- 10 Şubat 2024
- 326
- 159
Ben de haftaya Cumartesi gideceğim inşallahBugün konuştum doktorla haftaya çarşamba günü kese için randevu verdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de haftaya Cumartesi gideceğim inşallahBugün konuştum doktorla haftaya çarşamba günü kese için randevu verdi
Canım çizgi görünüyor ama yakın zamanda çatlatma iğnesi olmuşsun.Çatlatma iğnesi yanıltabiliyor deniyor.Her sabah ilk idrarınla çizginin koyulaşmasını takip et benceBen taze transfer oldum 7 eylulde catlatma ovitrelle vurdum 9 da yumurta topladik 13 eylylde transfer oldum bugunde test yaptim cunku malesefki meraktan catliycam ikinci denemem sizinlede paylasmak.istiyorum erken gebelik testlerinden aldm bi bakarmisiniz ben sacmaliyormuyum yoksa cokta olsa silik bisyler gorunuyormu
Evet ovitrelle etkiliyor diyorlar 12 gun gecti ama yin3de guven vermiyor tabikiCanım çizgi görünüyor ama yakın zamanda çatlatma iğnesi olmuşsun.Çatlatma iğnesi yanıltabiliyor deniyor.Her sabah ilk idrarınla çizginin koyulaşmasını takip et bence
Önümüzdeki günlerde de ilk idrarla aynı saatte yap canım koyulaşmayı takip et Daha da koyulaşsın inşallahEvet ovitrelle etkiliyor diyorlar 12 gun gecti ama yin3de guven vermiyor tabiki
Insallah canim benim isteyen herkese nasip olsunÖnümüzdeki günlerde de ilk idrarla aynı saatte yap canım koyulaşmayı takip et Daha da koyulaşsın inşallah
İnşaAllah hepimizHadi inşallah güzel haberler alırsın:)
Hadi bakalım güzel haberler ile döneriz İnşaAllah burayaBen de haftaya Cumartesi gideceğim inşallah
Hocam sizin instagram var mu acaba ,ordan haberleşelim. Benimle birlikte şuan hamile olan yok çevremde ,yani bu süreçlerden de kimsenin haberi yok. Sizinle aynı süreçleri geçiyoruz, ordan sizinle haberleşelim olur mu acabaBen de haftaya Cumartesi gideceğim inşallah
Özelden yazdım hocamHocam sizin instagram var mu acaba ,ordan haberleşelim. Benimle birlikte şuan hamile olan yok çevremde ,yani bu süreçlerden de kimsenin haberi yok. Sizinle aynı süreçleri geçiyoruz, ordan sizinle haberleşelim olur mu acaba
Herkesin farklıdır.Mesela bana hafif bir regl ağrısı gibi olmuştu opu sonrası sıkıntı çekmedim.Çok yumurta toplanırsa bazen sıkıntı olabiliyor sanırım.Kusma vs olmadı.Sen bunları düşünüp kendini kasma çünkü opu çok zor bir süreç değil kasılmana gerek yok 15-20 dk da işlemi sen bişey hissetmeden bitiriyorlar.Donmuş transfer rahmin dinlendirilmesi daha doğru gibi geliyor banaKızlar merhaba yazışmalarınızı okudum bende bugün çatlatma iğnesi yaptım c.tesi günü yumurta toplanıcak fakat dondurulcak benimki bikaç ay dinlendircekmiş doktor çikolata kisti var bende riske atamam dedi. Size sorum şu hepiniz yumurta toplattınız anesteziden sonra kendinize geldiğinizde ağrınız sızınız kusmanız neler yaşadınız biraz bahsedermisiniz rahim filminde çok sıkıntılar yaşadım travma oluştu bende diğer sorumda dondurulmuş transfermi daha iyi sizce taze transfermi
Hay maşallah bayağı yüksek çıkmış ikiz mi kiKızlar kan sonucum çıktı bugün 9. Günümdü 395 çıktı çok şükür
Teşekkür ederimmMerhaba canım öncelikle hayırlı olsun.Opu kişiden kişiye değişen bi durum bence. Bazıları ufak bi adet ağrısıyla atlatabiliyor. Benim biraz fazla toplandığı için sanırım ilk çıktığımda ağrım baya çoktu. 2 defa kustum ama bu anestezinin etkisinden dolayıydı. Bence sen bunları kafaya takma şimdiden güzel düşün güzel olsun. Okuduğum yerlerde sanki dondurulmuş embriyonun tutma olasılığı daha fazla gibi bahsediliyordu. Rahmin dinlenmesi çok önemli bu süreçte. Ama uygun olursa taze olup tutan da çok.
Çok saolunHerkesin farklıdır.Mesela bana hafif bir regl ağrısı gibi olmuştu opu sonrası sıkıntı çekmedim.Çok yumurta toplanırsa bazen sıkıntı olabiliyor sanırım.Kusma vs olmadı.Sen bunları düşünüp kendini kasma çünkü opu çok zor bir süreç değil kasılmana gerek yok 15-20 dk da işlemi sen bişey hissetmeden bitiriyorlar.Donmuş transfer rahmin dinlendirilmesi daha doğru gibi geliyor bana