Transfer sonrası 6.gün silik ikinci çizgi

Ya sabah bir başladı bir türlü geçmedi akşama kadar üşüttüm desem dikkat ediyorum muhtemelen belirtilerden. Yemekten sonra bi anda şişiyorum ben de

Ben 11 inde transfer olmuştum sanırım 4+1 ya da 2 öyle bi şey :) bugün 11. Günümdü kan verdim 1048 çıkmış şükür. Sizin bu çarşambaydı dimi kese :) çok heycanlı

Kızlar ben de gaz olayı yok da ani kasık ağrısı oluyor ama bunların hepsi normalmiş 😇

Eklentiler

• Screenshot_2024-09-22-20-30-14-596_com.openai.chatgpt.jpg
    Screenshot_2024-09-22-20-30-14-596_com.openai.chatgpt.jpg
    84,8 KB · Görüntüleme: 63
Ben 11 inde transfer olmuştum sanırım 4+1 ya da 2 öyle bi şey :) bugün 11. Günümdü kan verdim 1048 çıkmış şükür. Sizin bu çarşambaydı dimi kese :) çok heycanlı
Maşallah değeriniz çok güzel çıkmış, iki embriyo mu transfer edildi 😊belki de ikizdir. Benim 15.gün 1258 çıkmıştı. Evet çarşamba günü kese için gideceğiz İnşaAllah 🥰

Kızlar merhaba yazışmalarınızı okudum sizin adınıza çok sevindim bende 14 eğlülde ovittel çatlatma iğnesi vuruldum ayın 19 unda da transfer oldum bugün dayanamayıp test yaptım sizce varmıdır

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    42,5 KB · Görüntüleme: 51
Bende sizinle aynı tarihlerde ovitrelle oldum ve bende 19unda transfer oldum bugün 6. Günüm test yapmaya korkuyorum 🥲🥲🥲 sizin 2. Çizgi görünüyor 😍🧿

Maşallah değeriniz çok güzel çıkmış, iki embriyo mu transfer edildi 😊belki de ikizdir. Benim 15.gün 1258 çıkmıştı. Evet çarşamba günü kese için gideceğiz İnşaAllah 🥰
Hocam çarşamba günü gidecektiniz görmüşsünüzdür inş keseyi her şey yolunda mı ☺️

Ya bu süreçte beklemek zor değil mi? Kan verirken iyiydi en azından iki günde bir haber alıyorduk. Şimdi 10 gündür bi haber tuhaf hissediyorum ben
Aynısı düşünüyorum 1 haftadır. Bi haber kalımca kötü oldu. Dediğin gibi en azından kanın yükselişini görmek falan iyi geliyordu. Arada aklıma geliyor gidip bi kan mı versem diye😅

X