- 8 Mart 2015
- 43
- 14
- 29
-
- Konu Sahibi mlkkksglll
Benimde 2 düşüğüm oldu hiçbir neden yoktu ama aslıda vucüdum atıyordu lenfosit aşısı ile 3. Denemede oğluma kavuştum o ağrılar hep oldu bende hatta ağlıyordum yine düşük olucak diye ama tutunmada olabilir içinizi ferah tutunMerhabalar 26 Şubat'ta çift embriyo dondurulmuş transfer ettirdim. Bu ikinci denemem ilki negatif oldu ağustos ayında onda ilk günden itibaren kasık ağrım vardı sonra negatif çıkınca bağışıklığımın bebeği reddettiği anlaşıldı
Bu ikinci denemem de intralipid aldım transfere kadar rahim çizme yapıldı gebelik aşısı yapıldı transfer günüde embriyo glue yapılarak transfer edildiler
İlk 3 4 gün hiçbişeyin yoktu sonra baş ağrısı başladi bugün 2 3 saat arayla iki kez aniden bıçak saplanır gibi kasık ağrısı vurdu geçti acaba tutunma mıdır
Teşekkür ederim . Sıkıntılı bir süreç insan her şeye acaba mı diyor. İlkinde tutmayacağını hissettim. Hatta kan verirken bile olmadı ben öyle hissediyorum dedim bu sefer içimde olumlu bir his var. Bu sabahta iki kez anlık sancı girdi hatta ilki uykuda oldu anlamadım acaba rüya mı görüyordum onda mı oldu dedim sonra 2 3 saat sonra anlık ağrı geldi gitti bıçak gibi inşallah Bebişlerimin ağrısıdırBenimde 2 düşüğüm oldu hiçbir neden yoktu ama aslıda vucüdum atıyordu lenfosit aşısı ile 3. Denemede oğluma kavuştum o ağrılar hep oldu bende hatta ağlıyordum yine düşük olucak diye ama tutunmada olabilir içinizi ferah tutun
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız çok süreç herkesin yardımcı olsunTeşekkür ederim . Sıkıntılı bir süreç insan her şeye acaba mı diyor. İlkinde tutmayacağını hissettim. Hatta kan verirken bile olmadı ben öyle hissediyorum dedim bu sefer içimde olumlu bir his var. Bu sabahta iki kez anlık sancı girdi hatta ilki uykuda oldu anlamadım acaba rüya mı görüyordum onda mı oldu dedim sonra 2 3 saat sonra anlık ağrı geldi gitti bıçak gibi inşallah Bebişlerimin ağrısıdır
Birisi 4ab diğeri kavitasyon kalitesini yani doldurulduğu gün blastokist olmaya yeni başlamış ona öyle deniyormuş çözdük leri gün iyi görünüyormuş onuda verdiler ikisi de 5.günMerhaba embriyo kaliteniz nasıl acaba
Merhaba bende bu ay donmuş embriyo transferi olacağım bana da aşısı ve embriyo glue yapılacak nasıl yapıldıMerhabalar 26 Şubat'ta çift embriyo dondurulmuş transfer ettirdim. Bu ikinci denemem ilki negatif oldu ağustos ayında onda ilk günden itibaren kasık ağrım vardı sonra negatif çıkınca bağışıklığımın bebeği reddettiği anlaşıldı
Bu ikinci denemem de intralipid aldım transfere kadar rahim çizme yapıldı gebelik aşısı yapıldı transfer günüde embriyo glue yapılarak transfer edildiler
İlk 3 4 gün hiçbişeyin yoktu sonra baş ağrısı başladi bugün 2 3 saat arayla iki kez aniden bıçak saplanır gibi kasık ağrısı vurdu geçti acaba tutunma mıdır
Gebelik aşısı için sizden kan alınıyor 2 gün kültür ortamında lenfositler ayrılarak çoğaltılıyor 2.günde rahminize veriliyor çok basit bir dakikalık muayene gibi bşeyMerhaba bende bu ay donmuş embriyo transferi olacağım bana da aşısı ve embriyo glue yapılacak nasıl yapıldı
İnşallah sağlıkla gelsin miniğiniz annesiGebelik aşısı için sizden kan alınıyor 2 gün kültür ortamında lenfositler ayrılarak çoğaltılıyor 2.günde rahminize veriliyor çok basit bir dakikalık muayene gibi bşey
Embriyo glue için size yapılan bşey yok embriyo lar transfer edilmeden önce bir solüsyon da bekletiliyormuş birazcık tutunmayı arttırmak için gerisi nasip artık perşembe beta günüm bakalım hayırlısı inşallah
Benim 2 gün önce yapıldıİnşallah sağlıkla gelsin miniğiniz annesi
Transferden kaç gün önce rahim aşısı yapılıyor
Merhabalar,güle güle büyütün oğlunuzuBenimde 2 düşüğüm oldu hiçbir neden yoktu ama aslıda vucüdum atıyordu lenfosit aşısı ile 3. Denemede oğluma kavuştum o ağrılar hep oldu bende hatta ağlıyordum yine düşük olucak diye ama tutunmada olabilir içinizi ferah tutun
1 doğal 1 tüp bebek 6. HaftadaMerhabalar,güle güle büyütün oğlunuzuAllah banada nasip eder inşallah kaçıncı haftalarda olmuştu düşükleriniz acaba? Ve bu yaşadığınız 2düşükte tüp bebekmiydi acaba?