olduğum gün vurdum toplam 2 tane bıraz ağrı yapıyor çok yağlı diyeİyi akşamlar herkese bende 20 ocakta 5. Gün embriyosu ile çift transfer oldum bugün 4. Günüm sadece arada adet sancisi gibi belim ağrıyor yarın için doktorum proluton iğne yaptirmami soyledi tutunma için gerekliymiş sizlerde yaptırdınızmi¿umarım kucağımıza alırız bebeklerimi
Az önce yaptırdım hiç bisey hissetmedim ben umarım şifa olur tutunur bebeklerimizMerhaba canım ben o iğneyi transferden 3 gün önce vurdum 1 adet 2 cısını de transfer olduğum gün vurdum toplam 2 tane bıraz ağrı yapıyor çok yağlı diye
İnşallah. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınAz önce yaptırdım hiç bisey hissetmedim ben umarım şifa olur tutunur bebeklerimiz