İyi yapmışsınız sonuçta Prof.u en iyisi olsun gözden kaçan olmasın diye istiyoruz. Birde benim lupusun olduğu için o yüzden tercih etmiştim. Sitede bakıyorum Benim hastanemin daha genç dr larından daha memnunlar. Cep telefonları var istediği zaman ulaşabiliyor.
Allah bilirse bu seferde olmazsa eğer tekrar denersek ben kesin değiştiricem. Uzmanla devam edeceğim.
Benimde eşimin spermi az morfolojisi sıkıntılıydı ama ne ölçüde bilmiyorum.sayısı 3 milyon civarıydı. Bende aynı şekilde düşündüm millette 30 toplanmış bende problem yoktu o zaman niye 14 yumurta toplandı diye kendimi sorgulamıştım. 5 embriyo elde edildi diye düşünmüştüm. Bu arada geriye kalan son bir embriyom vardı 3. Günlük onu da çözdürdüler 5. Güne giderse tekrar dondururuz diye oDa. Yaşamadı. Dondurulmuş benimde kalmadı. Ben 35 yaşındayım herhalde yaşla ilgili diye düşündüm.
En güzelini yapmışsınız ben buradaki yazışmalardan bilgim oldu sonra kendim araştırdım.2. Seferde daha bilgili oldum. Hayırlısı inşallah kendinize iyi bakın