• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası 6.gun testi

anubis__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2017
115
58
98
33
8 martta 5.gun embriyo 1 adet transfer oldum. Kasiklarim da ağrılar oluyor, ateş başkaları vs yaşıyorum başka belirtim de yok. Dayanamayıp transfer günü hariç 6.gun test yaptım. Negatif... 2yildir uğraşıyoruz eşimle. Bebeğimin benimle olduğunu düşünmek istiyorum ama hayalet çizgi bile yok. Bu arada erken gebelik testi yaptım ve transfer öncesi hiç ilaç kullanmadım. Sadece progestan fitil kullanıyorum

Eklentiler

• IMG_20250314_095404.webp
    IMG_20250314_095404.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 38
8 martta 5.gun embriyo 1 adet transfer oldum. Kasiklarim da ağrılar oluyor, ateş başkaları vs yaşıyorum başka belirtim de yok. Dayanamayıp transfer günü hariç 6.gun test yaptım. Negatif... 2yildir uğraşıyoruz eşimle. Bebeğimin benimle olduğunu düşünmek istiyorum ama hayalet çizgi bile yok.
Benim 3. Gün emriyosuydu ben de 6. Gün test yaptım aynı böyle bembeyaz çıktı çok düştüm çok üzüldüm ve asla bir daha yapmadım. Kan günümde pozitifi gördüm🥰 çok şükür rabbime. Biliyorum zor ama canını sıkmadan gününü beklemen en doğrusu. İnşallah inşallah bebeğin seninledir musmutlu haberler alırsın♥️

Benim 7. Günde kanda bile az çıkmıştı. Sizin henüz 6. Günde idrarda görme şansınız çok düşük bence. Sıkmayın canınızı gönlünüzü ferah tuttun 🌸
Hayırlı olsun 😍 sizin için çok sevindim, inşallah sağlıcakla kucağınıza alın 🙏

Çok teşekkür ederiiim 😍 iyi dilekleriniz için de teşekkür ederim 🙏🏻🌸🌸 sizin ne durumda?
Ben İnşallah pazartesi reglimi bekliyorum 2.transfer için 😅🥹 donmuş embriyolarımı yollamıştım ngs’ye hepsi iyi geldi şükür, nisan başı transfer olurum bir aksilik olmazsa hayırlısıyla 😌. Kaç hafta oldunuz şimdi 😍😍

İnşallah bu transferiniz başarılı geçer, bebeğinizin müjdesini alırsınız 😍😍🥰

Ben İnşallah pazartesi reglimi bekliyorum 2.transfer için 😅🥹 donmuş embriyolarımı yollamıştım ngs’ye hepsi iyi geldi şükür, nisan başı transfer olurum bir aksilik olmazsa hayırlısıyla 😌. Kaç hafta oldunuz şimdi 😍😍
Çok az kalmış 😃 inşallah bir aksilik olmadan her şey sonuçlanır 🙏🏻🙏🏻 ben bugün 5. Haftaya girdim. Hala inanamıyoruz 🥹 bir de benim hamileliğimi kanama sebebi ile öğrendik. Bir süre yattım falan. Ne yaşadığımızı anlamadık başta 🫣 şimdi her şey yolunda görünüyor 🙏🏻🥰

Çok az kalmış 😃 inşallah bir aksilik olmadan her şey sonuçlanır 🙏🏻🙏🏻 ben bugün 5. Haftaya girdim. Hala inanamıyoruz 🥹 bir de benim hamileliğimi kanama sebebi ile öğrendik. Bir süre yattım falan. Ne yaşadığımızı anlamadık başta 🫣 şimdi her şey yolunda görünüyor 🙏🏻🥰
Çok şükür gerçekten çok sevindim sizin adınıza 😍🧿 çok beklediniz bu anı, daha mutlu olacağınız günler ilerde İnşallah, kalp atışı, ilk hareketi , cinsiyet derken 🥰

Çok geçmiş olsun. İnşallah bir daha bir sorunla karşılaşma siniz. Gebeliginiz güzel geçsin, hayatınızda yeni kapılar açsın bebeğinizi sağlıkla alın kucağıniza 😙🥰🥰🥰🙏🙏

Çok şükür gerçekten çok sevindim sizin adınıza 😍🧿 çok beklediniz bu anı, daha mutlu olacağınız günler ilerde İnşallah, kalp atışı, ilk hareketi , cinsiyet derken 🥰
Çok çok sağ olun 😍 sizin için de hiç sıkıntı yaşamadığınız bir süreç olsun güzel haberleri alalım inşallah 🙏🏻 🥰🌸🌸

Çok geçmiş olsun. İnşallah bir daha bir sorunla karşılaşma siniz. Gebeliginiz güzel geçsin, hayatınızda yeni kapılar açsın bebeğinizi sağlıkla alın kucağıniza 😙🥰🥰🥰🙏🙏
Çok sağ olun 🙏🏻🥰 umarım siz de önümüzdeki günlerde pozitif sonucu alırsınız 🙏🏻🌸🌸

Back
X