- 24 Mart 2016
- 114
- 22
- 30
-
- Konu Sahibi Elbise delisi
Çıkmaz mı taze transfer olduğu içinBence 2-3 gün daha bekle canım
Bence bekleyin, ben de bekleyemiyorum bir haftadır birsürü de para döktüm, üstüne de üzüldüğümle kalıyorum. Zor biliyorum, deneyip üzülmektense beklemek daha iyi bence, keşke ben de bekleseydimKızlar merhaba acil desteğinize ihtiyacım var. Bugün transfer sonrası 7. Günüm. Taze transfer oldum. 2 blast 1 geriden gelen embriyom transfer edildi. Erken gebelik testi yapmak istiyorum. Yapmalimiyim. Hem umutluyum hem korkuyorum.Taze olduğu için belli olur mu hemen
Çıkmayabilir gününü bekle hayal kırıklığına uğrama canm inşallah çok güzel mutlu sonuçlar gelsin tüm kalbimleÇıkmaz mı taze transfer olduğu için
Umarım üzülmem3 gün değilde 5 gün emriyosuysa genelde çok düşük değerlerle çıkıyor ama ondan sonra yukselicekmi yukselmicek mi korkusu başlıyor değer olsa bile oyuzden beklemek herzaman mantıklı olsada ben o mantıklı olan tarafı hiç yapmadım hep yedinci günü önce test sonra kan testi verdimtavsiyem tabiki bekleyiniz
İnşallah dualarım sizinle hakkınızda hayırlısı olsunUmarım üzülmemgaliba cesaretimi toplayıp yapıcam
Sizin de mı taze transferdiBence bekleyin, ben de bekleyemiyorum bir haftadır birsürü de para döktüm, üstüne de üzüldüğümle kalıyorum. Zor biliyorum, deneyip üzülmektense beklemek daha iyi bence, keşke ben de bekleseydimama bekleyemiyorum. İnşallah istediğiniz sonucu alırsınız
Yok hayır değil, ama süreç benzer kanda yükselmesi yavaş oluyor hormonun belki de vücudu alıştırmak için böyledir ama biz doğal olarak heyecanlanıyoruz.Sizin de mı taze transferdi
Benim de adet olcak gıbı kasıklarım ağrıyor ve hala da dewam ediyor 9. Günde kahve leke geldi. ben pozitifi gördüm inşallah sende görürsün.Benimde taze transfer 6.gün gece lekelenme başladı .adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyo korkuyorum
İnşallahBenim de adet olcak gıbı kasıklarım ağrıyor ve hala da dewam ediyor 9. Günde kahve leke geldi. ben pozitifi gördüm inşallah sende görürsün.
Pozitifin dewamı gelecek mı onu bekliyorum. Herşeyin hayırlısı canım.
İdrararda 6 ve 8. Günler silikti.İnşallahherşey yolunda gider .kanda mı gördün değer kaç çıktı bende az önce idrar testinde çok silik gördüm inşallah yükselir
Merhaba ,hayırlısı olsun öncelikle inşallah pozitif haberi alırsınız. İşinize karışmak istemem ama bence mutlaka test gününüzü bekleyin. Çünkü taze transfer olmuşsunuz. Şuan idrarda çıksa bile çatlatma iğnesinin etkisi olabiliyor,bu da yanıltıcı olur. En güzeli test gününü beklemek ve ilaçları doğru bir şekilde kullanmakKızlar merhaba acil desteğinize ihtiyacım var. Bugün transfer sonrası 7. Günüm. Taze transfer oldum. 2 blast 1 geriden gelen embriyom transfer edildi. Erken gebelik testi yapmak istiyorum. Yapmalimiyim. Hem umutluyum hem korkuyorum.Taze olduğu için belli olur mu hemen
Yaptım yukarda fotoğrafini da attım negatif çıktı malesefMerhaba ,hayırlısı olsun öncelikle inşallah pozitif haberi alırsınız. İşinize karışmak istemem ama bence mutlaka test gününüzü bekleyin. Çünkü taze transfer olmuşsunuz. Şuan idrarda çıksa bile çatlatma iğnesinin etkisi olabiliyor,bu da yanıltıcı olur. En güzeli test gününü beklemek ve ilaçları doğru bir şekilde kullanmak