Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de kaç gündür her akşam yemekten sonra çekiyorum, yemekten sonra başlıyorKızlar merhaba içinizde gaz sancısı çeken var mı bugün ben sabahtan beri mahvoldum da
Aynen belirtilerden . Kaç günlük olsun sizin ki ?Ya sabah bir başladı bir türlü geçmedi akşama kadar üşüttüm desem dikkat ediyorum muhtemelen belirtilerden. Yemekten sonra bi anda şişiyorum ben de
Maşallah değeriniz çok güzel çıkmış, iki embriyo mu transfer edildi belki de ikizdir. Benim 15.gün 1258 çıkmıştı. Evet çarşamba günü kese için gideceğiz İnşaAllahBen 11 inde transfer olmuştum sanırım 4+1 ya da 2 öyle bi şey :) bugün 11. Günümdü kan verdim 1048 çıkmış şükür. Sizin bu çarşambaydı dimi kese :) çok heycanlı
Hocam çarşamba günü gidecektiniz görmüşsünüzdür inş keseyi her şey yolunda mıMaşallah değeriniz çok güzel çıkmış, iki embriyo mu transfer edildi belki de ikizdir. Benim 15.gün 1258 çıkmıştı. Evet çarşamba günü kese için gideceğiz İnşaAllah
Merhabaa, keseyim görebildiniz mi acabaMaşallah değeriniz çok güzel çıkmış, iki embriyo mu transfer edildi belki de ikizdir. Benim 15.gün 1258 çıkmıştı. Evet çarşamba günü kese için gideceğiz İnşaAllah
10,12 ve 14. gün kan verdim. 12 gün sonrayaArkadaşlar doktor pozitif sonuç öğrendikten tam olarak kaç gün sonra çağırdı sizi acaba?
Ben de 9 ve 11. Gün kan verdim 2 hafta sonrasına kalp atışı için gün verdilerArkadaşlar doktor pozitif sonuç öğrendikten tam olarak kaç gün sonra çağırdı sizi acaba?
Ya bu süreçte beklemek zor değil mi? Kan verirken iyiydi en azından iki günde bir haber alıyorduk. Şimdi 10 gündür bi haber tuhaf hissediyorum benBen de 9 ve 11. Gün kan verdim 2 hafta sonrasına kalp atışı için gün verdiler
Aynısı düşünüyorum 1 haftadır. Bi haber kalımca kötü oldu. Dediğin gibi en azından kanın yükselişini görmek falan iyi geliyordu. Arada aklıma geliyor gidip bi kan mı versem diyeYa bu süreçte beklemek zor değil mi? Kan verirken iyiydi en azından iki günde bir haber alıyorduk. Şimdi 10 gündür bi haber tuhaf hissediyorum ben