Transfer sonrası 7.gunum Test yapıcam çok korkuyorum

Elbise delisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2016
114
22
30
Kızlar merhaba acil desteğinize ihtiyacım var. Bugün transfer sonrası 7. Günüm. Taze transfer oldum. 2 blast 1 geriden gelen embriyom transfer edildi. Erken gebelik testi yapmak istiyorum. Yapmalimiyim. Hem umutluyum hem korkuyorum.Taze olduğu için belli olur mu hemen

Bence bekleyin, ben de bekleyemiyorum bir haftadır birsürü de para döktüm, üstüne de üzüldüğümle kalıyorum. Zor biliyorum, deneyip üzülmektense beklemek daha iyi bence, keşke ben de bekleseydim ama bekleyemiyorum. İnşallah istediğiniz sonucu alırsınız

3 gün değilde 5 gün emriyosuysa genelde çok düşük değerlerle çıkıyor ama ondan sonra yukselicekmi yukselmicek mi korkusu başlıyor değer olsa bile oyuzden beklemek herzaman mantıklı olsada ben o mantıklı olan tarafı hiç yapmadım hep yedinci günü önce test sonra kan testi verdim tavsiyem tabiki bekleyiniz

Umarım üzülmem galiba cesaretimi toplayıp yapıcam

Sizin de mı taze transferdi

Benimde taze transfer 6.gün gece lekelenme başladı .adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyo korkuyorum
Benim de adet olcak gıbı kasıklarım ağrıyor ve hala da dewam ediyor 9. Günde kahve leke geldi. ben pozitifi gördüm inşallah sende görürsün.
Pozitifin dewamı gelecek mı onu bekliyorum. Herşeyin hayırlısı canım.

İnşallah herşey yolunda gider .kanda mı gördün değer kaç çıktı bende az önce idrar testinde çok silik gördüm inşallah yükselir

İnşallah herşey yolunda gider .kanda mı gördün değer kaç çıktı bende az önce idrar testinde çok silik gördüm inşallah yükselir
İdrararda 6 ve 8. Günler silikti.
9. Gün leke gelınce kan verdim pozitifti. Çarşamba kanı tekrarlayacağız bakalım

Merhaba ,hayırlısı olsun öncelikle inşallah pozitif haberi alırsınız. İşinize karışmak istemem ama bence mutlaka test gününüzü bekleyin. Çünkü taze transfer olmuşsunuz. Şuan idrarda çıksa bile çatlatma iğnesinin etkisi olabiliyor,bu da yanıltıcı olur. En güzeli test gününü beklemek ve ilaçları doğru bir şekilde kullanmak

Yaptım yukarda fotoğrafini da attım negatif çıktı malesef sabahtan beri kendime gelemiyorum ama yine de umut ediyorum belki kanda çıkar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…